Vodafone ble offisielt kåret til de fleste som klaget på bredbånd og mobilnett

Vodafone Group Plc

Horoskopet Ditt For I Morgen

Vodafone er den mest klagede leverandøren i alle tre kategoriene



Vodafone har blitt kåret til den mest klagede bredbåndsleverandøren for andre kvartal på rad, etter at tusenvis av kunder har klaget på leverandørens dårlige kundeservice, defekte enheter og installasjonsmareritt.



Selskapet toppet også meningsmålinger som den verste fasttelefonleverandøren, etterfulgt av TalkTalk og Plusnet, som ble kritisert for sin klagebehandlingsprosess.



fordelsjuksekoder fanget på facebook

Rapporten fra regulator Ofcom sa at Vodafone også var den mest klaget på mobilleverandøren med Virgin Mobile på andre plass, også over klagebehandlingen.

Virgin klarte også å sikre seg plassen som den mest klagede kringkasteren, med håndtering av klager som den viktigste årsaken.

De fleste klaget på mobilleverandører

Har du opplevd et problem med Vodafone i det siste? (Bilde: AFP)



ferne mccann og charlie brems
  1. Vodafone
  2. Virgin Mobile
  3. BT Mobile
  4. Sky Mobile

Andre steder ble Tesco Mobile kåret til den beste mobilleverandøren, mens EE tiltrukket færrest klager blant fasttelefonleverandører.



Hvert kvartal publiserer Ofcom en ligatabell basert på antall klager på telefon-, bredbånds- og mobilfirmaer.

vinnie jones kone døde

Totalt sett sa den at det var en liten økning i det relative antallet klager som ble mottatt for bredbånd og mobiltjenester sammenlignet med forrige kvartal - men tallene for fasttelefonklager var stort sett de samme.

Har du hatt et problem med et av disse firmaene? Ta kontakt: webnews@NEWSAM.co.uk

De fleste klaget på fasttelefonleverandører

  1. Vodafone
  2. Snakk snakk
  3. Plusnet
  4. Virgin Media

Fergal Farragher, direktør for forbrukerpolitikk i Ofcom, sa: 'Folk har aldri hatt flere valgmuligheter på telefon- og bredbåndsmarkedet.

'Det har heller aldri vært enklere å bytte tjeneste. Så selskaper som ikke prioriterer god service, kan se at kundene forlater dem for de som gjør det. '

Regulatoren sa at alle som opplever problemer bør klage til leverandøren først.

kim kardashian mexico strandbilder

    De fleste klaget på bredbåndsleverandører

    1. Vodafone
    2. Plusnet
    3. Snakk snakk
    4. Virgin Media

    Hvis du er misfornøyd med resultatet, kan du ta klagen til en uavhengig ombudsmann, som vil se på saken upartisk og ta en dom over den.

    Jodi Hamilton, relasjonsdirektør i Ombudsman Services, som undersøker uløste teleklager, sa: 'Kundeservice og klagehåndtering er viktige slagmarker i kampen for å beholde og tiltrekke seg kunder i den ultrakonkurransedyktige telesektoren.

    'Vi jobber med kommunikasjonsleverandører som tilhører ordningen vår for å hjelpe dem med å forbedre klagehåndteringen til fordel for forbrukerne.

    'Enhver forbruker med bredbånds-, mobil- eller fastnettproblem bør kontakte leverandøren i første omgang. Hvis selskapet ikke kan løse klagen innen åtte uker, kan vi kanskje hjelpe. '

    Se Også: