Så hva BØR du gjøre hvis du vinner EuroMillions? 9 måter å sikre at du ikke blåser den

Euromillioner

Horoskopet Ditt For I Morgen

Hva skjer etter champagnen?(Bilde: Photographer's Choice)



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



'Når jeg vinner i lotto vil jeg ...' er noe de fleste av oss har sagt - eller i det minste tenkt - men hva bør du egentlig gjøre?



Det er mange historier der ute om mennesker som har vunnet millioner bare for å ende opp med å skanne og jobbe i en kjeksfabrikk eller bo i en liten leilighet etter å ha blåst mye.

Kanskje verre er historiene om mennesker som fortsatt har fått pengene sine, men som har mistet venner og partnere og skaffet seg fiender på grunn av det.

De nåværende EuroMillions -rekordinnehaverne er Colin og Chris Weir, fra Largs i North Ayrshire, Skottland som vant 161 millioner pund i 2011.



Paret er fortsatt sammen senere og opprettet en veldedig tillit etter seieren, i tillegg til å hjelpe til med å pusse opp Largs Thistles bakke og ga mer enn 1 million pund til Partick Thistle, slik at de kunne opprette et ungdomsakademi og fjerne gjeld.

The Weirs ga også 1 million pund til National Theatre of Scotland for å betale for et nytt hovedkontor i Glasgow. Og de har gitt tre millioner pund donasjoner til SNP siden seieren i 2011.



Så, med en jackpott på 144 millioner pund, fikk vi tak i Nigel Birrell-administrerende direktør i www.lottoland.co.uk - for tipsene hans om hvordan du vinner i lotteriet og beholder ikke bare pengene dine, men også vennene dine.

1. Tenk nøye på å bli offentlig

Det første du vil tenke på er om du ønsker å være anonym eller bli offentlig. Dette er en beslutning du må ta selv, siden det er fordeler og ulemper med begge.

De på personvern siden av debatten vil være raske til å fortelle deg om pressejakt, det offentlige tiggeriet og inntrengingen generelt. Dette kan selvfølgelig variere, avhengig av beløpet du har vunnet.

holly willoughby danser på is

Selv om det er fordeler med å være anonym, er det også mye å si om å være åpen og ærlig om din gevinst. Det er veldig vanskelig å holde millioner av pund hemmelig (spesielt for familien din og dine kjære), og det kan forårsake harme. Så sørg for å tenke nøye gjennom hva som passer best for din unike situasjon.

meningsmåling

Ville du blitt offentlig hvis du vant i lotteriet?

25000+ STEMMER SÅ LANGT

JAIKKE

2. Gjør en gradvis overgang

Mange lotteri spillere fantaserer om den strålende mandag morgen hvor de marsjerer inn på sjefens kontor og slutter på dramatisk vis. Ikke så mye glans som en full-on supernova.

Ikke.

man utd retro skjorter

Det er aldri en god idé å brenne broene dine, og å vinne i lotteri er ingen unnskyldning for å være uprofesjonell. Så sørg for å pakke inn tingene ordentlig og hjertelig.

Du bør imidlertid ikke undervurdere viktigheten av arbeid i livet ditt. Å ha en 9-5 hjelper deg med å feste deg i virkeligheten; det gir deg ikke bare en nødvendig sosial interaksjon og rutine, den minner deg også om den virkelige verdien av penger-noe du som lotterivinner ikke har råd til å miste synet på.

Dessuten, ikke glem hvorfor du dro dit i utgangspunktet - for å tjene en inntekt.

3. Gjør regnestykket

Ikke alle lotteri jackpotter er skapt like. Si at du bestemmer deg for å kjøpe deg en ny bil, et nytt hus, et par av de andre store tingene du alltid har ønsket deg, sette opp et fond for barna dine og så videre.

Vil det fortsatt gi nok til tidlig pensjon?

Hvis du ikke er sikker, er det på tide å sette seg ned, sette penn på papir og gjøre mor til alle husholdningsbudsjetter!

Euromillions og Lotto-vinnende millionærer Euromillions og Lotto-vinnende millionærer Se galleri

4. Få profesjonell råd

Livet ditt har endret seg for alltid - så nå må du gjøre det offisielt. Alle de kjedelige tingene som bankkontoer og testamenter må sorteres. Det kan være en jobb, spesielt med de champagneboblene som fortsatt svirrer gjennom tankene dine, men jo før det er gjort, jo bedre. Så kom deg ut og finn deg et team av kompetente og pålitelige rådgivere - sikkerhetsrådgivere, juridiske rådgivere, finansrådgivere, investeringsrådgivere - og få rådene du trenger. Du finner uavhengige finansielle rådgivere på Objektiv .

5. Invester først, bruk senere

Du kommer aldri til å høre en rik person snakke om utgiftene sine - det handler alltid om investeringene sine. Med budsjettet utarbeidet og dine pålitelige rådgivere ved din side er det på tide å begynne å se på måter å investere pengene dine på. Med denne nyvunne rikdommen på fingertuppene åpner det seg nye horisonter, inkludert muligheten til å tjene deg millioner til!

6. Lag nå handlelisten din

Å investere for fremtiden gir alltid mer mening enn å bruke nå. Så invester klokt og bruk pengene dine nøye.

Med en tilsynelatende endeløs tilgang på kontanter i banken din er det en sterk fristelse til å splurge, så lag en liste i stedet og hold deg til den. Start med tingene du trenger, men ikke nødvendigvis hadde penger til, dette kan være viktige ting som reparasjon/renovering av hjem.

Deretter sorterer du ut gavene til dine nærmeste og alle de tingene du drømmer om å få/gjøre. På denne måten kan du på forhånd se hvor mye hver koster først, men før du begynner å sprute ...

7. Ta en pause fra det hele

Dra på ferie! Ta en pause et sted varmt, luksuriøst og eksotisk - langt fra den vanvittige mengden. Ligg på stranden, bli bortskjemt på et spa, gå vilt i Las Vegas, dra til Disneyland med familien din. Uansett hva du har drømt om å gjøre, bare gjør det og kos deg. Ha den beste ferien i livet ditt. Det vil ikke bare hjelpe deg med å slappe av, det er også en belønning for å gjøre alt det fornuftige på forhånd. Enda viktigere er at den vil fungere som et mellomrom mellom ditt gamle liv og ditt nye liv som mangemillionær.

8. Se på fremtiden

Etter at du kommer tilbake fra ferien, vil du sannsynligvis oppleve en merkelig følelse. Plutselig virker ikke ditt gamle liv som ditt eget lenger, hjemmet ditt virker plutselig lite og tomt - alt virker annerledes.

Ikke bekymre deg, dette er normalt; det betyr at tankene dine allerede har begynt å gjøre denne overgangen. Det er også normalt å føle en merkelig melankoli over dette, men igjen er dette bare midlertidig.

dør bex i eastenders

På tide å begynne å tenke på fremtiden; din fremtid og din familie og dine kjære. Planlegger du å pensjonere deg? Så er det på tide å sette disse planene i verk. Planlegger du å kjøpe et nytt hjem? Begynn å gå gjennom eiendommer. Den virksomheten du alltid har drømt om å drive? Skriv opp din forretningsplan.

9. Vær tro mot deg selv

Som lotto -vinner har du slått ekstraordinære odds, og for dette bør du være takknemlig. Det er en av grunnene til at lotterivinnere pleier å gi store veldedige donasjoner. Å gjøre det hjelper ikke bare gode årsaker, det er også flott karma.

Og uansett hva du gjør, ikke gå på en multi-million bender som Michael Carroll. Etter å ha vunnet 9,7 millioner pund da han bare var 19 år, blåste den tidligere søppelmannen gjennom hele formuen på ville fester. I dag jobber han på en kjeksfabrikk i Skottland.

Ingen ønsker å finne ut hvordan informasjonskapselen smuldrer, så vær oppmerksom på penger. Det vil forandre livet ditt dramatisk, så sørg for at det ikke forandrer deg.

Det kan høres ut som en klisje, men den smarteste måten å gjøre denne overgangen på er å være tro mot deg selv. Stol på deg selv, dine rektorer og instinkter, og omgi deg med støttende, positive mennesker.

Med din nyvunne rikdom og et sterkt støttenettverk rundt deg er det ingenting du ikke kan oppnå!

Les mer

Lotteritips og drømmer
Matematikkveiviserens utspekulerte formel Hvordan vinne EuroMillions Hva skjer videre hvis du vinner 20 jackpotvinnere & apos; historier

Se Også: