Transgender reality -stjernen Chelsey Harwood slår tilbake på internett -troll for å ha rettet seg mot den nye kjæresten sin

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Transgender reality -stjernen Chelsey Harwood har slått på internett -troll



Transgender reality -stjernen Chelsey Harwood har slått tilbake på onde internett -troll.



Skjønnheten, som tidligere har omtalt i This Is Liverpool and Hollyoaks, ble oversvømt av grusomme kommentarer etter å ha avslørt at hun var i et forhold på sosiale medier.



Ifølge Chelsey, som ble født som en gutt, hånet noen av hennes 31 100 følgere på Facebook romantikken og forsøkte til og med å merke den nye mannen hennes i innlegg etter at hun delte et øyeblikk av dem sammen.

Snakker til Liverpool Echo , sa hun: Jeg sa at jeg var i et forhold, og jeg ville vanligvis gjøre ansiktet til gutten jeg er sammen med det uskarpt. Men jeg tenkte hvorfor skulle jeg måtte dekke ansiktet deres med et smilefjes bare fordi jeg er transseksuell? Hvorfor kan jeg ikke leve livet mitt slik jeg vil? '

Dessverre, når hun endelig forberedte seg på å 'la katten i posen', innrømmet Chelsey at ikke alle var glade for hennes skyld.



Så snart jeg la opp bildet, merket de min gutt Donny som om de kjente ham - frekk, la hun til. 'Det er som het sladder fordi jeg er transseksuell. Vi ble sammen for omtrent en måned siden, men han har prøvd å bagge meg i omtrent to år!

Hvem er det som ler nå? Det er jeg som går i seng med en tøffing!



Chelsey Harwood med Hollyoaks & apos; Parry Glasspool og Kieron Richardson

Chelsey har tidligere omtalt i Hollyoaks med Parry Glasspool og Kieron Richardson

hvem er declan donnelly dating

Chelsey ble født Andrew og vokste opp i Liverpool med sine foreldre og storebror. Da hun var åtte år gammel, innså hun at hun var 'annerledes'.

Imidlertid var det ikke før i 2009 at hun endelig ble operert med kjønnsskifte.

Se Også: