Når er pave Frans 'besøk i Irland 2018? Datoer, arrangementer, reiserute, protester og billetter

Internasjonale Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Pave Frans med en liten gutt(Bilde: Getty Images Europe)



Pave Frans besøker Irland med Taoiseach Leo Varadkar og sier 'han er absolutt en velkommen gjest, og jeg gleder meg til å hilse på ham under besøket.'



Pave Frans ble den hellige far i 2013 etter at pave Benedict trakk seg på grunn av dårlig helse, og blir av mange sett på som en liberaliserende kraft.



Den siste paven som besøkte Irland var pave John Paull II som trakk folkemengder på mer enn 2,5 millioner i 1979.

Det er uklart om Francis vil motta en så voldsom velkomst, spesielt i lys av landets nylige beslutning om å stemme & apos; ja & apos; i en folkeavstemning om liberalisering av Irlands abortlover.

Uansett vil besøket av pave Frans til Irland være et historisk skue.



Når er han på besøk?

Pave Frans ankommer Irland på kvelden 25. august og forlater kvelden etter 26. august.

Pave Frans besøker Irland i slutten av august (Bilde: Getty Images Nord -Amerika)



Hvorfor besøker han?

Dublin er vertskap for World Meeting of Families, en internasjonal katolsk begivenhet som arrangeres hvert tredje år.

Han ankommer de avsluttende hendelsene under World Meeting of Families og vil være hovedfeiring ved den siste messen i Dublins Pheonix Park 26. august.

Hans besøk vil også være en stor støtte og trøst for irske katolikker.

Erkebiskopen i Dublin Diarmuid Martin, president for World Meeting of Families 2018, sa: 'Vi venter spent på besøket av pave Frans som uten tvil vil være en anledning til åndelig fornyelse for våre lekfolk, religiøse og presteskap, samt en styrking av Kristent familieliv. '

romantiske steder i Storbritannia

Irske katolikker gleder seg til besøket hans (Bilde: Getty Images Europe)

Paves rute - hvor du kan se ham

(Bilde: PA Graphics)

Pave Frans & apos; reiserute

Bortsett fra det ovennevnte arbeidet med World Meeting of Families, har pave Frans en actionfylt tur, og til tross for at han var i landet i underkant av 36 timer, vil han passe mye inn.

Han ankommer Dublin klokken 10:30 lørdag 25. august, og etter en offisiell velkomst vil han bli ført til presidentboligen før han drar til Dublin Castle klokken 12:10 for et møte med myndigheter, sivilsamfunn og diplomatiske korps i Dublin Castle hvor han vil holde en tale.

På ettermiddagen vil han besøke St. Marys katedral før han besøker de hjemløse familiene til kapucinefedrene, en orden for munker i den katolske kirke.

På kvelden besøker han Croke Park Stadium for å holde sin tale på World Meeting of Families.

Han vil holde messe i Dublin (Bilde: Getty Images Europe)

Søndag 26. august besøker han Knock Shire om morgenen, der det tilsynelatende var en åpenbaring av den salige jomfru Maria.

Deretter vil han si Angelus - en bønn i dedikasjon til Jomfru Maria - foran helligdommen før han returnerer til Dublin for å holde messe i Phoenix Park klokken 15:00 før han møtes med biskopene.

Etter en avskjedsceremoni forlater han Irland med et fly tilbake til Roma klokken 18:45.

Snakk om virvelvind!

(Bilde: PA Graphics)

Kontrovers og protester

Folkeavstemningen om abort i mai i år bekreftet bare det mange allerede visste: at pave Frans besøker et mye sekularisert Irland til det pave John Paull II besøkte i 1979.

Overgrepskandalen gjorde mye skade på kirkens omdømme i Irland, og det forventes at det vil komme protester fra ofre & apos; grupper sinte over at Kirken ennå ikke har tatt tak i klagene sine.

Margaret McGuckin som leder oppfordringer om spesiell betaling til ofre for overgrep i katolske boliger i Nord -Irland, sa: 'Jeg er sikker på at det vil være mange av våre overlevelsesgrupper i sør som vil protestere.

Det forventes at det kommer protester ved besøket hans (Bilde: Getty Images Europe)

- Gruppene våre vil være der for å protestere. Det er fortsatt en tildekning. Vi vet fremdeles at det ikke har blitt gjort en skikkelig undersøkelse av overgrepene til de kristne brødre.

'Folk kan bli ganske sinte og sure over at paven fremdeles kommer, jeg tror ikke det er et godt tidspunkt for ham å komme hit.'

Videre var det en Facebook -gruppe kalt & quot; Si nei til paven & apos;

Jonathan Keane, 32, er et medlem av gruppen og sa at han bestilte 800 billetter til forskjellige arrangementer da billettene ble utgitt. Han har ikke til hensikt å bruke dem slik at arrangementet blir uten tilsyn.

Pave Frans smiler etter kameraet (Bilde: Getty Images Nord -Amerika)

Hvem opptrer?

Den italienske tenoren Andrea Bocelli, en global stjerne, skal opptre under pave Frans & apos; besøk til Irland.

Bocelli sa: 'Å synge for pave Frans er et privilegium for vår sjel; det er en ære for det den øverste paven representerer i verden.

'For den ubeskrivelige menneskelige skjørheten, typisk for en gjennomsnittlig mann som meg selv, gir det meg stor glede og enorm tilfredshet å selv ha privilegiet å være i nærheten av en person av så eksepsjonell betydning og nåde.

'Det er en glede å kunne tilby mitt mest beskjedne bidrag i anledning dette storslåtte møtet og refleksjonsøyeblikket om familien.

'Familien er fortsatt den sterkeste byggesteinen i samfunnet, en klynge av hengivenhet og et privilegert rom der man kan lære og lære - i hver handling - hvordan man velger et liv som leder mot det større gode.'

Les mer

Pave Frans & apos; besøk til Irland
Når er paven besøk? Andrea Bocelli å opptre Pavens reiserute Hvorfor besøker paven Irland

Pave vil møte irske overgrepsofre

Mens han er i Irland, vil pave Frans møte noen ofre for seksuelle overgrep fra prestene Vatikanet har sagt.

I et brev til de troende fordømte pave Frans 'grusomhetene' av seksuelle overgrep mot barn og den påfølgende tildekking.

I Irlands katolske kirke beskrev erkebiskop Eamon Marting geistlig sexmisbruk som 'syndig og kriminell' og sa at han forventer at pave Frans vil møte ofre for seksuelle overgrep.

Popemobile

Forretningskvinne Norah Casey hjelper til med å skaffe € 21 til familiemøtet i Dublin og bekreftet at pave Frans ville reise på en Skoda.

Når hun snakket om RTE Radio One's Marian Finucane Show, sa hun at Skoda leverte kjøretøy til det store arrangementet.

Hun sa: 'Han kjører en Skoda mens han er i Irland. Reiser i den. '

Dette kommer ikke som noen virkelig overraskelse for de som er kjent med pave Frans & apos; pontifikat, ettersom han understreker ydmykhet og beskjedenhet i alt han gjør.

Skoda Kodiaq SE L

Pave Frans skal kjøre en Skoda -bil

Ny Twitter -emoji

Til ære for pavenes besøk har Twitter opprettet en ny emoji til fordel for sitt pavelige besøk.

Emojien består av paveens smilende ansikt mot et irsk flagg, og kan genereres av en rekke hashtags som #PopeInIreland.

Francis er en aktiv bruker på sosiale medier, med mer enn 17,7 millioner følgere, og har laget en emoji om ham før, for eksempel da han besøkte USA og Latin -Amerika.

Vil pave Frans besøke Storbritannia?

I 2010 besøkte pave Benedict Storbritannia, det første statsbesøket av paven til Storbritannia som var en flott anledning for britiske katolikker.

I 2016 sa erkebiskop Paul Gallagher at pave Frans 'sikkert' kunne besøke Storbritannia, med henvisning til hans kjærlighet til britiske mennesker og litteratur.

Pave Frans er fan av britisk litteratur, som G.K. Chesterton (Bilde: Hulton Archive)

hva betyr 310

Han sa til ITV News: Jeg tror han [pave Frans] har enorm respekt for Storbritannia, våre tradisjoner. Han ser ut til å være veldig kjent med litteraturen vår, for eksempel, og jeg tror han liker Storbritannia og britene så langt jeg kan se. '

Ny film om paven

Wim Wenders dokumentar Pave Frans - En mann av hans ord har en britisk utgivelse 10. august 2018.

Se Også: