Den vanærede tidligere Coronation Street -stjernen Chris Fountain lanserer Twitter -appell etter at bilen hans er stjålet

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det er flaut(Bilde: ITV)



Den vanærede tidligere Coronation Street -skuespilleren Chris Fountain har sendt en appell på Twitter for alle som kan hjelpe ham med å spore den stjålne bilen hans.



Fountain tilbyr en 'betydelig belønning', ifølge innlegget.



29-åringen, som tilbrakte seks år i Hollyoaks og spilte Justin Burton og to år i Corrie som spilte Tommy Duckworth, fikk sin Audi A7 nicket i Cheadle, Stor-Manchester på torsdag.

I et forsøk på å få mer informasjon om tyveriet og for å finne det stjålne kjøretøyet hans, sendte skuespilleren ut en Twitter -appell til sine tusenvis av følgere.

Han postet: Min sølv Audi A7 (MJ11 MUA) ble stjålet i morges fra Cheadle, Manchester, all informasjon som fører til at den kommer tilbake vil bli betydelig belønnet.



taylor swift og calvin harris forlater leiligheten

I et desperat forsøk på å spore luksusbilen, som kan koste i regionen 46 000 pund hvis den er ny, oppfordret han sine 293 tusen følgere til å hjelpe ham med å spre ordet og la til: Hvis alle kunne retweetet min siste tweet, ville jeg virkelig sette pris på det x

(Bilde: Twitter)



Chris Fountain ankommer Bellissimo Brunch -klubbarrangementet på Amanzi -restauranten i Liverpool

Noen som har sett den? (Bilde: Splash News)

Chris, opprinnelig fra Bradford, har vært fast på TV -skjermer siden han var tenåring.

Men han traff overskriftene av feil grunner i 2013, da han ble sparket fra Corrie etter å ha blitt avslørt som maskert internett-rapper-hvis tekster ble kritisert for nedverdigende kvinner og tilsynelatende kondonerende seksuell vold.

Chris som la ut videoene på YouTube, mens han hadde på seg en maske og gikk under navnet The Phantom, ble fremstilt som stjernen i innleggene.

Men i et intervju med This Morning i forrige måned, forklarte den vanærede stjernen hvordan skandalen betydde at han ikke jobbet på tre år, og hendelsen gjorde ham deprimert og skamfull - han slet til og med med å forlate huset lenge.

Chris Fountain snakker om The Phantom rap -video på This Morning

Chris Fountain snakker om The Phantom rap -video på This Morning (Bilde: ITV / Tumblr)

nummer 22 betyr åndelig

Når vi snakket om videoen, sa den Bradford-fødte stjernen: (Virkningen er) massiv, jeg har konstant jobbet siden jeg var 15, begynte på Hollyoaks, deretter Dancing on Ice, Coronation Street ...

Så skjedde dette, det slo familien min gjennom helvete, mamma og bestemor, pappa, kjæresten min og jeg sviktet mange mennesker inkludert meg selv.

Jeg forlot ikke huset på lenge, jeg var virkelig deprimert og skamfull og med rette.

Det var tøft, jeg sluttet aldri å jobbe. Dette var alt jeg noen gang har gjort, jeg har alltid vært en skuespiller.

Så å få det tatt av noe jeg har brakt på meg selv var en absolutt morder.

Fountain har nå et karriere -comeback (Bilde: Matt Crockett)

Nå har han et karriere -comeback, og er i ferd med å gå på turnéproduksjon av The Full Monty sammen med den tidligere Hollyoaks -stjernen Gary Lucy, der han skal spille rollen som Guy.

Hans forrige tweet var langt mer munter, og kommenterte de 'glitrende' tanga som ble brukt på prøver før showet starter neste uke.

Tommy Duckworth [Chris Fountain] og Tina Mcintyre [Michelle Keegan] i Coronation Street

Chris Fountain i Corrie sammen med Michelle Keegan (Bilde: Rex)

Se Også: