TalkTalk TV-kunder vil snart kunne ta opp direktesendt TV fra smarttelefonene sine

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

YouView, TV-plattformen som kjører på set-top-bokser fra TalkTalk og BT, skal få en større overhaling som vil gjøre den mye mer tilgjengelig via mobile enheter.



Brukergrensesnittet har blitt fullstendig redesignet for å legge mer vekt på bilder og gi nyttige snarveier for å hjelpe folk å finne programmene de vil se raskere.



Det er en ny miniguide som tar opp den nederste tredjedelen av skjermen og gir rask tilgang til live-kanaler, on-demand-apper, opptak og innstillinger.



Hovedmenyen og opptaksbiblioteket har også blitt endret, slik at brukere kan få mer innhold med færre klikk.

Endringer bak kulissene betyr at apper som BBC iPlayer lastes inn raskere, og navigeringen mellom kanalene vil bli slankere.

Hele YouView-plattformen har også blitt flyttet til skyen, slik at YouView kan legge til funksjonalitet og forbedre funksjoner på dager eller uker, i stedet for måneder eller år.



Dette vil også tillate selskapet å 'raskt ta i bruk forbedret mobil- og app-teknologi' og muliggjøre 'multi-room viewing i fremtiden', ifølge selskapets CTO Nick Thexton.

TalkTalk TV-kunder vil være de første som mottar oppdateringen, fra og med mandag 28. november. Det vil ta noen måneder før den rulles ut til alle de 1,3 millioner kundene.



I tillegg til YouView-oppdateringer, legger TalkTalk til en ny 'MoreTV'-meny som vil markedsføre premiuminnhold tilgjengelig gjennom 'Boost'-kanalpakkene og TalkTalk TV Store.

En ny TalkTalk TV Planner-app vil også la brukere stille inn påminnelser eller ta opp direktesendt TV fra mobilen – så hvis du sitter fast på jobb og er i ferd med å gå glipp av et program, kan du ganske enkelt trykke på rekord, og programmet venter når du får hjem.

'Måten vi ser på TV er i stadig utvikling, sa Aleks Habdank, administrerende direktør for TalkTalk TV.

YourView fornyet

(Bilde: TalkTalk)

«Kundene våre ønsker nå å mikse og matche mellom populære programmer på slike som BBC og ITV; leie en film nå og da; binge watch Netflix-bokser; eller dykk inn og ut av ekstra Sky Sports-, barne- eller underholdningskanaler.

'TalkTalk TV gir deg tilgang til et komplett utvalg av de beste TV-ene, alt på ett sted, og enda bedre uten en lang kontrakt. Det er TV på dine premisser.'

TalkTalk sa at de vil kontakte kunder direkte for å informere dem om når oppgraderingen deres vil finne sted. Kunder må ganske enkelt sørge for at set-top-boksen er koblet til internett for at oppdateringen skal skje automatisk over natten.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: