WhatsApp-trikset lar deg aktivere 'Skjult modus' slik at du ikke vises på nettet eller 'skriver'

Teknologi

Med over to milliarder brukere over hele verden, Hva skjer er uten tvil en av de mest populære meldingsappene.



Hvis du bruker WhatsApp, er det sannsynlig at du har det grunnleggende nede, men det er en rekke nyttige funksjoner du kanskje ikke er klar over.






Et av de mest praktiske triksene lar deg justere personverninnstillingene dine slik at kontaktene dine ikke kan se når du sist var online.



WhatsApps 'online'-funksjon er satt til standard, og forteller kontaktene dine om du er tilkoblet.






kjendis storebror 2014 nominasjoner

WhatsApp forklarte: Hvis en kontakt er online, har de WhatsApp åpen i forgrunnen på enheten sin og er koblet til Internett. Det betyr imidlertid ikke nødvendigvis at kontakten har lest meldingen din.

I mellomtiden refererer 'sist sett' til siste gang du brukte WhatsApp.



(Bilde: Photothek via Getty Images)

Som standard setter WhatsApp personverninnstillingene dine slik at enhver kontakt kan se lesekvitteringer, sist sett, om og profilbilde.






Du kan imidlertid endre disse innstillingene, noe som betyr at vennene dine ikke kan se når du sist var pålogget:

    1. Åpne WhatsApp på smarttelefonen
    2. Trykk på Innstillinger-ikonet nederst til høyre på skjermen
    3. Trykk på Konto
    4. Trykk på Personvern
    5. Trykk på «Sist sett» og deretter Ingen
    6. Du kan også slå av lesebekreftelser nederst på skjermen
    Video laster innVideo utilgjengeligKlikk for å spille Trykk for å spille Videoen spilles av automatisk snart8AvbrytLeke nå

    Det er noen viktige forbehold å huske:

    - Hvis du ikke deler din sist sett, vil du ikke kunne se andres sist sett.

    – Hvis du slår av lesebekreftelser, vil du ikke kunne se lesebekreftelser fra andre. Lesebekreftelser sendes alltid for gruppechatter.

    – Hvis en kontakt har deaktivert lesebekreftelser, vil du ikke kunne se at de har sett statusoppdateringen din.

    catherine huntley qvc ektemann

    Apper på en iPhone

    Siste vitenskap og teknologi

    Selv om det ikke er noen offisiell måte å skjule når du er på nett, er det en snedig løsning for iPhone-brukere på iOS 13.

    Vent til en melding kommer på iPhone, slik at et varsel vises på låseskjermen.

    Trykk ned på varselet, og hele teksten vises - du kan bla ned for å se meldingen i sin helhet.

    Best av alt, mens du har lest meldingen, vil den ikke utløse de blå hakene, eller vise at du var online!

    [data-redesign-embed]' data-priority='1' data-rec-type='WhatsHot' data-source='https://recommendations.data.tm-awx.com/fallback/mostReadChannel' datatelling ='3' data-display='list' data-numbered='true'>Mest leste
    Ikke gå glipp av