Hvor kan man kjøpe Elf on the Shelf i Storbritannia - som den virale juletradisjonen kommer tilbake

Alv På Hyllen

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det er nok en gang tid for juletradisjonen Elf on the Shelf(Bilde: Groupon)



freddie mercury paul leietaker

Elf on the Shelf har blitt en viral juletradisjon vi bare ikke kan få nok av.



Elf -karakteren er basert på en amerikansk barnebok fra 2005 om julenissens speiderelv som sjekker om barn er slemme eller hyggelige, og i løpet av de siste årene har USAs eksport landet på britiske bredder.



Tanken bak leketøyelvene er at foreldre plasserer alven på forskjellige steder rundt huset hver kveld i desember mens barna sover, så når de våkner, oppdager de at han gjemmer seg på et nytt sted.

Historien bak det er at nissene holder et godt øye med barna for å rapportere tilbake til julenissen om de fortjener gaver.

Noen foreldre har til og med valgt å legge igjen små gaver som en & apos; belønning & apos; for barn som er veloppdragne, mens noen har brukt leken til å lage morsomme pranks på barna sine.



I dag har fenomenet Elf on the Shelf vokst til å omfatte leketøysvarer, tilbehør og pyntegjenstander, som finnes i mange store online- og high street -forhandlere.

Hvor får man kjøpt?

Hvordan det fungerer?

Forfatterne av den opprinnelige boken fremmer ideen om at nisser 'adopterte' i stedet for å kjøpe, så detaljister som selger leketøysfigurene omtales som 'adopsjonssentre'.



Alle nisser som er kjøpt fra den offisielle alven på hyllen, kan også registreres offisielt på Nordpolen, hvoretter du vil motta et gratis adopsjonsbevis og motta et gratis brev fra julenissen.

(Bilde: MEN WS)

Det er tonnevis med tilleggsutstyr for nissene, inkludert morsomme antrekk for å kle leketøyet ditt i, julepynt, ornamenter og til og med pyjamas med tema for barna dine.

Elven på hylla -historien ble opprettet av Carol Aebersold og datteren Chanda Bell i 2004 for å feire familiens egen personlige tradisjon for å sende en alv fra julenissen for å passe på barna i høytiden.

Les mer

Alv på hyllen
Hva er Elf on the Shelf Hvor får man kjøpt Elf on the Shelf ideer Morsomme alver på hyllen poserer

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, noe som betyr at vi kan motta provisjon for salg av produkter eller tjenester vi skriver om. Denne artikkelen ble skrevet helt uavhengig, se flere detaljer her.

Se Også: