Tesco og Halfords i 'gammelt produkt' sykkelrekke

City News

Horoskopet Ditt For I Morgen

HALFORDS kastet en skiftenøkkel i hjulet på Tescos nye sykkelsortiment i går - ved å beskylde den for å kjøpe gamle produkter.



Supermarkedsgiganten kunngjorde lanseringen av sine første sykler noensinne under navnet Vertigo.



Tesco sa at de tilbød spesifikasjoner for en sykkel med stort navn, inkludert aluminiumsramme, Shimano-bremser og hurtigkoblingshjul, for to tredjedeler av prisen. Men Halfords anklaget firmaet for å være økonomisk med sannheten og hevdet at de hadde vært til salgs i evigheter.



lille Storbritannia jeg er en dame

På spill er en andel av et lukrativt marked på 3 milliarder pund, hvor sykkelsalget har steget med 30% de siste to årene. Tesco selger allerede andre firmaers sykler gjennom nettstedet sitt og 24 spesialdeler i sine Metro -butikker.

Den nye 15-sterke Vertigo-serien, priset fra £ 90 til £ 250, er designet for å stjele Halfords torden ved å appellere til kunder som fristes av bildelkjedens mellompriser Apollo-sykler.

Apollo, Storbritannias mest solgte sykler og andre egne merkede produkter som Carrera og Boardman, har vist seg å være en suksess for Halfords.



Men tidligere i år bestemte Halfords seg for å slå til i hjertet av supermarkeder ved å lansere et billig og munter sykkelutvalg. Kalt Trax, de starter i pris på £ 70 og er laget i Nord -Afrika i stedet for i Fjernøsten for å redusere fraktkostnadene.

Tesco har en terrengsykkel med skivebremser foran for £ 125. Halfords nærmeste ekvivalent er en Apollo til £ 149,99. Men den har skivebremser foran og bak, og en talsmann sa at den inkluderte montering, mens du må bygge Tesco.



myleene klasse kjoler littlewoods

Se Også: