Topp alternative påskeegg - Fra melkefri, glutenfri og vegansk sjokolade til sprudlende gin og tonic voksne påskeegg

Påskeegg

Horoskopet Ditt For I Morgen

Enten du dropper gluten eller bare vil gjøre ting litt mer gourmet



Mundane melk sjokolade påskeegg er 2016. Med gourmet og sunn mat som begge er varme på radaren for 2017, er færre av oss enn noensinne villige til å spise et myr-standard sjokoladeegg i påsken.



Her er vår oppsummering av de beste alternative påskeeggene og ideene, fra gluten og skyldfrie godbiter, til sjokoladeegg formet som gulrøtter, til påskegodter som ikke innebærer å spise i det hele tatt (mye mer moro enn det høres ut - vi lover! ).



Vil du ikke gå bort fra tradisjonen? Slik får du et gratis Cadbury sjokolade -påskeegg til en verdi av 10 pund.

Sunn påskeegg

Gå over avo på toast, påskemorgen kan nå brukes på å nyte et av disse sunne alternativene, fra gluten til sans sukker, du kan ha det gøy i påsken, men uten skyldfølelse.

Ingen tilsatt sukker påskeegg, £ 3,99

All spenning - uten sukker.



Ikke gå glipp av festligheter på grunn av kostholdsbegrensninger ... dette sjokoladeegget med lite sukker ligner de tradisjonelle godbitene du ser i butikken, og smaker like godt, ideelt for de som ønsker å unngå tilsatt sukker, meieri, gluten og nøtter . Fra Holland og Barrett.

Tesco Finest Free From Caramel Egg with Truffles, £ 4

Tesco har karamell i godbitene sine.



Hvis sjokoladesuget ditt er etter noe litt mer gourmet, men du fortsatt prøver å unngå gluten, har Tesco et overbærende karamellegg - komplett med fondanttrøfler - som vil gjøre deg mer enn glad av å gå glipp av det vanlige mistenkte. Fra Tesco.

Les mer

Påske 2020
Beste påskeegg for 2020 Beste varme kryssboller til påske 2020 Beste alternative påskeegg Beste veganske påskeegg for 2020

Doisy og Dam påskehemning, £ 35

Påske godbiter

Det er ingen skjulte nasties i Doisy og Dams innovative smaksparinger.

Gå helt ut - minus skyldfølelsen - med en enorm hemmer av Doisy and Dam, som blander kvalitet, økologisk sjokolade med uoppdagede supermatsmaker, ved å bruke magiske helsekost som baobab, lucuma og goji bær for å gi sjokoladen en vanvittig smak. Velg fra standard eller vegansk hemme, hver inneholder 16 barer med overbærende, men gode for deg godbiter. Fra Doisy og Dam.

Melkefritt påskeegg, £ 3,99

Kombiner høye etiske standarder og ingredienser uten en eksepsjonell smak.

Til tross for at det er melke- og glutenfritt, smaker dette helt organiske og fairtrade sjokolade -påskeegget akkurat som barndommen, alt presentert i en fargerik eske, slik at barna ikke føler seg utelatt av all påskemoro. Fra Holland og Barrett.

Les mer

Påsken 2019
Når er påskehelg? Påskehistorie og hvorfor vi feirer Hvorfor endres påskens dato? Hvorfor spiser vi fisk på langfredag?

Asda Extra Special Gratis fra belgisk mørkt sjokoladeegg med vanilje trøfler, £ 5

Å være gluten-, hvete- og melkefri, hindrer ikke at dette belgiske sjokolade -påskeegget smaker godt.

Hvis du allerede er en fan av rik, mørk sjokolade, vil Asda's cacao nibs og mørke sjokoladeskalltrøfler få deg til å sverge melkefulle ting for alltid, og vise at supermat virkelig gjør like storhet. Fra Asda.

Luksus vegansk hammer med sjokolade og varm sjokolade, £ 25

Nydelig vegansk sjokolade bør ikke være en luksus bare tilbys i påsken. (Bilde: Amr Moharram)

er nytt utseende som stenger

Hver ingrediens i dette utvalget er laget av den fineste rå organiske kakaoen, dyrket vilt på de vulkanske bakkene i Ecuador, for å sikre den beste naturlige smaken uten skader på verden. Fra notonthehighstreet.com.

Moo Free Bunnycomb påskeegg, £ 4,99

Barnet til dyr, dette egget med honningkake -smak er fortsatt fullt av smak.

Gjør deg fri på egg fra denne eggversjonen, som fremdeles er helt glutenfri og egnet for veganere. Med fløtekaramellbiter infisert i skallet, har denne påskegodset vunnet flere priser og vil garantert få selv de strengeste diettkravene til å smile. Fra Holland og Barrett.

Protein sjokolade påskeegg, £ 2,99

Bruk koden GAIN30 for 30% ekstra rabatt på varer som dette

Hvis du vil nyte påsken, men ikke har lyst til å ødelegge alt ditt harde arbeid på treningsstudioet, har MyProtein laget et protein -påskeegg som delvis er laget av myseproteinisolat, og som også har 61% mindre sukker enn andre populære melkesjokoladeegg. markedet. Ikke hopp over eggedag i påsken ... Fra MyProtein.com.

Unike påskeegg

Hvis påsken virkelig er en tid for overbærenhet, kan det hende at et uhyggelig Cadbury -tilbud ikke helt kutter sennep. Bli vill med et av disse interessante alternativene i stedet.

Ford gårdsost og sjokolade 'Cheaster' egg, £ 3

Kombiner de to favoritt -lastene dine til en ultimate påskegodis.

Hvis du ikke kan bestemme mellom sjokolade eller ost: ha begge deler! Påsken er en tid for overbærenhet, og den blir ikke mer himmelsk enn denne hybrid av Wensleydale, bringebær og hvit sjokolade Cheaster egg. Fra Island.

Kanin og gulrotformet sjokolade, £ 9,99

Teller de hvite sjokolade gulrøtter som en av våre fem om dagen?

Hvem vil ha et egg når du kan ha sjokolade i form av en kanin og gulrøtter? Disse showstoppene er håndlaget av belgisk sjokolade i Somerset og legemliggjør påsken uten å ofre søte godbiter, og kommer garantert til å være en publikumsglede. Fra notonthehighstreet.com.

Sjokolade ananas påskeegg, £ 20

Sett på en påskeeggjakt som ingen andre med denne tropiske godbiten.

En gylden ananas i naturlig størrelse laget av sjokolade og fylt til randen med sjokoladeknapper, dette er et påskeegg som ikke viker unna rampelyset. For en gang i livet kan det virkelig være for godt å spise. Fra notonthehighstreet.com.

Les mer

Påske ideer
23 Creme Egg -oppskrifter du kan prøve Hvordan lage Ferrero Rocher scotch egg Hvordan dekorere påskeegg Scotch Cadbury Creme Eggs oppskrift

Fulle påskeegg

Fordi alle nasjonale helligdager bør nytes med alkohol, ikke sant?

Chocolate Porter fra Meantime Brewery, £ 21,99 for 12

Et øl med sjokoladesmak sørger for at påsken også er morsom for voksne.

Dette rike, mørke ølet suppleres med tilsetning av ekte sjokolade under modning, og er en ideell erstatning for et tradisjonelt påskeegg, eller sammen med en typisk påskesøndagslunsj. Enten du er en stor fan i mellomtiden eller ny i deres verden av håndverk laget øl, vil dette unike ølet bli husket. Fra I mellomtiden Bryggeri.

william jones peter jones

Baileys Chocolate Luxe, £ 12

Vi tar enhver unnskyldning for å drikke den.

Den mest luksuriøse alkoholholdige drikken av alle, Bailey's chocolate luxe blander belgisk sjokolade med den berømte irske fløten. Enten du liker det som en flytende dessert etter et solid måltid på søndagen eller som din egen påskegodis om morgenen, er dette den perfekte tiden å unne seg. Fra Asda.

Gin og tonisk påskeegg, £ 25

Begrenset opplag sjokolade laget for hånd og fylt med landets favoritt tipp.

Hvorfor spise dem hver for seg når du kan kombinere to av favorittgodbitene dine for å lage den ultimate påskegleden?

Sprit gjør alt bedre, så det er ingen overraskelse at disse seks eksklusive gin og tonic -trøflene (laget med deilig sjokoladeganache, London Gin og en skvett sitron og kardemomme) er hva hver sjokolade bør drømme om å være, alle innhyllet i en håndlaget belgisk melkesjokoladeskall. Fra notonthehighstreet.com.

Les mer

May Bank Holiday 2019 supermarked åpningstider
Supermarkedsguide Waitrose Tesco Sainsbury's

Påskeegg leker for barn

Hvis du planlegger å behandle de små uten å levere en hel sekk sukker, kan du velge en av disse morsomme påskelekene i stedet.

Hachimals Draggles Purple Egg Sortiment, £ 59,99

Det er ikke noe ikke-spiselig egg som ligner en hachimal! (Bilde: Argos)

Berøringen din oppmuntrer dem til å klekkes ut av egget sitt, og så kan du oppdra dem som de søte små kjæledyrene de er, og lære dem å gå, snakke, danse og spille spill. Barn vil sikkert sette pris på denne søte gaven mye mer enn sjokolade. Fra Argos.

Duftende viskeleggkartong, £ 5 (var £ 7)

Disse morsomme viskelærene er et morsomt alternativ til egg.

Denne eggkartongen inneholder seks fargerike egg - alle doble som duftende viskelær, og vil bringe underholdningen (og lukten) av påsken hjem til deg - uten tilsatt sukker. Det er også 10 gullegg å finne i sakene - og de heldige oppdagerne vil vinne en shoppingtur på 150 pund på Smiggle. Fra Smiggle.

Play-doh Kreativt egg, £ 7,99

Noen ganger kan du bare ikke slå play-doh. (Bilde: Argos)

gratis costco-medlemskap uk

Enten du tror det inspirerer kreativt eller bare holder dem stille en stund, en ting er sikkert: barna elsker play-doh, og denne morsomme eggformede versjonen er like hyggelig som sjokolade. Fra Argos.

Tomy Hide and Squeak Eggs, £ 9,99

Lyden av våren i et morsomt leketøy for småbarn. (Bilde: Argos)

Hvert egg har sin egen spesialformede base i esken som barna kan sortere, eller de kan sprekke dem opp for å avsløre fargerike trykk-og-cheep kyllinger. Fra Argos.

Tidlo egg og meieri sett, £ 9,99 (var £ 11,99)

En kurv full av (late) godsaker. (Bilde: Argos)

Uansett om barna later som om de eier sin egen butikk, gård eller naturlige kjøkken, er dette søte settet med to masse egg, ost og melk - alt lagret i en trekasse - et søtt alternativ til sjokolade for små barn. Fra Argos.

Påskeaktiviteter

Forsterke påskespillet ditt ved å gjøre noe litt annerledes i år, med en av disse morsomme ideene for både voksne og barn.

Personlig farge i duk, £ 9

Ta med spillene til middagsbordet med dette morsomme spillet som vil holde hele familien fornøyd.

Hvis du sliter med å holde barna underholdt ved bordet under familie- og påskefeiringer, kan du oppta dem med denne flotte fargerike duken. Å bli sittende ved bordet får en helt ny mening, og du kan til og med få navnet på barna dine trykt på det uten ekstra kostnad. Fra notonthehighstreet.com.

Chocoholic ettermiddagste for to på The London Hilton Park Lane, £ 49 (var £ 72)

I stedet for bare ett egg, unne dine nærmeste en hel dag med å spise sjokolade.

Tilbring en dag ute i hovedstaden, spis deilige smørbrød, sjokoladescones med pralinspredt og smelt-i-munnen bakverk.

Og det er bare oppvarmingen ... Du får også et utvalg av vakkert utformede og deilige sjokoladefantasier, alt servert på en spiselig sjokoladefat! Fra KjøpAGift.com.

Mal dine egne påskeegg, £ 6,80

Liten jente maler påskeegg

Å male egg er billig og morsomt! (Bilde: Getty)

Kok opp noen egg ( eller kjøp en pakke med plast fra Amazon ) og la barnet ditt slippe løs den kreative siden. Bruk filtpenner og maling og se dem gjøre eggene til favorittfigurene deres, eller dekorere dem i et fint mønster.

London sjokolade tur, £ 29 (var £ 58)

Test sjokoladekunnskapene dine med en tur rundt i hovedstaden.

Bli guidet rundt i det luksuriøse shoppingdistriktet i London av en tidligere handelsvare for kaffe og kakao, som vil ta deg med sjokoladeleverandører - inkludert dronningens, samt prøve noen av de fineste sjokoladene og trøflene byen har å tilby. Fra BuyAGift.com.

Påskekaker, £ 5

Hvem sa at kjeks bare var til jul?

Legg til en liten gnist i påskemåltidet med dette søte settet med seks kjeks, alle dekorert som en topp påskekarakter og inneholder små gaver, mottoer og hatter inni. Fra Sainsbury's.

Se Også: