Ryanair kunngjør 20 nye ruter fra Manchester og Liverpool for 2021

Billige Flyturer

Horoskopet Ditt For I Morgen

Ryanair -fly på en rullebane

Et Ryanair -fly(Bilde: Getty)



Ryanair lanserer 20 nye ruter fra både Manchester og Liverpool, ettersom det lanserer sin & apos; restitusjonsplan & apos; på tvers av de to flyplassene for 2021.



Flyselskapet tilbyr flyreiser over både destinasjoner med grønn og gul liste, inkludert Hellas, Italia, Kroatia, Frankrike og mer. Flyttet vil bringe de totale ukentlige flyvningene til 110 fra Liverpool, og 315 fra Manchester.



De nye Liverpool -rutene vil inkludere Kos, Roma, Kosice, Kaunas, Zadar, Arlanda, Milan Bergamo, Paris Beauvais, Sibiu og Tallinn.

Fra Manchester vil ruter være til Santorini, Knock, Bucuresti, Verona, Paphos, Kaunas, Poznan, Suceava, Zagreb og Salzburg.

mannen med testikkelen med ti steiner
Ryanair -fly

Ryanair lanserer 20 nye ruter fra Manchester og Liverpool (Bilde: Getty Images)



Flyselskapet sa at det ønsket å hjelpe til med å gjenopprette sin britiske trafikk, 'ettersom vaksinasjonsutbyggingen fortsetter over hele Europa i tide for høytidsperioden'.

For å feire flyttingen har budsjettflyselskapet også lansert et flash -salg med tusenvis av seter fra 19,99 pund i salg, for reiser til oktober. Du kan allerede bestille tilbudene på ryanair.com selv om det er verdt å merke seg at du må bestille innen midnatt fredag ​​(23. juli) når salget slutter.



Selskapet tilbyr for øyeblikket en nullendringsavgift på flyreiser, slik at passasjerer kan endre bestillingen - du kan finne ut mer på Ryanairs nettsted her .

Jason McGuinness, kommersiell direktør i Ryanair, sa i uttalelser for begge flyplassene at flyselskapet ønsker å 'levere utvinning og vekst' til de to destinasjonene, 'til tross for utfordringene med Covid-19-pandemien'.

Han la til at 'etter de vellykkede vaksinasjonsprogrammene, vil flytrafikken i Storbritannia ledet av Ryanair komme seg sterkt sommeren 2021'.

Ferierende i England har et bredere utvalg av feriedestinasjoner nå som regjeringen har opphevet sine råd mot å reise til destinasjoner med ravgul liste.

Sommerferie 2021

Hvis du planlegger en utenlandsreise, er det noen fristende tilbud som tilbys, inkludert:

  • TUI har gratis barn & apos; steder på Hellas -ferier for 2021 inkludert skoleferier - bok her .
  • NEWSAM Holidays har fristende tilbud for sommeren, inkludert karantene -fri pauser - bok her .
  • Eurocamp tilbyr opptil 20% rabatt på sommerferien i august - bok her .
  • easyJet Holidays tilbyr opptil 25% rabatt på flyreiser på utvalgte sommerferier - bok her .

Du kan også registrere deg på NEWSAMs reis nyhetsbrev for en ukentlig dose med tilbud, nyheter og ferieinspirasjon.

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer

Det er imidlertid verdt å merke seg at hvis du ikke er fullstendig vaksinert mot Covid-19, må du fortsatt isolere deg selv i 10 dager hjemme når du er tilbake i Storbritannia, i tillegg til å ta to PCR-tester på dag to og åtte.

temaparker for barn

De som er dobbeltstrammet, vil kunne sverge karantenen, selv om du fortsatt må ta de to PCR -testene.

Selvfølgelig, bare fordi den britiske regjeringen sier at du kan reise et sted, betyr ikke automatisk at det er åpent for briter. Sjekk et lands adgangskrav ettersom noen ikke har åpnet igjen for turister ennå. Utenriksdepartementets reiseråd for en destinasjon er et godt utgangspunkt for denne informasjonen.

Planlegger du en utenlandsferie i sommer, eller vil du holde deg til Storbritannia? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.

Se Også: