Hvor er min Google Mini? Spotify -kunder dro uten 'gratis gave' etter flash -gave

Spotify

Horoskopet Ditt For I Morgen

Premium -kunder har tatt til sosiale medier for å si at de ikke har hørt noe siden de utnyttet tilbudet(Bilde: Getty)



Hundrevis av Spotify -kunder hevder at de har blitt sviktet av streaminggiganten, etter å ha blitt lovet en gratis Google Nest Mini tidligere denne måneden.



Premium -kunder oppdaget at de kvalifiserte seg til en gratis enhet for en måned siden, etter at en online kampanje ble viral på sosiale medier.



Tilbudet - som ble trukket tilbake innen 36 timer på grunn av betydelig etterspørsel - betydde at mange ville få en gratis Google Nest Mini til en verdi av £ 49.

Den var tilgjengelig for både nye og eksisterende kunder, men med begrenset kvalifisering for de med Premium Family-, Duo- og Studentkontoer.

Imidlertid, nesten en måned senere, hevder kundene at musikkgiganten har blitt useriøs mot dem.



Kampanjen gikk viralt på TikTok 2. september (Bilde: Daglig rekord)

Hundrevis av Premium -kunder har tatt seg til sosiale medier for å si at de ikke har hørt noe fra Spotify siden de løste inn tilbudet og skrev inn sine personlige opplysninger på nettet.



'Har noen faktisk mottatt google nest mini fra Spotify ennå?' skrev en kunde på Twitter.

En annen sa: '@Spotify @SpotifyUK @SpotifyCares 23 dager siden bestillingen min på @googlenest mini ble bekreftet, og jeg har ennå ikke mottatt en e -postoppdatering. Hvordan jager jeg dette? '

Noen kunder som oppgraderte for tilbudet sier nå at de har stått utenfor lommen på baksiden av det.

'Denne e -posten for en gratis Google nest mini kommer ikke, er det @Spotify @SpotifyUK @SpotifyCares? Har vært som 3 uker nå, og jeg oppgraderte til 'familie' for å være kvalifisert også. '

Hvis du er en Premium -kunde, ville du ha gjort krav på enheten ved å logge deg på Spotify -kontoen din i begynnelsen av september.

Avtalen dukket opp på hjemmesiden, og kundene ble bedt om å følge instruksjonene for å gjøre krav på sin & apos; freebie & apos ;.

Tilbudet ble trukket på grunn av stor etterspørsel, og mange kunder sa at det allerede var for sent å ta en når de gikk på nettet.

Spotify nektet å kommentere kundens bekymringer.

Noen andre brukere av sosiale medier har imidlertid vært så heldige å få sin gratis gave.

En kunde rådet andre søkere til å sjekke søppelpostboksen, da Spotify -bekreftelsen ved et uhell hadde blitt sendt til spam -mappen hans.

Se Også: