Dette er hva som skjer hvis du eller familien din ikke kan betale for begravelsen din - og derfor bør du begynne å spare

Begravelser

Horoskopet Ditt For I Morgen

Disse koster penger(Bilde: Getty)



fersken geldof heltinne bilder

Det er ikke en hyggelig tanke, men en dag vil du - og alle du kjenner og elsker - være døde.



Det vil si, med mindre vitenskapen utvikler seg til et slikt punkt at du på en eller annen måte kan leve evig (men vil du virkelig ha det likevel?).



Så det er trygt å anta at du på et tidspunkt vil være ormfôr.

Men selv den endelige frigivelsen av døden har en pris.

Selv om det ikke er noen lovkrav for at du må ha en begravelse, sier loven at du må 'avhende liket til personen som er død ved begravelse, kremering eller andre midler'.



Og disse nesten alle disse alternativene har en tendens til å koste penger.

Gjennomsnittlig begravelse koster 8000 pund (Bilde: Getty)



liverpool v aston villa på tv

I gjennomsnitt vil en begravelse med alle de vanlige tilbehørene (kiste og begravelse eller kremasjon, lege, minnesmerke, døds- og begravelsesvarsler, blomster, bestillingsark, transport, et sted, forpleining) gi deg tilbake 8000 pund iht. SunLife .

Har du en frekk ekstra £ 8k gjemt bort et sted?

Selv en mer problemfri begravelsesmal kan fortsatt koste opptil £ 4000-et tall som har økt med 52 prosent øye siden 2007.

Du kan selvfølgelig begynne å spare nå.

Men i noen tilfeller står familier ikke i stand til å bære kostnaden for en elsketes begravelse og tilhørende saksomkostninger.

Noe som en mann ikke har råd til (Bilde: EyeEm)

I disse tilfellene er det hjelp fra regjeringen. Men vær advart, det dekker ikke alt.

ryan giggs bror kone

Ifølge Måler , det betyr testet, så du får ikke hele shebang, men det vil heller ikke bli tatt hensyn til et hus som er igjen av den avdøde eller noen personlige gjenstander som er overlatt til en ektefelle.

Familier som er kvalifisert, vil kunne få følgende betalt av fondet.

  • Graveavgifter for en bestemt tomt
  • Kremeringsavgifter, inkludert kostnaden for legeattesten
  • Reis for å arrangere eller gå til begravelsen
  • Kostnaden for å flytte kroppen i Storbritannia, hvis den flyttes mer enn 50 miles
  • Dødsattester eller andre dokumenter
  • Opptil £ 700 for andre begravelsesutgifter, for eksempel begravelsesdirektørs gebyrer, blomster eller kisten.

Det er hjelp tilgjengelig (Bilde: EyeEm)

Som nevnt kommer summen du får til å falle under den totale kostnaden.

Hvis selv ikke dette kan dekkes, er det et siste alternativ.

Tidligere omtalt som en 'fattigbegravelse', blir en rådsbegravelse sett på som den siste utveien.

Dette betyr ingen blomster, transport, gravstein eller valg i tid eller sted for de som måtte ønske å delta. Du kan også potensielt bli begravet i en delt grav eller få asken spredt på rådets grunn.

Hva er begravelsesalternativene mine?

Du har noen få alternativer tilgjengelig (Bilde: Getty)

iphone 8 plus utgivelsesdato uk

I følge Begravelsesvalg , disse er:

  • Tradisjonell begravelse - kremering/begravelse: Omtrent tre fjerdedeler av befolkningen i Storbritannia velger en kremasjonsbegravelse. Det er noen få lovlige krav som må overholdes. For de fleste er det praktiske og følelsesmessige belastningen ved å gjennomføre en begravelse uten støtte for mye, og derfor blir en begravelsesdirektør utnevnt.

  • Direkte kremering: TIL direkte kremering åpner for separasjon av kroppsavhending og minnesmerke/begravelse. Noen mennesker kan også velge å ikke ha et minnesmerke. Det er vanligvis det billigere alternativet, men er også ofte et valg som er gjort av årsaker utover de lavere kostnadene. Begravelsesdirektøren vil ordne kremasjonen med krematoriene og returnere asken til familien i løpet av få dager.

  • Naturlig begravelse: En begravelse kan finne sted på et natur- eller skoggravsted. Dette gir langt mer fleksibilitet i forhold til tidspunkt og begravelsesseremoni. Naturlige gravfelt gir også familier og venner et fredelig sted for etterfølgende besøk.

  • DIY begravelser: Å bruke begravelsesdirektør er ikke et lovkrav. Det kan være lurt å håndtere arrangementene selv. Du kan gjøre alt fra å samle personen som er død fra likhuset til å ta seg av dem hjemme, transportere dem til begravelsen og til og med arrangere begravelse eller kremering. Du kan støte på motstand fra fagfolk som kan fortelle deg at du må bruke en begravelsesdirektør. Dette er rett og slett ikke sant. Hvis du vil ordne begravelsen selv, snakk med Natural Death Center veldedighet som vil kunne gi veiledning og forsvare deg på dine vegne.

Se Også: