Hvor rollebesetningen til Harry Potter er nå da Rupert Grint kunngjør første baby

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Rupert Grint kunngjorde denne uken at han får sitt første barn(Bilde: Getty Images)



Harry Potters Rupert Grint kunngjorde denne uken at han får sitt første barn ni år siden hitfilmfranchisen som gjorde ham berømt tok slutt.



er joey essex og sam sammen igjen

Den 31 år gamle skuespilleren, som spilte Ron Weasley, delte den spennende nyheten i går kveld om at han og partneren Georgia Groome, 38, får en baby.



Ron er kanskje mest kjent for sin rolle som en veiviser som hjalp bestevenn Harry med å overvinne den onde Lord Voldemort, og siden den siste Potter -filmen har han vunnet mange skuespillerroller.

Rupert har spilt i seks spillefilmer, inkludert Cross of Honor, samt medvirket i flere teateroppsetninger som Mojo i 2013 og It & apos; s Only A Play i 2014.

Han spilte også en hovedrolle i Sony Crackles dramakomedie Snatch mellom 2017 og 2018, som er basert på Guy Richie -filmen med samme navn.



Ron er mest kjent for sin rolle som en veiviser som hjalp til med å overvinne den onde Lord Voldemort (Bilde: Getty Images)



Og i dag spiller Rupert Julian Pearce i Apple Tv+ -serien Servant - en psykologisk skrekk -serien.

Mange av de andre Harry Potter -skuespillerne fortsatte med blomstrende skuespillerkarriere etter å ha hengt opp tryllestaven og forlatt Hogwarts - her er en liten påminnelse ...

Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe spilte Harry Potter i hitfilmene (Bilde: Getty Images)

Som 11-åring forandret Daniels verden seg for alltid da han ble rollebesetning som guttetrolleren Harry Potter i skjermtilpasningen av JK Rowlings verden for trolldom og magi.

Etter at franchisen tok slutt, spilte Daniel Arthur Kipps i 2012 -thrilleren The Woman In Black.

Deretter opptrådte han på Broadway som J. Pierrepont Finch i How To Succeed In Business Without Really Trying.

Daniel har spilt i mange filmer siden han spilte Harry Potter, for eksempel & apos; Guns Akimbo & apos; som ble utgitt i fjor (Bilde: WireImage)

Etter det vant han en rolle som ung lege i TV -serien A Young Doctor's Notebook.

james arthur før og etter

Mer nylig spilte han hovedrollen som Miles i actionkomediefilmen Guns Akimbo og dukket opp i spenningsfilmen Escape from Pretoria, basert på den virkelige fengselsflykten fra tre unge politiske fanger fra et sørafrikansk fengsel.

Han bruker tiden sin utenfor skjermen hjemme i New York City og London. Radcliffe har vært sammen med Erin Darke siden 2013 etter at han møtte henne på settet Kill Your Darlings.

Emma Watson

Emma Watson som Hermione Granger i Harry Potter og Half Blood Prince

Etter å ha fått sin store pause ved å spille Hermione Granger i Harry Potter, har Emma bevist at hun har mange andre ferdigheter enn å handle.

Hun gikk tilbake til skolen etter at filmfranchisen ble avsluttet - uteksaminert fra Brown University med en grad i engelsk litteratur.

Emma har også blitt utnevnt til FNs kvinnelige goodwill -ambassadør, i en rolle som har sett henne fremme empowerment av unge kvinner.

Hun har også blitt en av Burberry og Lancome mest fremtredende modeller og dukket opp i mange catwalk -show rundt om i verden.

Emma på & apos; Beauty And The Beast & apos; premiere i New York, USA (Bilde: Getty Images)

Mens hun har vært opptatt med andre ting, har Emma funnet tid til å gå tilbake til skuespill og har vunnet fremtredende roller i flere produksjoner.

dom og jess elsker øya

Hun dukket opp i live -action Disney -tilpasning av Beauty And The Beast i 2017, som tjente over $ 1,2 milliarder i billettkontoret.

I en av hennes nyere roller i fjor spilte hun hovedrollen som Meg March i Greta Gerwigs Oscar-nominerte tilpasning av Little Women.

Ralph Fiennes

Ralp Fiennes spilte Harrys erkefiende, Lord Voldemort (Bilde: B4413 / Warner Bros. Pictures)

Den utførte skuespilleren Ralph Fiennes spilte Harrys erkefiende Lord Voldemort, en mektig trollmann fryktet av alle som kjente ham.

Før filmene var han allerede en dyktig skuespiller, som spilte hovedrollen i en rekke hitfilmer, inkludert Schindlers liste, Den engelske pasienten og The Constant Gardener.

Etter å ha hengt opp kappen, har han siden 2012 hatt en hovedrolle som M i James Bond -filmene.

mest suksessrike fotballklubben i verden

Ralph i James Bond med Naomie Harris som spiller Moneypenny (Bilde: © 2019 DANJAQ, LLC OG MGM. ALLE RETTIGHETER RESERVERT.)

Nylig i 2018 vant Fiennes anerkjennelse for å ha fremstilt professor Moriarty i komediefilmen Holmes & Watson.

Han har også vært opptatt utenfor skjermen og debuterte som regissør i 2102 med sin filmatisering av Shakespeares tragedie Coriolanus, der han også spilte hovedrollen.

Og i fjor ble han tildelt Stanislavsky -prisen for sitt arbeid bak kameraet.

Robbie Coltrane

Harry Potter and the Sorcerer's Stone basert på Harry Potter -bøkene

Robbie Coltrane som halvt menneske, halvt gigantisk, Hagrid (Bilde: Splash)

Skottisk født Robbie Coltrane var også en vellykket skuespiller før han tok på seg rollen som halvt menneske, halvt gigantisk, Hagrid.

Han spilte en detektiv i krimdramaserien Cracker og to James Bond -filmer, GoldenEye og The World is Not Enough, selv om rollen hans som Hagrid sannsynligvis var hans mest fremtredende.

bill ward skuespillerpartner
Robbie Coltrane som Paul Finchley i National Treasure

Robbie som Paul Finchley i National Treasure (Bilde: Kanal 4)

Etter at Potter avsluttet, har han bare spilt i noen få filmer, for eksempel stemme i Great Expectations i 2012 og Effie i 2012 da han spilte lege.

Hans fravær fra skjermer kan delvis forklares med at han ble tvunget til å ta fire år fra å opptre i 2012 på grunn av dårlig helse.

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

En av hans mest fremtredende roller var i 2016 da han spilte en TV-komiker anklaget for å ha voldtatt en 15-åring i National Treasure, et firedelt tv-drama på Channel 4.

Se Også: