UFC-fans kritiserer Conor McGregor for 'easy work'-påstander etter 'falsk pensjonering'

GOD

Horoskopet Ditt For I Morgen

Fansen har slått ut mot Conor McGregor etter at han hevdet at hans UFC-karriere var 'enkelt arbeid' i et innlegg som antydet at han gikk av.



McGregor planlegger en retur til åttekanten etter å ha brukket beinet mot Dustin Poirier i juli i fjor, og har kommet tilbake til trening , men det har vært tvil om comebacket hans de siste ukene mens han fortsetter å feriere og tilbringe tid på sin plysjyacht.



Nylig ga McGregor et nytt hint om pensjonisttilværelse, og tvitret: 'MMA, jeg vil aldri glemme deg! Enkelt arbeid.' Men fansen har reagert dårlig på McGregors påstand, med en kommentar: 'Ikke sikker på om det har vært så lett for deg de siste årene - du har bare vunnet en av dine fire kamper i åttekanten siden oktober 2018.'



Currys Black Friday-tilbud 2018

En annen la til: ''Easy work' er stor snakk for noen som ikke har vunnet en kamp siden Obama kunne si 'Jeg er presidenten i USA' utenfor Old-Man Cerrone.' En fan var enig: 'Hvem bryr seg, forsvarte aldri et belte og ville ikke slå de seks beste i lettvektsdivisjonen eller til og med Volkanovski i fjærvekt, irrelevant i MMA.'

En fan snudde til og med McGregor: 'Elsker deg bro, men hva med å vinne en kamp for en gangs skyld?' En annen fan la skylden på McGregors rival Khabib Nurmagomedov: 'Fan Khabib fikk deg til å bytte karriere. Så trist å se. Den mauleringen fra Khabib fikk deg til å innse at du ikke er bygget for MMA, så du bestemte deg for å gå inn i Hollywood i stedet og bli skuespiller Du er den mannlige versjonen av Ronda Rousey.

vernon kay tess daly

En siste fan forsvarte McGregor: 'Det beste som noen gang har gjort det! Ekskluderer ingen! Antas å være nr. 1 på alles liste! La oss se hva som skjer når han ikke lenger eksisterer... Takk sir for alle minnene og all inspirasjonen ! Jeg er Team Mac tvers igjennom. Enten det er MMA, boksing eller Hollywood, har du rygg!



Tror du Conor McGregor vil trekke seg fra UFC? Gi oss beskjed i kommentarfeltet under

Nyheten kom etter at McGregor kunngjorde nyheten om at han ville være med i en Hollywood-nyinnspilling av Road House ved siden av skuespiller Jake Gyllenhaal. McGregor har hatt en oppsiktsvekkende karriere i UFC etter å ha blitt den første mannen til å holde to belter samtidig i opprykkets historie.



Formen hans har imidlertid sunket nylig med bare én seier over Donald Cerrone siden hans forrige UFC-seier over Eddie Alvarez. McGregors tidligere rival Max Holloway har innrømmet at han ikke ville bli overrasket om iren trekker seg etter hans formnedgang.

'Med alt dette Conor-pratet og si hva som helst, har han aldri forpliktet seg til å komme tilbake,' sa Holloway til ESPN. 'Han sa aldri en gang at han ville komme tilbake. Og det burde han med rette ikke. Conor er hva alle ønsker å være. Alle ønsker å delta i dette kampspillet, tjene penger og så redde kyllingene dine. Jeg ville ikke engang klandre ham hvis han ikke ville komme tilbake. Hvis du vil komme tilbake, er det hans konkurranseside som gjør det Vi får se hva som skjer. All respekt til ham.»

Bristol zoo parkeringsvakt

Se Også: