'Kim Kardashian knust av disse cellulittbildene? Hun fortjener total granskning '

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: FameFlynet/AKM-GSI-XPOSU? RE)



Kim Kardashian er tilsynelatende & apos; knust & apos; av den globale reaksjonen på denne ukens bikinibilder.



Litt som solstolen hennes under strandferien i Mexico, tenker jeg meg.



Fordi denne baksiden nå er en større følelse som noen gang før. På alle måter.

Tydeligvis som en feminist (prøver hele tiden, ofte mislykkes) vet jeg at jeg virkelig burde la temaet om en annen kvinnes bakside avdekket. (Som faktisk faktisk Kim gjør.)

Men ettersom hun har skapt et verdensomspennende merke, en formue på flere millioner pund og anerkjennelsen av & apos; feministisk ikon & apos; på baksiden (siden) av kroppen hennes, synes jeg det er ok.



Og vi kan virkelig ikke ignorere den enorme debatten som hennes derriere har utløst.

Kim ble beskyttet for disse bildene av hennes & apos; ekte & apos; boms (Bilde: AKM-GSI-XPOSURE)



En side av argumentet er at stakkars gamle Kim blir fettskam for cellulitten i de ufiltrerte bildene. Og for hva plastisk kirurgi har gjort med kroppen hennes.

'Kim er knust over at folk er så slemme mot henne om cellulitten på rumpa hennes,' en kilde i Kim 's leir & apos; fortalte Radar.no .

'Kim gråt nesten, gråt nesten over hvor sadistiske mennesker er.'

Rumpa mi var hun! Kim Kardashian har lagt ut bilder av henne som stadig blir pumpet opp bakre for det beste av et tiår.

Har Kim myndighet ved å vise frem rumpa? Er vi? (Bilde: AKM-GSI-XPOSURE)

Dette er kvinnen, la oss ikke glemme, hvis bunn en gang brøt internett & apos ;. Og det kan ikke være noen kommentarer om rumpa hun ikke tidligere har hørt. Og er det ikke hele tingen hennes om at hun er en myndig kvinne som gjør med kroppen akkurat hva hun vil?

Den andre siden av argumentet er at Kim visste nøyaktig hva hun gjorde og rett og slett gir det offentlige bildet hennes en omstart (eller mener jeg rebutt?).

Og før du spør ... Nei, dette har ingenting å gjøre med å kritisere noen kvinner som setter seg i bikini. Kim Kardashian har gjort mer enn nesten alle andre på jorden for å få kvinner til å føle seg usikre på utseendet sitt og få dem til å strebe etter en urealistisk, faktisk rett og slett uvirkelig kropp. Hun har brukt filtre og foto-shopping for å skape en illusjon av livet hennes. Nå er filteret slått av, og hun fortjener total granskning.

Og hun er ikke bare en annen kvinne.

(Bilde: Internett ukjent)

Dette er en kvinne som har tatt den helt bevisste beslutningen om å kunstig lage kroppen hennes til en pengemaskin. Hun er ikke som deg og meg. Cellulitt rammer nesten alle kvinner i en eller annen alder. Noen av oss kan være fornøyd med det som nok en stolt markering av livets år som går. Andre av oss vil kjempe mot det og føre en dyr, men til syvende og sist håpløs krig med anticellulittkremer og -drikker. De fleste av oss godtar det ganske enkelt som et annet faktum av femininitet.

Men Kim Kardashian er ikke som oss andre fordi hun har brukt nasjonalinntekten til et lite land på å skape kroppen sin. For å få folk til å se på det. Det er akkurat det vi gjør igjen nå. Men uten bildetriksene som tidligere har gjort det mulig for henne å jevne ut feilene, eliminere flekkene, tørke bort appelsinskallet. Fantasikroppen hennes har blitt avslørt i dagens sterke lys.

Så kanskje mens Kim blar gjennom ferietipset denne uken, kan Kim tenke på det gamle ordtaket: 'Hun som lever av Instagram -filteret, dør av Instagram -filteret (blir ikke brukt).'

Se Også: