Victoria's Secret overtakelse i Storbritannia - Neste swoops inn for å kjøpe 24 butikker med 500 lagrede jobber

Neste

Horoskopet Ditt For I Morgen

Seier

Undertøyselskapet falt i administrasjon i juni(Bilde: Getty)



Motekjeden Next har avtalt en overtakelse på flere millioner av det skrantende undertøymerket Victoria's Secret.



Selskapet, som har 24 butikker i Storbritannia, ba Deloitte om en 'lett berøring' -administrasjon i juni, etter å ha blitt rammet av stenging av utsalgssteder under pandemien.



Tiltaket satte 800 jobber og alle butikker i fare, selv om butikker har fortsatt å handle gjennom hele administrasjonen.

Next har nå avtalt å kjøpe en majoritetsandel på 51% i selskapets virksomhet i Storbritannia, med L Brands - morselskapet til Victoria's Secret - som fortsatt kontrollerer de siste 49%.

Flyttet vil spare 500 arbeidsplasser, så vel som Storbritannias Victoria's Secret -nettsted, men 300 roller er fortsatt utsatt.



I henhold til avtalen, som er underlagt godkjenning fra myndighetene, vil Next neste år få full kontroll over sin digitale virksomhet.

Neste samling av motemerker inkluderer også Abercrombie & Fitch, Boss og Under Armour (Bilde: PA)



Martin Waters, administrerende direktør i L Brands international, sa: 'Vi er glade for å ta dette neste trinnet i vår resultatforbedringsplan for Victoria's Secret.

'Nexts evner og erfaring i det britiske markedet er betydelig, og vårt partnerskap vil gi meningsfulle vekstmuligheter for virksomheten.'

Lord Simon Wolfson, administrerende direktør i Next PLC, la til: 'Next er veldig fornøyd med muligheten til å samarbeide for å utvide Victoria's Secret -merkevaren i Storbritannia og Irland både i butikker og online.'

Rob Harding, administrator i Deloitte, sa: 'Dette er en ideell måte å sikre fremtiden til mer enn 500 ansatte i Storbritannia.

'Vi er takknemlige overfor kreditorene for å samarbeide med oss ​​for å levere en løsning som gjør at denne virksomheten kan overleve og blomstre.'

Se Også: