Hva skjedde med Dannii Minogue - Simon Cowell 'fling', 'broken' av X Factor og hemmelig mann

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Dannii Minogue var en noughties kjæreste, som gikk head-to-head med Cheryl Tweedy i X Factor moteinnsatser uke inn, uke ut.



Men i 2011 sluttet Dannii - som fyller 49 år i dag - plutselig Storbritannia og flyttet tilbake til hjemlandet Australia etter å ha lidd angst, depresjon, stress & apos ;.



Hennes fire år på ITV -showet hadde ikke vært lett. Legitimasjonen hennes ble stilt spørsmål ved av alle fra Graham Norton til Noel Gallagher, og i 2008 brøt hun sammen i tårer live on air etter en krangel med Louis Walsh om et sangvalg.



På toppen av det tok meddommer Sharon Osbourne en ond motvilje mot Dannii over hennes ryktet fling med show -sjef Simon Cowell.

Ryktene begynte å fly om Simon Cowell og Dannii Minogue så snart hun ble med i showet

Ryktene begynte å fly om Simon Cowell og Dannii Minogue så snart hun ble med i showet (Bilde: PA)

Da Dannii sluttet i dommerpanelet i 2011, sa sangeren og skuespilleren at hun var 'ødelagt'.



Det var mange som konspirerte for å få det til, og det ga mange glede av å se meg så under pumpen, sa hun til Herald Sun.

Jeg skjønner at det er et TV -program - det er underholdning [og] det er et ganske spill involvert i virksomheten, men du må være rettferdig, og det kom akkurat til det punktet hvor jeg var så ulykkelig.



Ryktene om en affære mellom Simon og Dannii begynte å sirkulere fra det øyeblikket hun begynte i panelet i 2007.

Etter å ha kunngjort at hun ikke kunne vente med å være 'nært og personlig daglig med Simon', ble paret oppdaget å holde hender i en bil etter Children In Need.

På den tiden innrømmet Dannii å flørte med Simon, men nektet å ha lyst på ham. Hun sa: Men den mannen kunne flørte med en bok, en vegg, hva som helst.

Jeg liker ikke ham, og jeg har ikke en type jeg går etter, men jeg liker en mann som får meg til å le, som er intelligent og sier sitt.

Simon har blitt sitert for å si at følelsene hans for Dannii var 'ekte kjærlighet'. (Bilde: Rex)

Men i et intervju for uautorisert biografi, Sweet Revenge: The Intimate Life of Simon Cowell, ble musikkshowmogulen sitert for å si at det var & quot; ekte kjærlighet & apos ;.

Jeg var forelsket i henne. Det var Danniis hår, de sexy klærne og tikkene. Det var ekte kjærlighet, 'skal Simon ha avslørt.

Jeg var som en skolegutt. Hun var skummel. Hun var en ekte manns jente. Veldig feminint. '

Dannii nektet å verken bekrefte eller nekte, og kryptisk sa han en gang til The NEWSAM: 'Hvis han sier at det er sannheten, så er det det han sier. Men jeg har ingenting å gjøre med det. '

En person som ikke var glad for den tilsynelatende utviklingen var Sharon, som hadde sittet i panelet med bare Simon og Louis Walsh fra begynnelsen.

Det var ingen kjærlighet tapt mellom Sharon Osbourne og Dannii Minogue (Bilde: ITV/Rex -funksjoner)

Og Sharon holdt ikke tilbake når det gjaldt å slå Dannii av og fortalte Piers Morgan's Life Stories at hun sluttet med showet fordi hun ikke kunne stå ved siden av henne.

'Jeg hatet henne ikke fordi hat er veldig nær kjærlighet og tar mye følelser, og jeg har ikke den tiden for henne. Hun var som et insekt, en mygg som ikke ville forsvinne, sa Sharon.

I mellomtiden, i Sharons selvbiografi Unbreakable, anklaget hun åpent Dannii for å ha det av med Simon.

Dannii hulket på X Factor etter en krangel med Louis

Dannii hulket på X Factor etter en krangel med Louis (Bilde: itv)

'Hun hadde en overdreven holdning da hun tok sjefen,' skrev Sharon.

'Hun følte tydelig at hun lot Simon gi henne stedfortredende makt, og det var så umodent, for ikke å snakke om veldig irriterende å håndtere.'

For Danniis del, sammenlignet hun Sharon med en 'skolebølle', og skrev i sin selvbiografi Dannii: My Story hvordan 'jeg måtte tåle fornærmelser som fløy mot meg både på og utenfor skjermen.'

Hun fortsatte: Faktisk, da jeg satt i dommerpanelet ved siden av Sharon hver lørdag, etter å ha sett henne offentlig ødelegge meg på enda et fjernsynsprogram eller presseintervju den uken, følte jeg at jeg var tilbake på barneskolen da jeg var tvunget til å sitte ved siden av skolens mobber.

I løpet av det neste året kunngjorde Sharon for alle som ville høre at jeg var umulig å jobbe med (men forklarte aldri hvorfor); at jeg bare var på X -faktoren på grunn av utseendet mitt, ikke noe synlig talent eller bidrag til underholdningsindustrien; og Simon [Cowell] ansatte meg bare fordi han ville sove hos meg.

Dannii Minogue med kjæresten Kris Smith og hennes nyfødte sønn Ethan

Dannii og Kris ønsket Ethan velkommen i 2010 (Bilde: PA)

Da Danniis 10 år gamle sønn Ethan og eks-kjæresten Kris Smith ankom i 2010, bestemte Dannii seg for å snu ryggen til dramaet for å oppdra ham Down Under, hvor hun fortsatte å jobbe med den australske versjonen av The X Factor.

To år senere ringte hun og den britiske modellen Kris tid til forholdet deres, og Kris, 42, avslørte senere at han trakk støpselet for sønnens skyld.

hvor mye koster en greggs rullepølse

'Vi ville ikke komme i dumme krangler foran Ethan, så det vanskeligste jeg har måttet gjøre er å forlate, avslørte han under Australia's I & apos; m A Celebrity ... Get Me Out Of Here in 2017.

Dannii dømmer nå Australias versjon av The Masked Singer

Dannii dømmer nå Australias versjon av The Masked Singer (Bilde: Kanal 10)

'[Ethan] var veldig ung, men jeg hadde aldri lyst til å se ham i et miljø der det er litt bittert eller argumenterende,' fortsatte han.

'Det var ingenting jeg ønsket. Alt jeg noen gang ønsket i livet mitt var å slå meg ned og få barn med en kvinne. Det slo absolutt hjertet mitt ut, men det var det beste. '

Paret har gode forutsetninger for å være foreldre til sønnen.

Profesjonelt, bortsett fra en konsert i 2017 som dømmer Gary Barlows Let It Shine, har Dannii holdt fokus på det australske markedet, og sitter for tiden i panelet for The Masked Singer.

Hun antas å bo i Melbourne og har angivelig vært sammen med produsent Adrian Newman siden 2014.

'Jeg har en vakker kjæreste. Jeg sier aldri noe om ham. Vi er super private. Jeg er akkurat i det perfekte øyeblikket, 'sa hun en gang kjipt.

'Alt er bra, forelsket, familie og helse. Alt krysser av. Det er den vakreste boblen. Jeg vil ikke at det skal ta slutt. '

Se Også: