Hva O2 og Virgin Media £ 31 milliarder betyr fusjon for deg - inkludert prisplaner

O2

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: Getty)



Virgin Media og O2s nye binding på £ 31 milliarder blir offentlig i dag, i et trekk som vil se millioner av kunder flyttet over til ett selskap - Virgin Media O2.



Firmaet - som eies i fellesskap av Liberty Global og Telefonica - har lovet å tilby forbrukerne et 'uslåelig valg', samt lovet å 'drive britisk økonomi'.



Selv om selskapet ikke endrer noen av sine eksisterende tjenester i dag, er det planer om å tilby 'sømløst bredbånd, underholdning og mobiltjenester på ett sted' senere i år.

- Med det raskeste bredbåndet og det mest pålitelige mobilnettet i Storbritannia i dag, er Virgin Media O2 den komplette pakken, sier Lutz Schuler, administrerende direktør i det sammenslåtte selskapet.

anton du beke er strengt partnere
Fellesforetaket sysselsetter rundt 18 000 mennesker.

Det er en av de største teknologiske fusjonene på en generasjon (Bilde: AFP/Getty Images)



'Vi er klare til å riste opp markedet og være konkurrenten landet trenger i en tid da valg aldri har vært viktigere.

'Gjennom investeringer og innovasjon i banebrytende infrastruktur og fremtidig teknologi, vil vi koble flere mennesker til tingene de liker, støtte lokalsamfunn over hele landet, hjelpe bedrifter med å vokse og drive britisk økonomi.



'Uten grense for ambisjonene våre, er vi her for å oppgradere Storbritannia - og vårt oppdrag starter i dag,' la Schuler til.

Til sammen har Virgin Media O2 nå 47 millioner kunder på tvers av bredbånd, mobil, TV og hjemmetelefon.

Fellesforetaket sysselsetter rundt 18 000 mennesker.

Konkurranse- og markedstilsynet (CMA) vinket gjennom avtalen i mai etter en grundig undersøkelse, som konkluderte med at bekymringer for kundene ville se at prisstigninger fra teleavtalen var ubegrunnede.

Hva det betyr for deg

Selskapet ønsker å bringe raskere bredbånd til flere byer

Selskapet er nå ett - Virgin Media O2 (Bilde: Corbis via Getty Images)

Virgin Media O2 sier at den nye felles virksomheten vil skape opptil 2000 arbeidsplasser i Storbritannia innen desember i år.

Det vil også opprette 1000 læreplasser for å lære opp den fremtidige generasjonen.

Selskapet sa at en investering på £ 10 milliarder i løpet av de neste fem årene også vil bidra til å oppgradere infrastruktur i flere deler av landet og bringe mer fart og konkurranse til områder som trenger det mest.

Som en del av dette vil 5G bli installert i 200 byer innen slutten av juni.

Må jeg oppdatere planen min?

Nei, Virgin Media O2 sa at ingen kontoer eller tjenester vil endres på tirsdag.

Det inkluderer kontrakter og prisplaner som vil forbli de samme for tiden, selv om selskapet som driver planen din nå heter Virgin Media O2.

Hvem kontakter jeg hvis jeg har et teknisk problem?

Kunder vil få tilgang til alle tjenester på samme måte som før både i butikk og digitalt.

kris donnelly storebror

Det betyr at hvis du har et tilkoblings- eller kontoproblem, kan du fortsatt få tilgang til støtte på samme måte som du har fra enten Virgin Media- eller O2 -team.

Imidlertid sa det at felles tjenester vil lanseres snart.

Vil regningene/prisene mine endres?

Ingen tjenester eller priser vil endre seg i dag, men en talskvinne sa til The NEWSAM at dette kan endre seg i nær fremtid med en ny felles tjeneste.

Hold øye med korrespondanse fra nettverket ditt, siden selskapet har sagt at det vil være i kontakt med kundene direkte.

Blir jeg byttet til O2 eller Virgin?

Selskapet sa at selv om ingenting vil endre seg umiddelbart, planlegges det allerede for å tilby kundene en sammenslått tjeneste.

Får jeg bedre priser/billigere tilbud?

Virgin Media O2 har lovet å tilby større verdi på sikt, selv om det ennå ikke er bekreftet hva den nye tjenesten vil tilby.

Det vi vet er at underholdning og mobiltjenester alle vil bli slått sammen til en leverandør.

Registrer deg på NEWSAM Money & s nyhetsbrev for de siste rådene og nyhetene

Fra universell kreditt til permisjon, arbeidsrettigheter, reiseoppdateringer og nødhjelp - vi har alle de store økonomiske historiene du trenger å vite om akkurat nå.

Registrer deg på vårt nyhetsbrev fra NEWSAM Money her.

Se Også: