TalkTalk for å øke telefonregningene med £ 24 i året i januar - men handle nå for å unngå det

Snakk Snakk

Horoskopet Ditt For I Morgen

Snakk snakk

Tusenvis av TalkTalk -kunder vil se at telefonregningene stiger i januar(Bilde: PA)



er fred sirieix gift

Tusenvis av TalkTalk -kunder vil se at regningene stiger i takt med nye samtaleavgifter fra neste måned.



Telekomgiganten sa at fasttelefonkunder med sin Unlimited UK Calls Boost -plan vil se regningen hoppe med 24 pund i året, og legge til en rekke nyttårspriser for kunder.



Ubegrenset UK Calls Boost -planen lar TalkTalk -kunder ringe standard britiske fasttelefoner og mobiltelefoner når som helst på dagen uten ekstra kostnad. Det er den eneste pakken som stiger i januar - men det er en måte å unngå det.

Planen koster for tiden 12 pund i måneden, men det stiger til 14 pund i måneden 15. januar - og legger til 24 pund på årlige regninger.

Alle berørte kunder skulle nå ha blitt varslet via telefon, e -post eller post, med kunder gitt 30 dager & apos; legge merke til.



Men hvis du ikke har råd til økningen, kan du ganske enkelt avbryte samtaleplanen uten straff.

En dataskjerm viser detaljer om påloggingssiden til TalkTalk

Straffefri: Tillegget kan fjernes online på bare noen få minutter (Bilde: REUTERS)



Det er fordi Unlimited UK Calls Boost er en månedlig tilleggsplan, i stedet for en kontrakt du er låst inn i.

boris becker anna becker

'Kundene våre bruker fasttelefonene sine mindre og mindre til fordel for onlinetjenester som WhatsApp og FaceTime, så for å fortsette driften av vår Unlimited UK Calls Boost måtte vi revurdere tilbudet vårt,' sa en talsmann for TalkTalk.

Hvis du finner en billigere avtale, har du 30 dager fra den dagen du mottok bekreftelse fra TalkTalk til å avbryte booster.

Få de siste rådene om penger, nyheter og hjelp rett i innboksen din - registrer deg på NEWSAM.co.uk/email

Imidlertid, hvis det fortsatt er et av de billigste alternativene for din bruk, snakk med leverandøren og prøv å prute et rimeligere alternativ. Mange leverandører er rause med planene for tiden på grunn av koronaviruspandemien, så hvis du sliter økonomisk, ikke vær redd for å be om støtte.

Alternativt kan alle som ønsker å kansellere planen gjøre det online via TalkTalk -nettstedet.

For å velge bort, velg & apos; Mine tjenester & apos; fra verktøylinjen, velg & apos; Administrer telefonnummer for hjemmetelefoner & apos; fra rullegardinmenyen og fjern merket for den relevante boksen. Endringene trer i kraft umiddelbart og gjenspeiles i din neste regning.

Se Også: