Hvilken Apple iPhone bør du kjøpe? Beste modeller for 2020

Iphone

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: Getty Images)



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Smarttelefoner er riktignok ikke billige, og Apple iPhones er absolutt ikke det rimeligste du kan få.



De beste Apple iPhones er imidlertid smarte, slanke, intelligente og tilbyr en jevn brukeropplevelse.

Det beste valget for deg avhenger av budsjett, hvilken størrelse du leter etter (liker du en stor skjerm eller mer kompakt?), Hvor fancy vil du at kameraet skal være (hvis ja, iPhone 11 -serien er best) .

Hvis du er fornøyd med et kamera som er pålitelig og bra, men ikke supersnaskt, som har 3 GB RAM (nok til å kjøre krevende apper, men ikke så mye som 4 GB i 11-serien), er Apple iPhone SE strålende verdi.



Det er fem hovedområder å velge mellom i 2020, inkludert Apple iPhone SE, Apple iPhone XR, Apple iPhone 11, Apple iPhone 11 Pro og Apple iPhone 11 Pro Max.

drita d avanzo ektemann

Se de beste Apple iPhones for deg nedenfor.



1. Apple iPhone 11 Pro

Apple iPhone 11 Pro er en flott allrounder hvis du vil ha en modell som kan levere fantastisk fotografering og ytelse. En talsperson for AO sier: 'Den har et trippel kamerasystem-ett ultrabredt, et bredt og ett telefoto, slik at du kan ta best mulig bilder.

'Du kan også enkelt se favorittseriene dine i HD takket være Super Retina Extreme Dynamic Range -skjermen - som er en forbedring av Apples tidligere teknologi, og er den lyseste skjermen de har fått frem ennå. Det er også sprut-, vann- og støvbestandig, slik at du ikke trenger å bekymre deg for tilfeldig søl! '

Pris: £ 925, AO - kjøp her nå

2. Apple iPhone 11

Har du ikke råd til iPhone 11 Pro? Ikke bekymre deg, iPhone 11 er et utmerket - og rimeligere - alternativ.

Den har en 6,1 -tommers skjerm av høy kvalitet, Face ID for enkel og sikker tilgang og utmerket programvare.

Dobbeltkameraet er ikke enestående tri-kamera-fortreffeligheten til iPhone 11 Pro, men det har 12MP ultrabredde og brede kameraer, nattmodus, portrettmodus og 4K-video. Beste totalt sett.

Pris: £ 619,89, Amazon - kjøp her nå

3. Apple iPhone SE

Har du et godt øye til budsjettet, men vil ikke gå på kompromiss med kvaliteten? IPhone SE er et godt alternativ og den beste verdien. Den har en liten skjerm for alle som foretrekker en kompakt design.

En talsperson for AO sier: 'Hvis du leter etter noe rimeligere som får plass i lommen, har den nye iPhone SE en 4,7 tommers Retina High Definition-skjerm for enhver visning mens du er på farten, og en 12 Mega Pixel bred kamera, ledsaget av 7 Mega Pixel frontkamera som begge har portrettmodus.

'Dette er en flott modell for de som ønsker å ta bilder uten at de nødvendigvis er proff, og siden den har den raskeste brikken tilgjengelig i en smarttelefon, gir den den ultimate ytelsen innen apper, spill og fotografering.

Det garanterer også iOS -oppdateringer i årene som kommer, noe som gjør det til en god investering.

Pris: £ 419, AO - kjøp her nå

Fire. Apple iPhone 11 Pro Max

Ønsker du å skvette penger? Apple iPhone 11 Pro Max er din mann. Den er superkraftig og har en batterilevetid som varer to timer lenger enn 11 Pro på rundt 20 timer.

Du kan ta ultrabredde bilder (og passe alle inn!) Med tri-kameraet eller skyte 4K-video og deretter redigere opptakene direkte på selve iPhone 11 Pro Max. Nattmodus hjelper deg med å fange øyeblikkene med lite lys, mens 10x digital zoom betyr flotte nærbilder.

Super Retina -skjermen gir skarpe bilder for surfing, spill eller opptak av videoer. Max er større enn Pro hvis det er det du leter etter. En bit av settet.

når starter bgt 2014 på tv

Pris: £ 1024, John Lewis - kjøp her nå

5. Apple iPhone XR

Dette er iPhone som kom før iPhone 11, og gir god valuta for pengene hvis du leter etter en stor skjerm (den har en 6,1 -tommers skjerm).

A12 -prosessoren er ikke like smart som A13 Bionic i iPhone 11, men tilbyr fortsatt god ytelse, mens det ene 12mp -kameraet er mer grunnleggende. Men den har fortsatt den praktiske Face ID (som iPhone SE ikke har), og en prisverdig batterilevetid, så vel som den store skjermen.

Pris: £ 629, Amazon - kjøp her nå

Les mer

Apple -tilbud
Macbook Pro iPad MacBook Air Beste Apple januar -salgstilbud

Mens Apple vanligvis avslører sine flaggskip -smarttelefoner i september, indikerer en ny lekkasje at teknologigiganten kan vente til oktober med å avdekke iPhone 12.

Som alltid er Apple tett på sin iPhone -serie 2020 - se denne plassen!

Se Også: