Mob Wives -stjernen Drita D'Avanzos ektemann siktet for en enorm narkotikabyste på 1,9 millioner dollar

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Mob Wives -stjernen Drita D'Avanzos ektemann siktet for en enorm narkotikabyste på 1,9 millioner dollar(Bilde: Twitter / Getty)



Ektemannen til Mob Wives -stjernen Drita D & apos; Avanzo er siktet for en enorm narkotikabyste på 1,9 millioner dollar.



Lee D & apos; Avanzo er siktet for fjerde graders sammensvergelse for å eie marihuana og fjerde grad besittelse av marihuana på over 50 gram, opplyser aktorene i Jersey TMZ .



Han er en av 24 personer som har blitt arrestert som en del av en årelang etterforskning av Monmouth County Attorney's Office Narcotics and Criminal Enterprise Unit.

I en stikning kalt 'Operation on the Ropes' oppdaget politiet det aktorene sier var en ordning for i hemmelighet å konvertere legitime godteriprodukter, for eksempel Nerds Rope og Sour Patch, til ulovlige THC-infiserte produkter.

Lee og Drita D'Avanzo (Bilde: Twitter)



THC, eller Tetrahydrocannabinol, er en av minst 113 cannabinoider identifisert i cannabis.

Det er den viktigste psykoaktive bestanddelen av cannabis.



Myndighetene i Jersey forteller det amerikanske stedet at de har henrettet mer enn et dusin søkeattest, noe som har resultert i beslag av 21 000 pakker med godteri som er infisert med mistenkt THC.

De avdekket også ytterligere 1100 kg mistenkt marihuana og mer enn 6000 THC -damppatroner med smak.

ray j/ kim

Drita D & apos; Avanzo (Bilde: WireImage)

Hun er en av stjernene i Mob Wives (Bilde: Getty Images)

Tjenestemenn sier at stoffene har en verdi på 1,9 millioner dollar.

Dette er Lee sin andre runde med narkotikaavgifter på bare to måneder.

TMZ rapporterte i forrige måned at både Lee og Drita hadde blitt slått på en rekke våpen og narkotikaavgifter etter at NYPD reiste hjemmet sitt på Staten Island, New York.

I det raidet sa politibetjenter at de avdekket to lastede skytevåpen, 22 Xanax -piller, 120 hydrokodon/acetaminofen -piller, samt en stor mengde marihuana.

Drita, 43, er en av stjernene i VH1-serien Mob Wives, som er kjent for sin hissige personlighet.

Drita og mannen hennes ble arrestert i forrige måned (Bilde: Getty Images for WE tv)

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Hun har gjort en rekke andre TV-opptredener, inkludert i Mob Wives spin-off Big Ang, Big Brother (US) og et annet VH1-realityprogram, Scared Famous.

madeleine mccann tvillinger nå

Hun har tidligere uttalt, under en opptreden i The Tomorrow Show med Keven Undergaro, at hun jobbet med en egen spin-off fra Mob Wives.

Hun har også opptrådt på amerikanske show Celebrity Ghost Stories og Watch What Happens: Live.

Drita har også jobbet med en rekke kosmetiske selskaper som frilansende makeupartist og lanserer sin egen kosmetikklinje, kalt Lady Boss av Drita.

Se Også: