West Ham-stjernen Jarrod Bowen setter tre måneders mål for triumf etter Englands tårer

Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Jarrod Bowen vil kickstarte sitt forsøk på å forsegle en VM-oppringing med England – en han vet ville sette pappa Sam og resten av familien deres gjennom det emosjonelle ringesignalet igjen.



22-åringen West Ham stjerne, hvis side tar på Manchester City i sin første kamp i kampanjen, fikk sin første smak av internasjonal fotball på slutten av forrige sesong da Three Lions-sjef Gareth Southgate ga ham sin første landskamp mot Ungarn. Og så overveldet av Bowens suksess var resten av familien som de fleste brast i gråt, og spesielt én kunne knapt få ordene hans ut.



rike barn blir hjemløse

'Alle begynte bare å gråte,' sa Bowen. «Vi var alle ute og spiste lunsj – kjæresten min, broren min, kameraten min, søsteren min – på en liten kafé kalt The Flying Dutchman i Leominster.



«Kjæresten min visste det fordi jeg gikk rundt i sjokk, og da jeg fortalte det til broren min, gikk han ut av restauranten fordi han gråt. Moren min var på jobb og faren min ville ikke snakke med meg, for hver gang han tok telefonen, sa jeg «Hallo, har du det bra?», og han sa «Nei». Jeg måtte ringe ham omtrent fem ganger fordi jeg bare kunne se at han var i biter.

Da jeg så ham senere, var vi i den gamle lastebilen hans - den er slått, en 05-plate - og han gråt øynene og sa: 'Jeg kan ikke tro det, dette er lastebilen vi pleide å gå til lokale kamper i. Se på deg nå - du har nettopp blitt kalt opp til England. Jeg kan ikke ta av meg hatten nok for deg'.

'Jeg vet ikke hvordan han ville vært hvis jeg kom til verdenscupen, det ville vært en annen igjen. Så jeg vet at de neste tre-fire månedene er veldig enorme når det gjelder karrieren min - å være involvert i sommeren var åpenbart flott, men å komme vekk fra det gjorde at jeg ønsket mer når det gjelder å være i den neste troppen, ikke bare være i den ene troppen. troppen og så er det det. Jeg vil være med i september og deretter verdenscupen, så det er målet mitt, det er ønsket mitt.»



 Å trekke på en England-skjorte for første gang var et magisk øyeblikk for Bowen
Å trekke på en England-skjorte for første gang var et magisk øyeblikk for Bowen

Mens Bowens familie var tapt for ord ved oppfordringen hans, var hans Hammers-lagkamerater absolutt ikke det. Han ler og la til: «De første par av dem da jeg og Declan Rice snakket var som «Oh, pass på, det er England-guttene sammen», men de surret alle sammen for meg.»

Bowens oppgang fra ikke-ligafotballspiller til internasjonal stjerne har vært rask, og det kommer med ekstra press. 'Jeg har ikke valgt meg selv i fantasy-ligaen min fordi prisen min har gått opp,' sa han. 'Barbereren min fortalte meg at jeg har gått opp 2 millioner pund, så det er et stort press i seg selv.'



Men da han og hans West Ham-venner forberedte seg på sesongåpningen mot Manchester City, insisterte han på at det ikke vil bli hvile på laurbærene. Han sa: «Å være i den troppen gjorde at jeg ville ha alt 10 ganger mer. Jeg vil at formen min skal bli enda høyere igjen. Spilleren og personen jeg er, setter jeg meg alltid mål og er så selvkritisk, i stedet for å gi meg selv ros. Det har stått meg til gode. Denne sesongen handler om enda mer progresjon.'

die hard julegenser

Se Også: