Amy Hart tror Liberty og Jake kan vinne Love Island - men bare hvis han motstår fristelser

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Amy Hart tror Jake og Liberty kan vinne Love Island

Amy Hart tror Jake og Liberty kan vinne Love Island



Med en veldig offentlig dumping og tårer ved bøtten, hadde Amy Hart en god del drama på serien Love Island i 2019.



Fansen hadde på seg hjertet på ermet og har sammenlignet kjærligheten til Curtis med Liberty 's følelser for Jake, men Amy sier at hun håper paret kan vinne showet.



Hun snakket utelukkende til NEWSAM: 'Jeg tror Jake og Liberty kan vinne. Jeg ser på dem som en slags Siannice og Luke T, og de kan bare føre Millie og Liam til posten.

'Jeg tror forholdet deres blir sterkere og sterkere, og hele tiden [Jake] kan se at Liberty hodet hans ikke blir snudd. Jeg håper virkelig at han kan motstå fristelser på Casa Amor.

Love Island -fans ble forbløffet etter at Jake snoket Kaz foran en forferdet Liberty og med flere bomber på vei i kveldens episode Jiberty er langt fra en ferdig avtale.



Faktisk er Love Island alun Curtis ikke overbevist om at Liberty og Jake kommer til å vare.

Balsaldanseren, som var kjent sammen med Amy, sa til NEWSAM: 'Han elsker personligheten, men han er ikke sikker på tiltrekningen, & rive av klærne og ville være rundt deg 24/7. & Apos; Jeg tror ikke det kommer til å vare. '



betydningen av tallet 47
Amy Hart tror Jake og Liberty kan vinne Love Island

Amy Hart tror Jake og Liberty kan vinne Love Island

Og Amy innrømmer selv at hvis en av dem skulle bli dumpet på Casa Amor, kommer det til å gjøre ting vanskelig.

'Hvis noen blir dumpet på Casa Amor og finner noen [det paret] kan vinne fordi hvis du blir så tidlig der, er det så mye du virkelig kan gjøre,' kommenterte hun.

Apropos et par som koblet seg tidlig sammen, sa Amy at hun var sjokkert da kjærlighetsarbeider Brad nominerte seg selv til å forlate øya.

Amy sier at Jake må holde øye med premien

Amy sier at Jake må holde øye med premien (Bilde: ITV)

'Jeg ble så sjokkert og utslitt da Brad dro, men det viser bare at han er en virkelig ekte person - det var veldig trist,' sa hun.

Brad forlot showet for å redde bomben Lucinda, som Amy føler at hun må holde på med da de begge jobbet som kabinpersonell for BA sammen.

På spørsmål om stjernen virkelig hadde kommet inn i villaen for å finne kjærlighet i lys av ryktene om at hun allerede hadde en kjæreste, sa hun: 'Jeg vet ikke. Hun er tidligere BA-mannskap, så jeg føler meg veldig tilkoblet, vi har mange felles venner, så jeg må stikke opp for Gatwick-jenta.

Swansea kampoppsett 2016/17

'Men jeg gikk inn i villaen for å virkelig finne kjærligheten, og hvis jeg var der inne med noen som ikke ville vært veldig opprørt.

'Hver til sin egen - vær tro mot hvorfor du er der inne, og hvis hun har en kjæreste så lenge hun ikke leder noen nedover hagestien, er det greit.'

Fans vil finne ut i kveld hvem av øyboerne som skal hjem når villaen forbereder seg på å gjøre plass for tre nye bombeskaller.

Da hun ble spurt om hvem hun tror har kommet til en slutt, spådde Amy at det ville være Danny og AJ som skulle pakke sekken tilbake til Blighty.

Amy sa at hun ikke visste om Lucinda virkelig lette etter kjærlighet i villaen

Amy sa at hun ikke visste om Lucinda virkelig lette etter kjærlighet i villaen

paul pogba til man utd

'Logistisk sett kommer de ikke til å stemme ut Toby eller Chloe fordi de er OG'er, og de kommer ikke til å stemme Lucinda eller Teddy fordi det vil være deres andre halvdeler som stemmer,' sa hun.

Love Island vil vinke farvel til en jente og en gutt på showet i kveld, før de tar imot tre nye øyboere i deres sted.

Amy Hart snakket til NEWSAM Online i forbindelse med William Hill

Love Island sendes hver kveld kl. 21.00 på ITV2 og ITV Hub.

Se Også: