Det denne moren fant i datteren hennes, kan sette deg utenfor Capri Sun for livet

Internasjonale Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Dette er øyeblikket en syk mor ikke kan demme avskyen etter å ha funnet et stort stykke mugg som flyter i datteren sin Capri Sun -drink.



Etter å ha kjøpt drikken under en tur til stranden, la den lille jenta merke til at det var noe galt da halmen hennes ble blokkert med et lite stykke svart mugg - som familien trodde var en liten orm.



I den korte videoen lagret foreldrene drikken til de kom hjem - slik at de kunne åpne den og undersøke innholdet.



Når barnets mor åpner sølvemballasjen, tipser hun saften som raskt blir fulgt av et stort stykke gul/svart mugg.

Når man ser på innholdet i drikken, kan man høre den amerikanske moren si: 'Herregud, det er ekkelt, herregud, det er ekkelt.

'Vi kuttet opp andre poser også, og det var biter i det,' sa hun og forklarte at familien hadde tatt med en flerpakke av drikkene.



Motbydelig: Mugg funnet flytende i drikken

'Da gikk vi på nettet, og dette er tilsynelatende et stort problem - det ser ut til at det ikke bryr seg om levende ormer, mugg og Kraft Foods i det hele tatt,' la hun til.



'Det er farlig å innta.'

Den bekymrede forelderen viser også klart best -før -datoen for produktet, som tydelig sier at det skal være trygt å drikke til juli 2015.

Drikken er produsert av det amerikanske selskapet Kraft Foods, som lager produkter inkludert Jell-O, Lunchables og sine egne oster og krydder.

Ved å legge ut videoen på Facebook, lyder mors bildetekst: 'No more Capri Sun in this house. Jeg bryr meg ikke om hva Krafts unnskyldning handler om mugg, dette er unnskyldelig !! '

Vi har kontaktet Kraft Foods for kommentar.

meningsmåling

Vil du drikke en Capri Sun etter å ha sett denne videoen

1000+ STEMMER SÅ LANGT

JAIKKE

Se Også: