Thomas Cook refunderer nettstedsproblemer like etter lanseringen, og etterlater kundene rasende

Thomas Cook

Horoskopet Ditt For I Morgen

Thomas Cook -kunder har slitt med å søke om refusjon etter problemer med kravsiden kort tid etter åpningen.



Noen brukere mottok feilmeldinger mens de forsøkte å legge inn detaljene sine.



Luftfartstilsynet Civil Aviation Authority (CAA), som driver det dedikerte nettstedet for Thomas Cook -kunder, beklaget og sa at det hadde opplevd en 'enestående etterspørsel'.



Det oppfordret folk til å 'prøve igjen senere i dag'.

Kunde Charles Johnston sa til NEWSAM Money: 'Atol -påstander bare gjentas. Nettstedet opptatt prøve senere, 3 timer bortkastet. Kom igjen, kunder er opprørt nok uten mer stress og forsinkelser. '

miranda kerr nipslip

En annen frustrert kunde, med brukernavnet @todd-alexandra, beskrev kravportalen som 'meningsløs og frustrerende' før han oppfordret regulatoren til å 'ta opp dette så raskt som mulig'.



Luftfartstilsynet sa til NEWSAM Money: 'Selv om vi er klar over at noen mennesker har måttet sende inn sitt krav på nytt, har 11500 mennesker allerede sendt et krav fra klokken 11 i dag.'

Sliter du med å få refusjon fra Thomas Cook? Gi oss beskjed på NEWSAM.Money.Saving@NEWSAM.co.uk



Kunder har ventet to uker på refusjon (Bilde: PA)

Kravdelen av nettstedet gikk live klokken 06.00 mandag for at de med fremtidige bestillinger for Atol-beskyttede helligdager kan søke om refusjon.

Dette gjelder mer enn 360 000 bestillinger som dekker turer som skal tas av 800 000 mennesker.

Atol-beskyttede kunder som allerede var i utlandet da Thomas Cook kollapset, kan også kreve kostnadene ved å bytte ut deler av ferien som var økonomisk beskyttet, eller ut av lommen for forsinkede flyreiser.

drage lansering uk tid

CAA har som mål å betale refusjon innen 60 dager etter mottak av et gyldig skjema.

CAAs siste hjemreisefly kom til Manchester flyplass fra Orlando mandag morgen.

Omtrent 140 000 Thomas Cook -passasjerer er hentet hjem fra hele verden på 150 fly de siste to ukene.

Operasjonen for å få folk hjem var den største i Storbritannias fredstid (Bilde: ARMANDO BABANI / EPA-EFE / REX)

Les mer

Thomas Cook går i hjel
Omtrent 15.000 briter reddet så langt Minner fra siste flyreiser på eBay Bryllupsfest på 45 strandet på flyplassen Hva det betyr for deg og ferien

De aller fleste mennesker fløy på sin opprinnelige reisedato.

CAAs administrerende direktør Richard Moriarty sa: 'Den største tilbakeføring i fredstid noensinne krevde en ekstraordinær innsats fra alle involverte.

anna og jordan elsker øya

'Jeg vil takke alle som har deltatt i å levere dette enorme oppdraget, inkludert passasjerene vi fløy hjem for å ha hatt med oss ​​da vi gjennomførte denne komplekse operasjonen.'

Det var også advarsler i morges om et mistenkelig nettsted for tilbakebetaling av Thomas Cook som oppfordret kundene til å overlevere personlig informasjon til gjengjeld for hjelp med refusjonskravet.

CAA bekreftet at 'thomascookrefunds.com' er en falsk - og advarte folk om å bare bruke den offisielle versjonen - https://thomascook.caa.co.uk/refunds/ .

Hvilken? Reiseleder Rory Boland sa: 'Svindlere kretser som haier rundt økonomiske katastrofer, så folk bør være klar over at det sannsynligvis vil være falske refusjonsnettsteder som er opprettet for å bruke Thomas Cook -kunder - og noen av dem kan se veldig overbevisende ut.

Refusjon for Thomas Cook -kunder vil enten bli håndtert av Luftfartstilsynet fra mandag (7. oktober) eller av banker og kortleverandører, så vi vil oppfordre alle som venter på å kreve pengene sine tilbake til å ignorere alternative nettsteder og uoppfordrede samtaler eller tekster som lover refusjon . '

Se Også: