OnePlus 7T og 7T Pro Storbritannia pris og utgivelsesdato avslørt - og fansen har ikke lang tid å vente

Oneplus

Horoskopet Ditt For I Morgen

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



OnePlus har kunngjort at de siste telefonene, OnePlus 7T og 7T Pro, kommer til Storbritannia 17. oktober.



Begge smarttelefonene har selskapets signatur 90 Hz Fluid Display, som oppdateres 90 ganger i sekundet - 50% mer enn de fleste telefoner - noe som resulterer i en 'rask og jevn' opplevelse.



7Ts 6,5-tommers skjerm strekker seg helt ut til telefonens kanter, og det er et nytt 20: 9-størrelsesforhold, noe som gir en mer kinematisk effekt når du ser på videoer.

Hakket 'vanndråpe' øverst på skjermen er også redusert.

Den har HDR10+ -støtte, for dypere svarte og lysere hvite, og en lysstyrke på 1000 nits, noe som betyr at bildet er klart og levende selv i direkte sollys.



OnePlus 7T i isblå

Enheten har et matt glasshus og er tilgjengelig i to nye farger - 'frostet sølv' og 'isblå'.



I mellomtiden ser OnePlus 7T Pro identisk ut med OnePlus 7 Pro, som ble lansert tidligere i år, med en 6,7-tommers skjerm, og kommer i 'dis blå'.

I motsetning til 7T er det ikke behov for et hakk, på grunn av pop-up-selfiekameraet som dukker opp fra toppen av enheten når det er nødvendig.

Begge telefonene har et kamera med trippelobjektiv. I tilfelle hvis 7T, er dette innkapslet i en polert sirkulær modul på baksiden av enheten, mens 7T Pro har et tradisjonelt vertikalt oppsett.

Imidlertid er hovedlinsen på begge kameraene en 48 megapiksler Sony-sensor med f/1,6 blenderåpning og optisk bildestabilisering.

hvor gammel er louise redknapp

Pris og hvor du kan kjøpe

OnePlus 7T kommer med 8 GB RAM og 128 GB lagringsplass og kostnader £ 549. 7T Pro kommer med 8 GB RAM og 256 GB lagringsplass og kostnader £ 699.

De kan forhåndsbestilles på Amazon Storbritannia og Tre Storbritannia, og vil bli solgt kl OnePlus.com , Amazon UK, John Lewis og partnere og Tre Storbritannia 17. oktober.

OnePlus 7T Pro i disblått

Kamera

Begge telefonene har også et 16MP ultrabredt objektiv og et teleobjektiv for langdistansefotografering-selv om 7T er et 12MP objektiv med 2x optisk zoom, og 7T Pro er en 8MP sensor med 3x optisk zoom.

Blant de forskjellige kameramodusene oppfordrer den nye makromodusen brukerne til å komme nær en fokusavstand på 2,5 cm for å fange detaljene i blomster eller smykker.

Det er også en Nightscae -modus som kombinerer bilder fra flere rammer med varierende eksponering for å gi et bredere dynamisk område.

Brukere kan også ta opp videoer om hverandre mellom alle tre objektiver.

OnePlus 7T Pro McLaren Edition

Begge telefonene har en Qualcomm Snapdragon 855+ -brikke, som gir grafikk 15% raskere enn standard 855 -brikke, ifølge OnePlus.

Pro -en har et litt større batteri, men begge har OnePluss hurtigladingsteknologi, kjent som Warp Charge, som lader batteriet til 70% på bare en halv time.

mannen med 10 steintestikler

De kommer forhåndslastet OnePlus OxygenOS 10.0 -programvare, basert på Android 10, komplett med alle Googles kjerneapper og -tjenester. Ingen av telefonene støtter 5G.

McLaren Edition

OnePlus bringer også ut en 'McLaren Edition' versjon av OnePlus 7T Pro, som er svart med papaya oransje funksjoner, som sett på den nåværende McLaren Racing Formula 1 bilen.

OnePlus 7T Pro McLaren -utgaven kommer med 12 GB RAM og 256 GB lagringsplass og koster £ 799, noe som gjør den til den dyreste OnePlus -telefonen ennå.

Den vil være tilgjengelig på Amazon UK og OnePlus.com fra 5. november.

Se Også: