Chloe Sims anklager Dan Edgar for å ha ødelagt henne og avslører 2-steiners hjertesorg

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

The Only Way Is Essex -stjernen Chloe Sims nektet tidligere å snakke om hennes hjerteskjærende splittelse fra medspilleren Dan Edgar i TOWIE, men har nå åpnet seg for første gang.



36-åringen slo til med Dan under reality-TV-showets solfylte tur til Thailand i mars.



Dan, 29, hadde nettopp avsluttet sitt on-off-forhold til den blonde bombeskallen Amber Turner, og bestemte seg for å starte en uventet romantikk med den langsiktige kompisen Chloe.



Etter en dramatisk serie som så sjokket komme tilbake til Amber, tok Chloe og Dan sitt blomstrende forhold brått slutt da hunken ble tatt for å lyve om følelsene hans.

Chloe åpnet endelig om sitt ødeleggende hjertesorg og innrømmet sjokkerende at hun mistet to steiner fra den fryktelige kritikken hun møtte.

Chloe Sims og Dan Edgar var over hverandre på ITV Gala after party (Bilde: REX/Shutterstock)



Hun sa til The Sun: 'Han er ikke en dårlig person, men måten han har gjort det på og lot publikum tenke på meg, jeg føler at han ødela ni år med at jeg bygde meg opp til å være gjennomsiktig på TV. Jeg føler at han like godt kunne fått en bulldozer.

'Overgrepet jeg ble utsatt for hver eneste dag var' desperat, plastisk slagg. Ugly ' - det var så ille. Hver eneste dag. Jeg bryr meg ikke om hvor sterk du er. Jeg mistet nesten to steiner. Jeg var så tynn. Det gjorde meg gal. Det var forferdelig.'



Dan og Chloes forsøk på kjærlighet forårsaket spenning for Joey Essex og James & apos; Diags & apos; Bennewith. Det var ikke lenge før Dan sa til Amber at han hadde gjort en stor feil - og ba henne om å ta ham tilbake.

TV -stjernen Chloe, som har vært et vanlig medlem av TOWIE -rollebesetningen siden 2011, har insistert på at til tross for at & apos; ydmyket & apos; etter å ha falt for den anerkjente spilleren Dan, ville hun fortsette å spille hovedrollen i ITVBe -showet.

Chloe Sims følte seg ydmyket & apos; etter ødeleggende splittelse fra Dan Edgar (Bilde: ITVBe)

Dan dumpet moren til en til fordel for eks-kjæresten Amber, men Chloe innrømmet at hun var mer hjerteskjæret over at Dan ville skade henne da de var nære venner så lenge.

Chloe la til: 'Vi var i et veldig nært vennskap, så for ham å lyve og la ting gå på TV og vite at han ydmyket meg ... Det er derfor jeg fortsatte å gråte.'

36-åringen avslørte også sin negative mening om Dan sin nåværende kjæreste, og sa at den tidligere realitystjernen ganske enkelt ønsket å få et tilbake på showet.

Amber Turner og Dan Edgar gjenforenes på TOWIE (Bilde: ITV)

Den selvsikre blondinen avsluttet sitt avslørende intervju med en klar melding til Amber og Dan. Hun slengte forholdet deres og satte spørsmålstegn ved deres elskede skjerm, og insisterte på at alle kunne se gjennom det.

Hun sa: 'Jeg vet sannheten, og disse to menneskene vet sannheten, og alle våre venner vet sannheten.'

Chloe ser nå ut til å lete etter kjærlighet andre steder, ettersom hun skal spille hovedrollen i den andre serien av E4s Celebs Go Dating.

Se Også: