Hvor kan man kjøpe et ekte Fir -juletre for bare £ 12 - pluss 5 flere av de billigste alternativene fra Homebase, Ikea og B&Q

Juletrær

Horoskopet Ditt For I Morgen

Å finne det perfekte treet trenger ikke koste deg hundrevis



Når julen nærmer seg enda nærmere, er det endelig sosialt akseptabelt å sette opp treet ditt. Men å kjøpe et ekte juletre betyr ikke nødvendigvis å skvette penger.



andy hill jessica ennis-hill

Nøkkelen til å gjøre et godt kjøp er å vite hvor du skal lete, og vi har funnet en ekte 6ft Normann Fir juletre for bare £ 12 fra JTF Mega Discount Warehouse. Det fantastiske verditreet er det billigste i sitt slag i Storbritannia.



Utvalget er valgt for hånd fra de beste plantasjene i det skotske høylandet og de tyske dalene, og er en stjele for de som foretrekker utseendet og lukten av et ekte, furu duftende tre for høytiden.

Få et ekte tre for så lite som £ 15 denne julen

I en kommentar til forhandlerens utrolig rimelige trær sa Gerrard Smith fra JTF Mega Discount Warehouse: Nok en gang kan vi presentere et ekte juletre med eksepsjonell verdi for våre kunder.



«Vårt tilbud er enkelt; Storbritannias favoritt type juletre, i den mest populære størrelsen, til en rimelig pris. Fra tilbakemeldingene vi har fått fra kundene våre så langt, er trærne våre en familiefavoritt.

Hvis det treet ikke kiler din fantasi, har vi oppdaget rimeligere alternativer fra store high street -butikker, inkludert Hjemmebase og John Lewis.



Les mer

Jul og mat 2019
Costa julemeny M&S julemat Tesco julematprogram ble avduket Morrisons prosecco vinner smakstest

1. Hjemmebase: 6ft - 7ft hugget juletre av gran , £ 20

Plukk dette autentiske treet opp fra Homebase for bare £ 20

Dette tradisjonelle juletreet har blitt beskåret for mange år for å skape den perfekte formen.

Du kan også velge akkurat den du vil ha i butikken, og få den levert hjem til deg for kun £ 5, noe som gir autentisk feststemning inn i hjemmet ditt.

2. Juleskogen: 6ft til 7ft juletre , £ 39

Et mindre beskåret, mindre perfekt tre som vil bringe den vakre asymmetrien til stuen din

Selv om det bare er tilgjengelig i butikker, med mindre du bor i London, vil Christmas Forest fortsatt levere trærne direkte hjem til deg når du har plukket det ut. De billigste alternativene inkluderer dette stinkende, ikke-fallende treet, som vil bringe naturens naturlige festlige preg til hjemmet ditt, for en brøkdel av prisen du ville finne mange andre steder.

3. Pines and Needles: 5ft tradisjonelt tre , £ 38,95

Dette treet vokser i et karbonnøytralt miljø, og vil være midtpunktet i din festlige innredning

En annen norsk gran - det tradisjonelle viktorianske treet - dette vakre juletreet vil fylle hjemmet ditt med den berømte furu duften. Selv om 5ft -versjonen er £ 38,95, er det også en rekke andre størrelser og priser tilgjengelig.

Fire. B&Q: Middels juletre , £ 35

B & Qs ekte juletrær er ideelle for å henge opp alle dine favorittjulepynt

paul mason vekttap

Velg mellom små, mellomstore eller store versjoner av det berømte Nordman Fir -juletreet, som er en ekte familiefavoritt.

5. Ikea: Ekte juletre , £ 25

Du vil nesten tjene penger på å få juletreet ditt fra Ikea

Plukk opp et tre ved ditt neste besøk i Ikea, tilfluktsstedet for alle hjemmemøbler, og motta en gratis kupong på £ 20.

Avtalen er gyldig for alle kjøp som gjøres innen 23. desember fra deltakende butikker, og den gratis kupongen på £ 20 må brukes mellom 16. januar 2017 og 12. februar 2017. Du finner flere detaljer her .

Og nå har du fått juletreet ditt. Se tipsene våre om hvordan du kan dekorere det billig. Eller vår generelle veiledning om ting du skal kjøpe til jul, så du ikke glemmer de irriterende batteriene for 11. år på rad.

Les mer

Jul 2018
Beste sanger Topp vitser Beste filmer Spor julenissen over himmelen

Se Også: