Dragon's Den -stjernen Peter Jones 'rasende' da Holly Willoughby tilbakefører £ 11million Truly deal

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: Splash News)



Dragon's Den -stjernen Peter Jones puster angivelig ild etter at nære venn Holly Willoughby gikk tilbake til sin enorme avtale på 11 millioner pund for å lansere livsstilsmerke Truly.



I en sjokkvending hendte nasjonens kjæreste med å tjene penger for å fokusere på ITV og Marks og Spencer-kontrakter til en verdi av opptil 1,5 millioner pund.



Beslutningen i siste øyeblikk har tilsynelatende vært et stort slag for dragen, som insidere sier var 'rasende' da Holly angivelig kastet bomben tirsdag i hovedkvarteret i Marlow, Buckinghamshire.

shaun murphy ekteskap splittet

Moren og TV -programlederen antas å ha opprettet Truly sammen med Peters kone Tara Capp i 2016, med at han ble styreleder i mars. De to familiene har vært venner i mer enn 10 år.

Holly Willoughby ønsker å fokusere på kontraktene sine med Marks og Spencer og ITV (Bilde: M&S)



Peter Jones og Tara Capp

Peter Jones og kona Tara Capp (Bilde: Getty)

Husholdnings- og tilbehørsvirksomheten hadde blitt sammenlignet med merkevaren Gwyneth Paltrow Goop og Jones, 52, hadde tilsynelatende store forhåpninger om virksomheten, som skulle levere et nydelig utvalg av mote-, baby-, velvære-, bo- og reiseprodukter.



theresa may prins william

En kilde fortalte Mail online : 'Virkelig var toppen av Hollys prioriteringer. Det kom til å bli hennes langsiktige fremtid som skulle se henne gjennom de neste tiårene.

'Beslutningen hennes om å trekke seg ut lot alle involverte være helt forbløffet. Ingen kunne tro hva som skjedde tirsdag, det var så nær lanseringen. '

Holly er klar til å erstatte Ant McPartlin som vert for ITVs I'm A Celebrity (Bilde: ITV2)

Peters familie holder ofte ferie med Holly (Bilde: philipschofe / snapchat)

Men nå har Jones og kona Tara angivelig blitt utelatt i kulden ... med et rom fullt av produkter.

'Det er et lager fullt av varer på Hovedkvarteret i Marlow som er klare til å selges,' la innsiden til.

Holly hadde tidligere sagt at merket handlet om 'vakre ting som er av høyeste kvalitet, overraskende rimelige og designet for å gjøre livet ditt lettere.

Rosemary ford generasjons spill

Holly retter oppmerksomheten mot andre ting (Bilde: M&S)

Peter Jones har etter sigende blitt slitt av beslutningen i siste minutt (Bilde: BBC)

Eksperter forventet at den enorme satsingen ville ha samlet inn 11 millioner pund for Holly, som kunngjorde hennes sjokkavgang på Instagram.

Etter mye omtanke har jeg tatt beslutningen om å gå bort fra Truly, 'skrev hun.

Å lansere et merke krever total engasjement, og for øyeblikket, med så mange andre forpliktelser, er dette ikke noe jeg føler jeg kan gjøre uten at det begynner å påvirke familietiden hjemme.

Jeg ønsker virkelig alt godt for fremtiden.

NEWSAM Online har kontaktet representanter for paret for kommentar.

Se Også: