CJ de Moois bilulykke finansierer seg mens han avslører hjelpekamp og hjemløshet

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

En gråtende CJ de Mooi har avslørt hvordan han er redd for å dø av aids og livredd for å forlate sin kjære ektemann Andrew Cox hjemløs etter at livet hans kom ut av kontroll.



Den tidligere Eggheads -stjernen ble sparket fra BBC etter at en mann anklaget ham for seksuelle overgrep på en nattklubb i januar 2016 - selv om en etterforskning gjorde ham fri for alle ugjerninger.



Og etter å ha navngitt mannen som anklaget ham - som CJ mente han lovlig hadde lov til - blir han nå forfulgt for hundretusenvis av pund i saksomkostninger og skader, som han hevder kan forlate ham og Andrew ute på gata .



CJ snakket i en følelsesladet video til fansen og avslørte hele omfanget av sin usikre økonomiske situasjon etter å ha erklært seg selv konkurs.

CJ de Mooi har utstedt en gråtende avsløring av sine mange problemer (Bilde: CJ de Mooi/Youtube)

hva betyr 311 åndelig

'Som du vet, for drøye tre år siden var det noen som falskt anklaget meg for seksuelle overgrep og BBC suspenderte meg umiddelbart, og den dagen jeg ble fjernet fra all mistanke om at de sparket meg,' sa han.



'Kort tid etter ble jeg arrestert på siktelsen om at jeg skrev i selvbiografien min at jeg tror jeg har drept noen, og jeg ble fengslet og ført for retten, selv om det også var en fullstendig løgn, men ingen hadde gidd å bruke to minutter å se i boken for å se at det hele var usant.

hvor lenge å steke pølser

'Og det var livet og karrieren min ganske ødelagt. Jeg har ikke jobbet en dag i de tre pluss årene, og det er ingen utsikter til at det vil endre seg snart. '



CJ fortsatte: 'For omtrent et og et halvt år siden navngav jeg personen som anklaget meg, slik jeg hadde full lovlig rett til å gjøre, og han fant en advokat som var villig til å representere ham uten gevinst, ingen gebyr, og krevde £ 10.000 skader, og de krevde hundretusenvis av pund av kostnadene.

Den tidligere Eggheads -stjernen ble sparket samme dag som en etterforskning klarerte ham for seksuelle overgrep (Bilde: 12 Yard Productions)

'Jeg hadde ingen penger, ingen inntekt. I de tre siste årene har jeg overlevd utelukkende på en uføretrygd, en fordel, men de fortsetter å forfølge meg til et slikt punkt nå at de prøver å ta min eneste eiendel, som er huset mitt, og det ser ut som de kommer til å lykkes.

'Jeg måtte erklære konkurs fordi jeg ikke hadde penger, noe, og jeg var sterkt i gjeld fra alle advokatkostnadene som steg opp over tre år.'

Den tidligere TV -stjernen fortsatte: 'Det ser nå ut til at de kan tvinge salget av huset mitt til å få tak i egenkapitalen i huset mitt, selv om det ikke dekker kostnadene deres.

'Men denne advokaten har forfulgt meg ubarmhjertig, selv om de ble fortalt fra begynnelsen at jeg ikke hadde penger, ingen eiendeler eller noe. Så de ble enten løy for konsekvent av sin klient, eller deres mål var bare å ta huset mitt fra begynnelsen, noe som vil gjøre meg og mannen min hjemløse - meg for andre gang i livet mitt.

CJ sier at han og mannen Andrew står overfor å bli gjort hjemløse (Bilde: )

'Som du vet, brukte jeg de siste tre tenårene på å leve på gata i Sheffield, London, deretter Amsterdam og Köln. I en alder av 18 år jobbet jeg som prostituert fordi det var den eneste måten jeg kunne tjene penger på, og på den tiden fikk jeg HIV. Siden jeg var 19 år har jeg levd med en AIDS -diagnose. På toppen av det har jeg hatt et par kreftskrekk, så helsen min er ikke så robust som den burde være. '

CJ ble kvalt, og fortsatte: 'Men etter hvert som jeg har blitt eldre, har helsen min blitt dårligere, og det siste halvannet året har det blitt alvorlig forverret. Legen min har forskrevet meg medisin, men han er nå bekymret for tilstanden til min fysiske og psykiske helse.

betydningen av nummer 49

'Jeg ønsker ikke å være altfor dramatisk, men jeg vet ikke hvor lang tid jeg har igjen, og jeg ville at sannheten skulle komme ut.

CJ fant berømmelse på Eggheads, men livet hans gikk ut av kontroll etter at han i boken hevdet å muligens ha drept noen (Bilde: REX/Shutterstock)

'Jeg trengte bare å være ærlig og også si takk. Min største bekymring må være mannen min og prøve å redde huset bare for å passe på ham. Han har vært min absolutte stein og kjærligheten i livet mitt, og på grunn av løgner om meg står han overfor å bli hjemløs. Jeg kan kanskje ikke gjøre noe med det fordi jeg ikke har råd til flere advokatkostnader, jeg har ikke råd til å betale kravene, jeg har ikke råd til å betale forvalteren slik at de kommer til å ta min hus.'

når er det store nasjonale løpet 2019

Han la til: 'Uansett hvilken styrke jeg har igjen, må jeg kjempe. Selv om jeg konsekvent har blitt nektet sjansen til å gå til retten, har loven ikke gitt meg noen rettferdighet.

CJ sier at han er redd for å dø av aids, selv om han er på medisiner for tilstanden (Bilde: Getty Images)

CJ vil bruke resten av tiden på å sikre at mannen hans er trygg og har tak over hodet (Bilde: )

'Jeg har ikke gjort noe galt, begått ingen forbrytelse, ingen lovbrudd, ingenting, men det er jeg som blir behandlet som en kriminell. Så jeg må passe på ham, og hvis helsen min svikter, må jeg bruke den på å passe på ham når som helst jeg har igjen. '

En GoFundMe -side som ble opprettet av CJs venn Joe, som har tatt kontroll over stjernens Twitter -konto, har allerede samlet inn 4,283 pund på 10 dager.

Hver krone av crowdfundingen som samles inn, går direkte til advokatene til CJ, heter det på siden.

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Se Også: