Roger Moores sønn avslører hemmeligheter bak kulissene fra James Bond-filmsettet

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Når du er så heldig å være sønn av Sir Roger Moore, er det sannsynlig at du vil bli velsignet med arven etter to spesielt nyttige verktøy. 007 - det flotte utseendet og en stjerne i adresseboken enn nattehimmelen. Den umulig suave Geoffrey Moore har helt klart begge til rådighet.



Morecambe og Wise ville dukke opp, Connery, Michael Caine, tenker han med glede og viser besøk fra familievenner til barndomshjemmet i Monaco, meislet med en nesten ubehagelig karbonkopi av hans avdøde fars.



Elton John pleide å komme rundt. Han er en veldig god tennisspiller, jeg spilte tennis med ham ... Clint Eastwood og pappa ville ha en burger sammen. Prins Albert og han delte en flaske Petrus så ofte.



Han forklarer: Å vokse opp i denne bransjen, det er en stor familie, men en veldig liten verden.

Roger Moore og Michael Caine (Bilde: )

Det var en fantastisk tid, for min niende bursdag, tok Rod Stewart rundt disse små målstolpene, og fordi han var en så ivrig fotballspiller, gjorde han et poeng av 'La oss alle spille.' Michael, Mr Caine, den gamle mannen.



Geoffrey, 53, er ikke skrytende mens jeg blunker mye, og tar navn fra gulvet i den eksklusive restauranten Mayfair han eier.

Bond -stjernens eldste sønn, hans andre av tre barn med sin tredje kone, den italienske skuespilleren Luisa Mattioli, forklarer hvordan han og datteren Ambra, 20, klarte å lokke så mange kjente ansikter til å synge på en veldedig singel de har produsert for samle inn penger til barnas veldedighet UNICEF.



åndelig betydning av 47

Han har, det er klart, lisens til å bruke den adresseboken ... spesielt i farens minne.

U.N.I (You & I), er skrevet og sunget av Geoffrey, en frustrert musiker, produsent og skuespiller, ved hjelp av Nile Rodgers, Glee-stjernen Naya Rivera og danseren Julianne Hough.

Geoffrey Moore (sønn av avdøde James Bond -skuespilleren Sir Roger Moore) og datteren Ambra (Bilde: Philip Coburn/)

Sean Connery og Roger Moore (Bilde: NEWSAMpix)

Og videoen, som skuespilleren Ambra har co-produsert, inkluderer over 50 showbiz-ansikter med leppesynkronisering, inkludert venner Sir Michael Caine, Dame Joan Collins, David Walliams, Joanna Lumley og Petrus-kjærlige prins Albert II av Monaco som elsker å danse, blir jeg fortalt.

Sir Roger dedikerte seg til pengeinnsamling for UNICEF fra 1991 etter at han ble introdusert for veldedigheten av Audrey Hepburn.

Han insisterte på at hans humanitære arbeid var viktigere enn skuespillerkarrieren.

Han kjente til sønnen og barnebarnets prosjekt, og filmet til og med et kort stykke til støtte før han døde i 2017, 89 år gammel. Han hadde tidligere kjempet mot prostatakreft, men denne gangen hadde det spredd seg til lungene og leveren.

Det var hans siste opptreden noensinne på film.

Bevegelig, Geoffrey innrømmer at det faktisk var å filme det stykket, rundt seks uker før Sir Rogers død, da han fortsatt var relativt i form, var det siste gangen han så faren sin.

Roger Moore med sønnen Geoffrey

Han nøler litt, men lager deretter en tørr spøk, omtrent som faren ofte var kjent for å gjøre. Han tok aldri livet for alvorlig. Geoffrey husker: Han spilte tennis, jeg var som: 'Trodde du døde?'

Han ville ut med et smil.

Da Roger døde, var Geoffrey og Ambra i LA for å filme igjen, denne gangen med Tom og Rita Hanks.

Faren insisterte på at de ikke skulle fly hjem.

Han følte virkelig sterkt om dette prosjektet, sier Geoffrey. Vi sa 'Se, vi kommer til å fly tilbake, det ser ut som ....' Men han sa 'Nei, fortsett, det er ingen vits du kommer for å se meg, det kommer ikke til å endre noe, faktisk, se meg på den måten du så meg sist, ikke ... ', sporer han.

kvinne kaster baby ut vinduet

Han husker faren, en ekte elsker av livet, ville bare ha det over, til slutt. Jeg vet at han ville våkne og si ‘Er jeg fremdeles her?’ Sier han. Han klaget bare aldri, på en måte sa han bare 'Vær ferdig med det fordi dette ikke er bra for noen, og jeg lider også'. Nok er nok. Han ville ikke at noen skulle bekymre seg.

Roger Moore

Geoffrey og Ambra (Bilde: Philip Coburn/)

Geoffrey husker en kjærlig barndom og en kjærlig pappa.

Stjernen, fra ydmyke røtter i Sør -London, en politimanns sønn, var allerede det store navnet på TV -serien The Saint da han ble far, først til datteren Deborah i 1963, deretter Geoffrey, deretter broren, Christian.

Han giftet seg med moren deres, Luisa, i 1969, etter at hans andre kone, den walisiske sangeren Dorothy Squires, endelig ga ham skilsmisse.

hvor gammel er cheryl baker

Skuespilleren hadde bare vært 18 da han først giftet seg, en medstudent ved RADA, skuespillerinnen og skøyteløperen Doorn Van Steyn.

Det ser ut til at han har gledet seg over farskapet, og tok med seg brødet sitt på settet til hver av hans syv Bond -filmer, fra Live and Let Die i 1973, til A View To A Kill i 1985, som Geoffrey jobbet med ham som en assisterende direktør.

Det var utrolig, sier Geoffrey. Da Bond var i byen, stoppet hele byen. Jeg så gadgets, spesialeffekter, eventyrflasken de malte som en rakett.

Prins Albert og Roger Moore (Bilde: Getty)

Men Sir Roger forlot Bond fast på settet.

Bond kom ikke hjem - herregud, sier Geoffrey. Han var dedikert til å sikre at når han kom hjem fra jobb, stoppet den med at 'dette er den virkelige verden, og det jeg gjør er å tro'.

Han var veldig hands on. Han bestemte seg definitivt for å kjøre oss til skolen når han kunne. Spilte fotball, tennis, backgammon med meg.

Han husker en jul veldig godt.

Han var i studioet og gikk inn i garderobeavdelingen, og de fant ham som julefar, sminken og skjegget, humrer Geoffrey. Og han hadde nettopp mottatt sin første Rolls Royce, som ble levert julaften til studioet, så han kjørte hjem.

Han kom til lyskrysset, og en fyr fortsatte å gjøre dette, han mimer dobbelttakninger.

Og han var bare, du vet, han hadde hatt det siden The Saint, han var ganske kjent, og så gikk det ikke opp for ham før han kom hjem - selvfølgelig er det julenissen som kjører Rolls Royce!

Sir Roger Moore som James Bond (Bilde: Liverpool Echo)

Jeg var fem eller seks. Jeg visste at det var ham, han hadde denne føflekken. Han gikk 'Ssssh, ikke fortell det til noen!'

Sir Roger og Luisas separasjon i 1993, etter at skuespilleren utviklet følelser for familievenninnen Kristina Kiki Tholstrup, som ble hans fjerde kone, kunne ha syret forholdet til barna sine.

Men i dag insisterer Geoffrey på at det aldri var tilfelle.

Vi støttet hans lykke, om noe ble vi nærmere fordi jeg måtte overta, som den eldste sønnen, 'Pass på moren din' og den slags ting, så det modnet forholdet mitt til ham.

Vi bestemte oss for å snakke hver dag, bare i fem minutter, legger han til.

Roger med kona Louisa og barna Geoffrey og Deborah (Bilde: ExpressStar)

Les mer

martine mccutcheon nettoformue
Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Hans UNICEF -singel ser ut til å være et virkelig kjærlighetsarbeid for sin far, som sa før han døde: Dette er ditt beste verk.

Når det gjelder hans eget veldedige arbeid, fastholdt Sir Roger alltid at det var hans beste rolle.

Han ga ikke et snev av at han aldri hadde vunnet en Oscar.

Han var glad han kunne betale skolepengene våre, han ble betalt for å ha det gøy, sier Geoffrey. Men han så aldri på seg selv som en skuespiller.

MÅ VARE * Besøk www.uni-song.com for å streame videoen og laste ned singelen. Også tilgjengelig for kjøp på iTunes og stream på Spotify. For hver £ 1 sang som er kjøpt, vil FN gi en donasjon på 30p til UNICEF. UNICEF godkjenner ikke noe merke, produkt eller tjeneste.

Se Også: