Sparsommelige par avslører hemmeligheten til å betale ned på boliglån om fire år og hvordan de skal pensjonere seg før du når 40

Besparelser

Horoskopet Ditt For I Morgen

Lindsey Bryant (t.v.) med partner Vicki Wright(Bilde: SWNS.com)



Et par som betalte ned hele boliglånet sitt uten hjelp på mindre enn fire år har delt hemmelighetene bak suksessen.



Lindsey Bryant, 38, og hennes partner Vicki Wright, 35, har unngått et 35-årig lån ved å betale ned på pantet på 160 000 pund tidlig på leiligheten med en seng ved sjøen.



europavalgkandidater i mitt område

Tre år senere bor supersparerne i en enebolig med fire soverom de kjøpte direkte for 300 000 pund.

Og paret, som insisterer på at de er langt fra 'penny-pinchers', sier at alle kan befinne seg i samme posisjon, selv om de aldri har hatt et budsjett eller gått uten de finere tingene i livet.

De har hatt opptil fire ferier i året, handler i Waitrose og kjører sportsbil - og legger allerede planer for pensjonisttilværelsen.



Det nøysomme paret betalte boliglånet på leiligheten hans på 160 000 pund og eier nå et hjem på 300 000 pund (Bilde: SWNS.com)

De har avslørt sin enkle & apos; hemmelighet & apos; vurderer den billigste avtalen for hvert kjøp - og legger umiddelbart penger spart til boliglånet.



I praksis betydde dette at hvis de oppdaget en ferie for £ 400, men klarte å forhandle til en prislapp på £ 300, satte de & apos; saved & apos; 100 pund mot overbetaling av boliglån.

De gjorde dette for hver eneste ting de kjøpte i fire år - helt ned til 20p i lommen ved å kjøpe en billigere boks pop på supermarkedet til lunsj.

De sier at hvem som helst kan gjøre det samme etter å ha avslørt sine beste tips (Bilde: SWNS)

Lindsey og Vicki gjorde også bare jobber med bonusbaserte lønninger og gjorde alltid en ekstra dag på overtid i måneden.

Andre gode tips inkluderer å selge alle elementene hvis de ikke hadde brukt det de siste 12 månedene og snubbe på nettet til fordel for å forhandle med selgere direkte.

Og i tråd med mantraet gikk hver ekstra bit penger som ble spart eller tjent rett mot overbetalinger - og sparte dem for å unngå tusenvis av rentebetalinger.

Til tross for at de er i 30-årene, planlegger paret allerede å pensjonere seg i 40-årene og handler rundt for sitt neste boliglånfrie hjem.

Vicki sa: 'Det hele er basert på forutsetningen om å aldri gå uten - men bare kjøpe det vi vil, se om vi kan få det billigere og deretter spare forskjellen.

'Det og gjøre gode valg som øker inntekten vår og sparer oss for penger.'

De sier at de aldri har budsjettert og nyter fire ferier i året (Bilde: SWNS.com)

Lindsey sa: 'Jeg vil si for de fleste at hvis de virkelig vil betale ned på boliglånet tidlig, kan de sannsynligvis gjøre det.

'Vi har aldri hatt et budsjett. Vi har aldri levd slik. Vi er ganske selvdisiplinert.

'Viljestyrke er nøkkelen. Det er mye viktigere enn å slå av lysbrytere eller spise budsjettmat av egen merkevare.

niall horan og amy green

'Vi trengte ikke ofre. Vi tok nettopp valg da vi ble presentert for dem. '

Lindsey og Vicki møttes i 2004 og etter noen måneder begynte de på et eventyr til Australia med bare 600 pund mellom seg.

De fanget 'sparebuggen' da de 'plukket godt' og landet jobber i eksklusive barer og arrangementer, og fikk store tips om bartending og promotering.

Sparerne stresser med å få en best mulig avtale (Bilde: SWNS.com)

Med et sosialt liv praktisk talt betalt takket være å jobbe i VIP -klubber og barer - som tjenestegjorde som Paris Hilton og Chris Hemsworth - hadde de spart 25 000 pund på to år.

'Vi jobbet syv dager i uken de siste seks månedene og så bare at bankens saldo gikk opp og opp og opp,' sa Lindsey.

De dro på en kostnadsfri ferie på fire måneder på vei tilbake, og opplevelsen ga dem en smak for å kombinere superbesparelser og høy livsstil.

Med alle vennene sine allerede på eiendomstigen, brukte de de resterende pengene til et innskudd på 22 000 pund for en 160 000 pund en-sengs leilighet ved sjøen i Bournemouth, i september 2007.

Med en toårig fast rente innrømmer de at de gikk for 'den første de fant' med banken Cheltenham & Gloucester med en minimumsbetaling på rundt 990 pund i måneden.

De sier at de aldri har gått uten de finere tingene i livet (Bilde: SWNS.com)

Med utsiktene til et lån på 35 år, lovet de å betale det ned om fem år - og regnet ut at de måtte leve av en lønn for å gjøre det.

Vicki, som opprinnelig kom på ideen, sa: 'Jeg sa til meg selv at jeg ikke vil ha boliglån da jeg var 30. Jeg trodde det var oppnåelig.

«Jeg lyttet til folk rundt meg i 50 -årene med boliglån rundt halsen, og det ville jeg ikke.

'Etter å ha vært i Australia og kunnet spare så mye, ble det avhengighetsskapende.'

Lindsey la til: 'Vi fikk den lyden for å spare stort, og akkurat som feilen du får for å reise, forsvant det bare ikke.'

Paret ble knyttet til kjærligheten til eventyr, avbildet her i Nice, Frankrike (Bilde: SWNS.com)

Benekter aldri seg selv for luksusen i livet, de opprettet en sparekonto for å overføre enhver sparing som ble brukt til månedlige overbetalinger.

Hver gang de foretok et kjøp, så de ubevisst på hvordan de kunne spare, og overførte differansen til en spesiell sparekonto.

Lindsey sa: 'Det handler ikke om å nekte deg selv alt og slå av lyset når du går ut av et rom for å spare 2p - det handler om å ta smarte avgjørelser om daglig ting.

'Vi har aldri gått uten. Vi har aldri vært nøysomme. Vi har aldri trodd at vi ikke kan ha det.

«Men vi tenkte på penger hele tiden. Jeg har alltid fått det pundtegnet som blinker i tankene mine.

'Folk vil tro at noen få kilo - det betaler ikke av boliglån' men hvis du går ut for å spise middag en gang i uken, betyr det for dere begge rundt £ 60 i måneden. Og det er bare en ting.

'Du ville ikke tro hvor raskt det blir hvis du tar disse valgene hver dag.'

Lindsey og Vicki på sitt eget kjøkken i hjemmet de kjøpte direkte (Bilde: SWNS.com)

Etter to år forhandlet de om boliglånet sitt og overførte til Lloyds, med en rente på 0,75% og en månedlig minimumsbetaling på rundt £ 700.

De betalte ned hele boliglånet i august 2011 - på bare tre år og 11 måneder - og innrammet sertifikatet.

Men ivrige etter å gå opp på eiendomstigen - fremdeles uten å ta boliglån - fortsatte de sin vanlige besparelse i tre år til.

De solgte leiligheten for £ 180 000 og flyttet to og en halv mil til en boliglånsfri enebolig på 300 000 pund i Winton, Dorset, i april 2014.

jeg er en kjendis startdato for 2018

De handler på Waitrose og Asda, men går alltid til hyllene med nedsatte priser først, og jobber bakover derfra.

De har gitt seks tips for sparere som ønsker å følge i sine nøysomme fotspor (Bilde: SWNS.com)

De kjører en BMW Z4 og en Citroen, og har så langt i år likt turer til Malta og Tenerife.

Mens de betalte ned på boliglån, likte de utallige ferier - inkludert turer til Kapp Verde, St Vincent, Filippinene i en måned, Paris, Karibia og Gran Canaria.

Vicki la til: 'Jeg ville ikke levd et liv hvor jeg ville gått uten noe hvis jeg ville ha det.

barbara palvin pluss størrelse

'Vi innså at små avgjørelser på daglig basis kan gå langt - og vi bare holdt fast ved det.'

Mens hun var ansatt tjente Lindsey opp 30 000 pund, mens Vicki hadde en grunnlønn på opptil 40 000 pund. Men begge har også tjent bonus & apos; og jobber nå for seg selv.

Med drømmer om å forlate rotteracet, lager paret, som eier sitt eget rekrutteringsselskap, allerede planer for pensjonisttilværelsen.

Paret møttes i 2004 og reiste sammen måneder senere (Bilde: SWNS.com)

De drømmer om å flytte til landsbygda - Devon, Nord -Dorset eller Somerset - til et hus med land der de kan holde redningsdyr og jobbe som personlige livstrenere.

I mellomtiden fortsetter de å gi venner og familie tips om hvordan de kan spare og betale ned på boliglånene sine tidlig.

Lindsey la til: 'Vi vil alltid være boliglånfrie og for å være ærlig tror jeg ikke vi får boliglån - vi er ikke akkurat din ideelle kunde, ettersom vi ikke jobber for øyeblikket!'

Lindsey og Vickis beste tips

Forretningskvinnene bor nå i et hus med fire soverom på 300 000 pund (Bilde: SWNS.com)

1) Velg riktig boliglån

Og dette er kanskje ikke den med de minste rentene. Det er viktig å velge et boliglån som ikke har noen straffer for tidlig eller for høy betaling.

'Vi gikk for den første vi fant først, men handlet senere for å sjekke alle alternativer. Det var avgjørende å kunne betale for mye uten kostnad. '

2) Gjør ekstra arbeid

Dette kan være tilbud om å jobbe overtid eller på vakt. Selv bare ett ekstra skift i måneden kan gi deg ekstra penger du ikke trengte å leve av.

'Vi har begge alltid jobbet overtid hver eneste uke, eller vi har vært på vakt i timevis for å øke månedslønnen.

Dette alene var gjennomsnittlig på omtrent £ 200 per måned ekstra hver, så £ 400 gikk på boliglånet uten å legge merke til at det var borte. '

3) Forhandle

De sier at de planlegger å pensjonere seg før de er 40 (Bilde: SWNS.com)

Den beste måten å tjene garanterte ekstra penger på er å forhandle om startlønnen din. Hvis de tilbød deg jobben, vil de ikke ta tilbake tilbudet bare for å be om £ 2000 ekstra i året.

Også å forhandle om ting folk feilaktig tror er billigere online - som flyreiser eller hoteller - kan spare øre.

De fleste selgere jobber på provisjon, slik at de kan gi deg bedre priser for å sikre deg som kunde.

'Vi la sannsynligvis ned 1000 pund per år bare på ting vi hadde forhandlet så effektivt til 1000 pund gratis.'

4) eBay/Gumtree alle uønskede varer og gaver

Hvis du ikke har brukt det på et år, selg det!

'Vi tjente omtrent £ 300 per måned på å selge klær eller uønskede varer som igjen gikk rett på boliglånet.

'Familiemedlemmer gir oss også ting som de bare ville kaste ettersom de ikke bruker eBay etc.'

5) Velg riktig jobb

rees mogg barnenavn

Velge en jobb der du tjener provisjon - og forhandle en god avtale.

'Jeg ble tilbudt og 5% bonus i en rolle, men godtok bare å godta jobben hvis jeg fikk 10% og Vicki bare gikk med på en rolle hvis hun hadde garantert bonus i tillegg til annen inntjening de første 6 månedene.

'Noen måneder var vi så heldige å tjene over £ 1000 på en salgsbonus, så dette gikk rett inn i potten.'

6) Bruk online kontantbesparende nettsteder som Topp cashback eller quidco kontoer

'Noen ganger kan du få 10-20% eller mer tilbake på daglig shopping. Vi tjener omtrent £ 50 til £ 60 per måned ved å gjøre dette. '

Se Også: