TalkTalk kåret til den verste bredbåndsleverandøren - ettersom Plusnet kommer på topp

Snakk Snakk

Horoskopet Ditt For I Morgen

TalkTalk sa at den var skuffet over resultatene av undersøkelsen, men sa at den jobbet hardt for å forbedre tjenesten(Bilde: PA)



Kunder stemte TalkTalk som det verste for bredbånd og Plusnet til det beste i en undersøkelse fra Ofcom.



Det klarte ikke å komme på samme bølgelengde som kunder og scoret bare 78 av 100 for samlet kundetilfredshet, avslørte studien.



Selskapet ble også funnet å være under gjennomsnittet for pålitelighet av tjenester som bare fikk 75, og det kom sist for hastighet med 76.

Til sammenligning toppet rivalen Plusnet tabellen med en total score på 93 for å se store våpen BT, EE, Sky og Virgin Media.

Ifølge Ofcom -undersøkelsen sa 85% av kundene at de var fornøyd med bredbåndstjenesten.



Mens 12% meldte klager til leverandøren sin, fant regulatoren at tilfredshetsgraden over håndteringen av klager steg fra 49% til 53% fra år til år.

lusnet toppet tabellen med en total score på 93 for å se store våpen BT, EE, Sky og Virgin Media



Virgin Media -kunder hadde den lengste ventetiden, og hang i fire minutter og 26 sekunder før samtalen om et bredbåndsproblem ble besvart - utrolig fire minutter lengre enn den raskere henting på 26 sekunder for de som ringer til en EE -hjelpelinje.

jon snø sverd øyne

Ofcom sa: TalkTalk -kunder var mindre sannsynlige enn gjennomsnittet for å være fornøyd med sin generelle service og påliteligheten til tjenesten. De var også mindre sannsynlig enn gjennomsnittet å anbefale leverandøren til en venn, og mindre sannsynlig enn gjennomsnittet å være fornøyd med hvordan klagen deres ble håndtert.

TalkTalk sa at den var skuffet over resultatene av undersøkelsen, men sa at den jobbet hardt for å forbedre tjenesten.

BT vant fasttelefontilfredshetsvurderinger med en samlet poengsum på 90 (Bilde: Getty)

En talsperson sa: Selv om noen av resultatene i servicekvalitetsrapporten er skuffende, har det gått en betydelig periode siden dataene ble samlet.

Vi har nylig sett våre laveste Ofcom -klager siden 2016, og vi forventer at denne nedadgående trenden vil fortsette. Vi har jobbet hardt med å levere forbedringer i kundeopplevelsen vår, inkludert nye digitale verktøy for å hjelpe kundene med raskt å identifisere og løse problemer uten å måtte kontakte oss.

Vi er fortsatt fokusert på å forbedre tjenestene vi tilbyr for å øke tilfredsheten og sikre at antallet klager fortsetter å falle.

Tesco Mobile toppet bordet med en nesten perfekt 97 for generell tilfredshet for mobiltelefonbrukere (Bilde: Getty)

Mobiltelefonbrukere var mest fornøyd med mer enn ni av ti fornøyd med tjenesten.

Tesco Mobile toppet bordet med en nesten perfekt 97 for generell tilfredshet og fikk også toppkarakterer på 92 for signalstyrke og 97 for verdi for pengene.

Tre var sist på listen over syv tilbydere, og scoret 89 for generell tilfredshet, 75 for signalstyrke og 87 for verdi for pengene.

BT vant fasttelefontilfredshetsvurderingen med en samlet poengsum på 90, og mens EE og Plusnet kom sist ut av seks selskaper, var poengsummen deres 83 på linje med gjennomsnittet, sa Ofcom.

betydningen av nummer 23

Lindsey Fussell, forbrukergruppedirektør i Ofcom, la til: Å sjekke kvaliteten på en telefon eller bredbåndsleverandørs kundeservice kan være forskjellen mellom at du registrerer deg for et selskap som holder deg tilkoblet, eller en som mangler.

Vår forskning hjelper folk med å enkelt sammenligne hvordan leverandører yter kundeservice, slik at de kan velge den som er best for dem.

Se Også: