iPhone 8 og 8 Plus: Storbritannias utgivelsesdato, pris, spesifikasjoner og funksjoner for Apples nye smarttelefoner for 2017

Iphone 8

Horoskopet Ditt For I Morgen

Apple har avduket iPhone 8 og iPhone 8 Plus, sammen med den mye ryktede iPhone X på en av sine 'spesielle arrangementer' i California.



Mens iPhone X var stjernen i serien, representerer iPhone 8 og 8 Plus betydelige oppgraderinger i forhold til iPhone 7 og 7 Plus i fjor - inkludert et nytt glass- og aluminiumsdesign, en A11 'Bionic' -brikke og trådløs lading.



De er også betydelig billigere enn iPhone X, så hvis prisen på toppmodellen får øynene til å vanne, er disse absolutt verdt å vurdere.



Med forhåndsbestillinger til de nye telefonene som åpnes i dag, her er alt du trenger å vite om iPhone 8 og 8 Plus.

Design i glass

Apple har introdusert en større designoverhaling for iPhone 8. I stedet for aluminiumsdekselet som ble brukt i iPhone 7, har Apple flyttet til et helt glassskap.

Dette er ikke første gang Apple har brukt glass i iPhone. IPhone 4 og 4s hadde glass foran og bak paneler, med et rustfritt stål bånd klemt mellom de to.



Disse telefonene ble imidlertid plaget av holdbarhetsproblemer, og mange kunder hevdet at telefonene deres sprukket for lett når de ble droppet.

IPhone 8 og 8 Plus er laget av 'det mest holdbare glasset noensinne i en smarttelefon' ifølge Apple, og er både vann- og støvbestandig.



De er tilgjengelige i tre farger - mellomromgrå, sølv og gull - og aluminiumskantene har blitt fargetilpasset til hver enhet.

& apos; True Tone & apos; vise

IPhone 8 og 8 Plus har samme størrelse skjermer som forgjengerne. IPhone 8 har en 4,7-tommers skjerm, mens den større iPhone 8 Plus har en 5,5-tommers skjerm.

Begge er Retina HD -skjermer og har også Apples True Tone -teknologi - den første for en iPhone. True Tone, først introdusert med 9,7-tommers iPad Pro, justerer automatisk intensiteten til hvitt lys etter lysforholdene i rommet.

Apple hevder også at Retina HD -skjermen tilbyr den beste fargenøyaktigheten i bransjen.

(Bilde: REX/Shutterstock)

Hjem-knapp

Mens Apple har droppet hjemmeknappen fra iPhone X, har den holdt seg til de virtuelle hjemmeknappene fra i fjor for iPhone 8 og 8 Plus.

Dette betyr at du fremdeles kan bruke TouchID til å låse opp telefonene og bekrefte identiteten din med Apple Pay.

Kamera

De bakre kameraene på iPhone 8 og 8 Plus er ganske like som på iPhone 7 og 7 Plus.

IPhone 8 har et forbedret 12-megapiksel kamera med en større og raskere sensor, som muliggjør raskere autofokus i svakt lys, sammen med det Apple hevder er den høyeste videokvaliteten ennå i en smarttelefon, med 4K-opptak.

I mellomtiden har iPhone 8 Plus doble 12 megapiksler kameraer, og inkluderer en ny portrettbelysningsmodus, designet for å få portrettbilder til å skille seg ut fra bakgrunnen.

Dette fungerer ved å bruke doble kameraer til å gjenkjenne scenen, lage et dybdekart og skille motivet fra bakgrunnen. Maskinlæring brukes deretter til å legge til belysning over ansiktets konturer i sanntid.

Prosessor

IPhone 8 og 8 Plus har begge den nye A11 Bionic -brikken som har seks kjerner og er spesielt raskere enn den eldre A10 -prosessoren som drev i fjor iPhone 7 og 7 Plus.

(Bilde: REUTERS)

Trådløs lading

Det nye glassdesignet betyr at iPhone 8 og 8 Plus begge kan lades trådløst, ved hjelp av tredjeparts ladeputer fra slike som Belkin og Mophie.

Selskapet ga også en sniktitt på AirPower -ladematten, som skal lande i 2018 og kan lade en iPhone, Apple Watch og AirPods samtidig.

Les mer

iPhone
Neste iPhone -arrangement iPhone 9 Tips og triks Ødelagt iPhone?

Vanntett

Apple & apos; s iPhone 7 er vanntett til en meters dybde i opptil 30 minutter - en vurdering kjent som IP67, som er den samme som Apple Watch.

cyber mandag-tilbud 2019 Storbritannia

Firmaet har valgt å gå med samme vannmotstand på den nye iPhone 8 og 8 Plus.

IP67 betyr at den vil overleve en dukkert i vasken eller ned i toalettet, og den vil ikke gå i stykker hvis du heller en drink over den, men du vil sannsynligvis ikke ta den med å svømme.

Ny gullfarge

Mens Apples nye iPhone ryktes å være tilgjengelig i en slående kobberfarge kjent som 'rødme gull', presenterte Cupertino -merket i stedet en ny versjon av 'gull', som har en svakt rosa fargetone.

Apple bekreftet at både iPhone 8 og 8 Plus ville være tilgjengelig i sølv, mellomgrå og det nye gullet, og droppet det rosa-fargede & rose gullet & apos; fra oppstillingen.

(Bilde: AFP)

Utvidet virkelighet

Dobbeltkameraene på iPhone 8 Plus er tilpasset AR. Hvert kamera er individuelt kalibrert, med nye gyroskoper og akselerometre for nøyaktig bevegelsessporing.

Apples ARKit for iOS-utviklere kan dra nytte av TrueDepth-kameraet og kameraene på baksiden for å lage spill og apper som blander grafikk med en virkelig visning.

Les mer

Beste teknologiske produkter
Bærbare datamaskiner Bluetooth øretelefoner Bluetooth -mus Bluetooth høyttalere

iPhone 8 Pris og utgivelsesdato

Begge telefonene kan forhåndsbestilles fra 15. september, og enhetene sendes 22. september.

Prisene starter på £ 699 for 64 GB iPhone 8, og går opp til £ 849 for 256 GB -versjonen.

IPhone 8 Plus kommer med en prislapp på £ 799 for 64 GB -versjonen og £ 949 for 256 GB.

Carphone Warehouse har nettopp lansert sin forhåndsregistreringsside for den nye iPhone 8 og 8 Plus, så hvis du vil ha første dibs på forhåndsbestilling av nye Apple-produkter så snart de er på lager, foreslår vi registrerer deg her - det er tross alt gratis.

Se Også: