Veldig og Argos PS5 -lager forventes i morgen - pluss oppdateringer for Currys, Amazon og mer

Playstation 5

Horoskopet Ditt For I Morgen

En butikkarbeider overleverer en PS5

Flere fans kunne få en PS5 på tirsdag, men tusenvis til ble skuffet(Bilde: AFP via Getty Images)



En ny serie med PlayStation 5 -konsoller forventes å falle i morgen etter at en ny forsyning på Amazon ble utsolgt innen en halv time.



Forrige uke GAME og ShopTo begge ble utsolgt på få minutter da de begge ga ut nye rekvisita, og Amazonas forsyning mandag morgen ikke varte mye lenger ettersom kampen om å få tak i en PS5 fortsetter.



Men flere muligheter forventes å være rett rundt hjørnet.

Twitter tipster PS5StockAlertUK har fortalt fansen at en restock på Very forventes å falle onsdag morgen.

'Både PS5 Disc Edition og Digital Edition er lastet opp til Very -nettstedet. Denne forhandleren forventes å slippe konsollene i morgen (17. februar). Ingen tidsluke ennå, men forvent at det blir midt på dagen, 'twitret de, en dag etter at Very forventes å ha 6000 konsoller tilgjengelig.



Forhandleren har imidlertid svart på fans på Twitter for å fortelle dem at de ikke har noen oppdatering på en utgivelsesdato for neste batch.

PS5StockAlertUK har også foreslått at Argos også vil droppe en ny forsyning i løpet av de neste 24 timene.



'Argos forventes å falle enten i kveld (16. februar) eller i morgen kveld (17. februar),' twitret de mandag kveld.

For å forklare de to mulige datoene siterte de en Argos -innsider som fortalte dem: 'Har ikke fått en dato, men det er ikke normalt Argos faller mens lageret er tilgjengelig nasjonalt. Jeg hadde vært på vakt hvis jeg var deg. '

Senere ga Twitter -tiperen en spådom om tidspunktet Argos vil droppe sin nye aksje.

Øyenvitner har også sagt at de har sett den stadig populære konsollen ankomme Argos-butikkene.

En fortalte Birmingham Live : 'Har nettopp vært nede i min lokale Argos for å hente en pakke, og de hadde 1 pall PlayStation -konsoller, damen kunne ikke fortelle meg når, men sa at hun forventer at ledelsen hennes vil selge dem i morgen og klikke og hente.

Hvor kan jeg kjøpe den nye PlayStation 5?

Det er to versjoner av neste generasjon PlayStation 5 -konsoll tilgjengelig for kjøp. PS5 Digital Edition, som selges for £ 349,99, og PS5 med Ultra HD Blu-ray-diskstasjon, som er priset til £ 449,99.

Mange forhandlere har rapportert om svært lave lagernivåer på grunn av vanvittig høy etterspørsel, så det er tilrådelig å fortsette å sjekke forhandlerne nedenfor hvis du ennå ikke har snappet opp en.

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer

Fans har også blitt fortalt av en annen tipster, PS5Instant, at det også er ventet flere forsyninger denne uken hos Curry, John Lewis, Very, AO, Amazon, Argos og GAME.

er phil collins syk

Ivrige spillere strømmet til Currys nettsted på mandag da planlagt vedlikehold utløste rykter om at forhandleren forberedte seg på en restock.

En melding på nettstedet sa imidlertid: 'Vi opplever høyere trafikk enn vanlig. Vi selger ikke PS5 eller Xbox i dag. '

Se Også: