Hvor er hovedaktørene i Giggs -affære -skandalen nå? Fra Natasha Giggs til Imogen Thomas

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Rhodri Giggs har brakt den beryktede skandalen tilbake i rampelyset med påstander om at ekskona Natasha jukset ham med ti fotballspillere - inkludert hans Manchester United -stjernebror Ryan

Rhodri Giggs, avbildet senter, har brakt den beryktede skandalen tilbake i rampelyset med påstander om at hans ekskone Natasha, til venstre på bildet, jukset ham med ti fotballspillere - inkludert hans Manchester United -stjernebror Ryan(Bilde: INSTAGRAM/WIREIMAGE/ITV)



Ryan Giggs beryktede affære - der han ble funnet å ha ligget med sin brors kone i åtte år - forårsaket sjokkbølger da den ble avdekket i 2011 og forårsaket uopprettelig skade på den vanære fotballspillerens familie og hans offentlige image.



Et tiår senere og skandalen har truffet overskriftene igjen denne uken blant nye påstander om at Natsha Giggs jukset mannen sin Rhodri med ti fotballspillere - inkludert hans eldre bror Ryan.



Natasha Giggs hadde tilsynelatende vært elsket av Rhodri (faren til hennes to gutter) fra 2003 til 2011 da hun innrømmet å ha en affære med broren.

Ryan Giggs hadde en affære med brorens kone Natasha mens han var gift med Stacey

Ryan Giggs hadde en affære med brorens kone Natasha mens han var gift med Stacey (Bilde: WireImage)

Natasha innrømmet svik i et bombeskallintervju, og innrømmet til og med å ha avbrutt Ryan babyer uker før hun knyttet knuten til Rhodri i Las Vegas i 2010.



Mens Ryan fremdeles var gift og hadde barn med Stacey Cooke da Natasha ble offentlig.

Utroskapen rev Giggs -familien fra hverandre med forhold som aldri kom seg etter sjokkforræderiet.



Nå som Rhodri har kommet med ytterligere påstander om sin tidligere kone, tar vi en titt på hvor de som er involvert i en av fotballens største skandaler er nå ...

Rhodri Giggs

Rhodri Giggs

Rhodri Giggs brakte den beryktede jukseskandalen tilbake til offentligheten denne uken da han hevdet at ekskona Natasha hadde jukset ham med & apos; ti fotballspillere & apos; (Bilde: MEN)

Rhodri dro sitt familiedrama tilbake i rampelyset denne uken under en opptreden på James English podcast.

Ifølge The Sun sa Rhodri om eks-kona Natasha: 'Jeg kunne nevne ti fotballspillere hun hadde vært sammen med.

kjendis storebror huskamerater 2013

'Etter at alt hadde skjedd dro jeg til Portugal med to slemme gutter, og da jeg gikk inn i en av stolpene, sto en av gutta bak døren med kompisen.

'Og da jeg gikk inn og jeg gikk til baren, snudde jeg meg. Og alt du så var at døren ble stengt, lo han.

Faren fortsatte med å si at han og Natasha nå har det bra da de er medforeldre til barna deres nå, men det tok ham godt fem år å komme seg over såret.

Mens forholdet til broren aldri har kommet seg.

RHODRI GIGGS OG NATASHA GIGGS

Natasha gjennomførte affæren med Ryan bak Rhodri tilbake i åtte år (Bilde: Facebook)

Rhodri avslørte tidligere at han ikke har snakket et ord til Ryan siden hans filandering ble avdekket.

På et tidspunkt innrømmet Rhodri at han var fylt med så mye raseri at han ville ha kjørt over broren hvis han så ham på gaten.

Den yngste av Giggs -broren har heller ikke snakket med mamma Lynne siden avsløringen i 2011 - etter at hun tok Ryan's side.

Å snakke med de nesten berømte i 2019 om hvorfor Lynne hadde & vendt ryggen & apos; på ham den uskyldige festen, foreslo Rhodri: 'Jeg har ikke 35 medaljer, jeg har ikke spilt for Manchester United i 20 ulike år og eier et stort hus.

Samme år gjorde Rhodri lett på skandalen ved å vises i en TV -annonsekampanje for Paddy Power.

Rhodri Giggs

Rhodri spøkte om lojalitet i en annonsekampanje for Paddy Power (Bilde: @paddypower/Twitter)

I annonsen fortalte Rhodri seerne at han alltid hadde levd et lojal liv & apos; da han ble sett på å drikke på samme pub, besøke det samme treningsstudioet og bruke de samme teposene før han byttet opp vaner for en champagnelivsstil.

'Lojalitet får deg ingen steder for belønninger i stedet,' spøkte Rhodri.

Annonsen ble senere trukket av det britiske annonseringsnettstedet som anså det for å glamourisere gambling.

Natasha Giggs

Natasha Giggs

Natasha Giggs meldte seg inn i Celebrity Big Brother et år etter at hun hadde offentliggjort sin affære (Bilde: Wireimage)

som spiller karen i eastenders


Et år etter at hennes affære ble offentliggjort, poserte Natasha seg et sted på Celebrity Big Brother hvor hun ble sett åpent diskutere skandalen med sine fascinerte huskamerater.

Men etter å ha blitt den andre personen som ble kastet ut, har moren stort sett vært utenfor søkelyset.

Natasha tok for seg de siste påstandene til Rhodri og sa til The Sun: 'Selv om Rhodris erindring noen ganger kan avvike fra sannheten, har jeg ingen problemer med at han snakker om sin versjon av hendelsene, da det hele er en del av helbredelsesprosessen hans.

'Jeg har ikke noe ønske om å bli trukket tilbake til å snakke om hendelser som skjedde for ti til femten år siden, ettersom jeg har kommet veldig videre.

'Når det gjelder meg har Rhodri og jeg jobbet hardt de siste ti årene for å knytte et godt forhold som foreldre til vår sønn.'

Natasha Giggs kommer inn i Celebrity Big Brother -huset

Natasha er nå en stolt mamma til fire barn

Natasha offentliggjorde sin affære i juni 2011 og fortalte The Sun på søndag at hun hadde ligget med ektemannens bror i åtte år.

Moren snakket senere om at hun angret på å ha gitt intervjuet i stedet for å fortelle mannen sin om saken, og sa at handlingene hennes var 'utilgivelige'. & Apos;

Hun fortsatte senere med partner Mark Smith som hun nå deler to barn med, samtidig som hun var foreldre til sine to sønner med eks-Rhodri.

Imogen Thomas

Imogen thomas

Skjønnhetsdronningen og den tidligere Big Brother -stjernen Imogen Thomas hadde en affære med Ryan (Bilde: PALACE LEE / SplashNews.com)


Den tidligere Big Brother-deltakeren Imogen Thomas var i sentrum for en superforbudskandale i 2011 da en gift fotballspiller vellykket søkte høyesterett for å forhindre at detaljer om en affære han angivelig hadde hatt med henne, skulle bli offentliggjort.

Fotballstjernen brukte 150 000 pund på et påbud fra High Court, men budet hans om stillhet falt fra hverandre på grunn av en Twitter -kampanje som endte med at en MP reiste Ryan Giggs i parlamentet.

Etter at seks måneders forholdet ble avslørt, sa Imogen: 'Jeg avbrøt det en million ganger, men han fortsatte å komme tilbake.

Han visste at det også var galt, sa han så mye, men han forfulgte meg. '

Imogen Thomas viser frem babyhumpen sin

Imogen er nå en stolt mor til døtre (Bilde: Instagram)

'Jeg kommer aldri til å ha en affære igjen. Absolutt ikke. Det jeg gjorde var feil. Men det er bare så mange ganger du kan si unnskyld, sa hun til The Guardian i 2011 da nyheten endelig traff overskriftene.

Imogen gikk videre med den australske byhandleren Adam Horseley, som hun fikk to barn med; Ariana Siena og Siera Aleira.

Etter seks år sammen, skilte paret seg i 2018.

Ryan Giggs

Ryan Giggs

Ryan skilt kona Stacey i 2017 (Bilde: Getty Images)

Tre år etter at forholdet med brorens kone kom for dagen, kunngjorde Ryan at han trakk seg fra fotball i mai 2014 i en alder av 40 år.

Cardiff født Ryan er fremdeles den mest dekorerte spilleren i engelsk fotballhistorie etter å ha tilbrakt sin profesjonelle karriere i Manchester United og kort tid fungert som klubbens midlertidige manager etter at David Moyes ble sparket i april 2014.

Ryan, 47, er nå manager for Wales-landslaget og medeier i Salford City.

Ekteskapet med kona Stacey overlevde ytterligere åtte år etter hans affære med Natasha før de ble skilt i 2017/

Ryan Giggs og kona Stacey

Ryan og kona Stacey ble skilt i 2017 - etter at ekteskapet deres overlevde jukseskandalene (Bilde: Getty)

Ryan jukset også Stacey med Big Brother -stjernen Imogen Thomas, og tok ut en gaggingordre i et forsøk på å holde rompene sine hemmelige.

lfc bortesett 2020

Den tidligere fotballstjernen og Stacey skilte seg til slutt i april 2016 etter at han ble knyttet til en PR -leder.

Ekteskapet ble oppløst på 43 sekunder ved Londons Central Family Court.

Se Også: