To mødre lanserer babyklærvirksomhet under koronaviruset, og det har allerede tjent 20 000 pund

Små Bedrifter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Landet står overfor en krise, men netthandel har nådd rekordhøyt



To mødre som tok sjansen på å starte en online virksomhet halvveis i koronaviruspandemien har allerede tjent 20 000 pund - og nå ønsker de å ta ideen sin til utlandet.



Laura Boswell og Laura McBride, som har navngitt butikken sin BabyChum , selger alt fra babytepper til håndlagde leker - og de sier at de har tjent 20 000 pund de siste to ukene.



Duoen, som kom på ideen om å selge babyartikler i fjor, brukte måneder på å planlegge virksomheten sin, før de satte den live i begynnelsen av april - midt i koronaviruspandemien.

Det var et trekk med å gjøre eller bryte- med så mange firmaer som fryktet det verste blant økende usikkerhet i økonomien.

Ideen ble grunnlagt av Laura McBride etter en ettermiddag med shopping på nettet for babygaver.



Etter å ha søkt på populære markedsplasser som Etsy og Notonthehighstreet, la Laura merke til hvor vanskelig det var å finne det perfekte elementet uten å måtte sile gjennom hundrevis av andre produkter, som bryllupsskriver eller boliginnredning.

Duoen har trosset alle odds og gjort ideen til en stor suksess



'Et par av vennene mine hadde barn omtrent samtidig, så jeg lette etter noen spesielle gaver på nettet,' sa hun.

'Jeg handler vanligvis på markedsplasser fordi jeg liker hvordan du alltid kan finne noe unikt eller håndlaget, som alltid føles mer spesielt,' sa 29-åringen.

'Etter flere timers surfing på andre markedsplasser for endelig å finne det jeg lette etter, tenkte jeg at det måtte være en enklere måte å finne gaver til baby og familie på nettet, uten å måtte filtrere gjennom mange andre produkter.

'Så kom det til meg, det er et gap i markedet for noe slikt - jeg kommer til å lage det!'

hva er loom bands

Ved hjelp av venninnen og forretningspartneren Laura Boswell begynte Laura å snakke med venner for å se om andre mennesker følte det samme.

De brukte sosiale medier til å lage meningsmålinger og undersøkelser som lurte på om andre snublet over det samme problemet mens de søkte etter unike babygaver på nettet.

Mange av elementene deres er håndlaget

Ellers er de tilpasset for å lage minnesmerker

Med hundrevis av andre mennesker som sa at de kunne relatere seg, gikk duoen videre med sin nye forretningside og begynte å henvende seg til uavhengige selgere og håndverkere for å se om de ville selge produktene sine online.

'Vi visste at det ville være mye arbeid involvert i å skape en markedsplass. Å ha individuelle leverandører som selger under ett tak betyr at det er et helt annet nivå av funksjonalitet involvert, mye mer enn bare et normalt nettsted,' forklarte Boswell.

'Vi måtte tenke på individuelle forsendelsesalternativer for hver selger, og måtte kode det inn på nettstedet for å gjøre det til et alternativ.

'Det var også behov for å gjøre markedet så sømløst som mulig når det gjelder tilpasning og tilpasning, noe som betydde koding av produktsider for å la folk legge til et navn eller fødselsdato etter eget valg i kjøpet så enkelt som mulig,' sa hun la til.

De to kvinnene lånte penger fra familiemedlemmer - som dekket arbeidet med utvikling av nettsteder og merkevarebygging - og begynte å teste sin nye markedsplass gjennom venner.

Les mer

Hvordan jeg startet virksomheten min
Vår pizzaimperium på 10 millioner pund Jeg forlot Burberry for å selge elektroverktøy Furlough gjorde oss til millionærer Tannbleking -produktet til en verdi av 4 millioner pund

'Våre venner hadde kommende gaver å kjøpe, så vi ba dem om å bruke på markedsplassen vår, på den måten kunne vi sikre at nettstedet fungerte på et optimalt nivå før vi tok det live.

'De var fornøyd med hele opplevelsen, med de fleste av dem som sa hvor lett det var å bruke. Etter det hadde vi en validering vi trengte å starte, sa McBride.

BabyChum kom på nettet den andre uken i april.

dermot o learys kone

'Vi var litt forsiktige med å lansere under pandemien, og lurte på om folk skulle prøve å passe på pengene sine i denne virkelig usikre tiden.

'Men så hørte vi at Shopify så samme trafikk til nettstedet daglig som Black Friday -trafikken, og tenkte at det er ok nå.

'Vi følte oss også litt pliktige til å hjelpe småbedrifter, håndverkere og eneforhandlere på nettstedet vårt, vi kunne ikke svikte dem, så vi tok steget.'

I tillegg til kjendisopprykk og digital reklame begynte de to lauraene å promotere gjennom sosiale medier, og med en følge på over 29 000 klarte de å ta fart ganske raskt.

I den første uken solgte de hundrevis av produkter og innså at de var på noe.

'Vi var ganske heldige, vår venn Tor Sandford og deretter Chloe Lewis promoterte merkevaren for oss som bygde noe trekkraft, som kombinert med digital annonsering og sosiale medier, betydde at vi begynte å gjøre salg ganske mye med en gang,' sa Boswell.

'Vi er oppe i øynene nå med admin og følger opp bestillinger.'

Og ting kommer bare til å bli større herfra.

'Med nedleggelse av fysiske butikker, stoler folk mer og mer på netthandel - til og med bare for å kjøpe ting som gratulasjonskort!

'Så nå er fokuset vårt på å finne flere selgere til markedet og å levere et større produktprogram. Målet er å få ytterligere 50 selgere i butikken i løpet av neste uke, og vi vil fortsette derfra, forklarte McBride.

'Hvis vi fortsetter den veien vi har vært på, kan vi se på en omsetning på 300 000 pund i vårt første forretningsår, og med det ville vi også støtte hundrevis, potensielt tusenvis av andre småbedriftseiere. Vi ville vært ganske glade og stolte hvis det var tilfelle, 'la hun til.

I følge tall fra Starling Bank, økte netthandelen 51,5% 24. mars, etter at statsminister Boris Johnson kunngjorde lockdown av landet.

Innen 29. mars utgjorde mer enn tre femtedeler av bankens transaksjoner online kjøp.

- Den nåværende situasjonen betyr at salget er oppe, så vi må virkelig slå til mens jernet er varmt. Vi har allerede oppnådd salg til utlandet, så det vil være et annet stort fokus for oss senere på året, avslutter hun.

Du kan handle Babychum online, her .

Se Også: