Tyson Fury ber om at Derek Chisora-kampen skal finne sted på Old Trafford

Boksing

Horoskopet Ditt For I Morgen

Tyson Fury har etterlyst trilogikampen hans med Derek Chisora å finne sted i hjembyen hans på Manchester Uniteds hjemmebane Old Trafford.



Fury har lenge ønsket en stadionkamp i hjemlandet Manchester, men måtte nøye seg med Wembley Stadium i London for hjemkomsten i april. Men han planlegger å ha mer kontroll over kampen med Chisora, med ESPN rapporterer til og med at tilbudet hans til Finchley-jageren ble sendt via Goldstar Promotions, i motsetning til Frank Warrens Queensberry eller Bob Arums topprangering.



Goldstar Promotions er selskapet som tar seg av hans landsomfattende taleturné, hvor han møter fans over hele Storbritannia og forteller historier om at han vender tilbake til tungvekts ære. Men det ser ut til at de tar tømmene i forhandlingene for hans neste kamp, ​​som ville være deres desidert største oppgave til dags dato.



Det blir rapportert at Principality Stadium i Cardiff blir målrettet, med desember som sannsynlig tidsperiode for kampen. På den tiden av året er den walisiske stadion den eneste levedyktige arenaen i Storbritannia gitt at den har et tak som gjør at den kan brukes når været er dårlig.

'Meg og Isaac [Lowe, som Fury hevder er hans nye trener] har brainstormet hele morgenen etter en flott treningsøkt,' sa Fury til fansen i sin siste video på sosiale medier. 'Denne kampen med Chisora ​​burde vært i Manchester, etter min mening på Uniteds fotballbane.'

Lowe, Furys mangeårige lagkamerat og fjærvektfighter, som angivelig skal gi kameraten sin i hjørnet for Chisora-trilogien, la så til: 'Definitivt fordi han åpenbart er kongen og han har allerede vært tilbake i London.



'Så det er bare riktig at han kommer tilbake til hjembyen Manchester og ingen andre steder bedre enn Manchester Uniteds fotballbane. Det er 'Drømmenes Teater' og kongen som kommer tilbake.'

Fury kunngjorde tidligere i år at han ville trekke seg fra boksing etter å ha tapt Dillian Whyte foran 94 000 fans på nasjonalstadion i et hjemvendt tittelforsvar. Men han har gått tilbake på den avgjørelsen, og har nylig sendt papirer til Chisora ​​i håp om å arrangere en tredje kamp mellom paret.



 Tyson Fury vil kjempe på Old Trafford
Tyson Fury vil kjempe på Old Trafford ( Bilde: Man Utd via Getty)

Er du spent på å se Tyson Fury kjempe mot Derek Chisora ​​igjen? Gi oss beskjed om dine tanker i kommentarfeltet under!

De møttes sist i 2014, da Fury stoppet Chisora ​​etter ti runder for den britiske tittelen. Deres første møte i 2011 hadde også det britiske beltet på spill, og ble vunnet av Manchester-innfødte ved enstemmig avgjørelse.

Da han tok til sosiale medier i går for å komme med kunngjøringen, sa Fury til fetter og tidligere verdensmester Andy Lee: 'Jeg har bestemt meg for å komme tilbake til boksing fordi jeg kan bli den første tungvektsmesteren i historien som har to trilogier; en med Deontay Wilder og den andre med Derek Chisora.

'Jeg har alltid sagt at jeg ville kjempe mot Derek Chisora ​​på slutten av karrieren min, og her er vi, slår alle rekorder igjen og skaper presedenser. Grunnen til at jeg har valgt Isaac Lowe som trener er at mens jeg var sammen med Peter [Fury], Isaac var der, mens jeg var med Ben [Davison], Isaac var der og når jeg var med SugarHill var han alltid der.

'Han gir meg informasjon, han kjenner meg bedre enn noen andre på planeten og vi er et flott team. Vi har alltid vært sammen og vi kommer til å fullføre dette sammen. Vi har alltid jobbet veldig bra sammen og her vi er i ferd med å ta på oss en massiv, massiv begivenhet.'

Se Også: