Thor -stjernen Chris Hemsworth avslører at Tom Hiddleston er 'fornøyd' med Taylor Swift mens han uttaler seg om romantikk

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Han har vist sine synspunkter(Bilde: FameFlynet/Getty)



Hammer wielding hunk Chris Hemsworth har gitt lowdown på co-star Tom Hiddlestons romantikk med Taylor Swift.



32-åringen snakket for tiden om Thor: Ragnarok, den siste utgaven av Marvel-serien, og snakket med sin venn om forholdet.



største penis i verden

Snakker til Nova's Fitzy og Wippa han ble spurt om vennens forhold til Shake it Off -bedøveren og svarte: 'Han ser glad ut, kompis. Ja! '

På spørsmål om han hadde møtt Tay Tay, svarte han: 'Jeg har ikke møtt henne personlig, de kom bare hit for noen dager siden.'

Loki

Han er en Loki -fyr



Og det kommer etter at Hiddleston slo tilbake på rykter som sirkulerte blant kynikere om at romantikken deres er et reklamestunt.

I en Q & A -økt med The Hollywood Reporter etter sin Emmy -nominasjon insisterte skuespilleren på at han er 'veldig fornøyd' med Shake It Off -sangeren.



Taylor Swift deltar på den 64. årlige BMI Pop Awards som ble holdt på Beverly Wilshire Four Seasons Hotel

Hva ser du på Harris? (Bilde: Getty)

3D-utskriftstjeneste asda

På spørsmål om konspirasjonsteoriene lo Tom og sa: 'Vel, um. Hvordan best å sette dette? Denne oppfatningen er - se, sannheten er at Taylor Swift og jeg er sammen, og vi er veldig glade.

Thor (Chris Hemsworth)

Hammer kommer til å hate (Bilde: Trinity NEWSAM Southern)

'Takk for at du spurte. Det er sannheten. Det er ikke et reklamestunt. '

beste sim-tilbud i Storbritannia 2019

Tom 35, beviste at han ble slått av den 26 år gamle sangeren da han poserte i et 'jeg [hjerte] TS & apos; T-skjorte under hennes fjerde juli årlige feiringer på Rhode Island.

Men til tross for at det søte paret ser ut til å være den virkelige avtalen, er det fortsatt noen mennesker som er skeptiske.

Paret har blitt et vanlig snakkis om Wendy Williams & apos; chat -show siden debuten i romantikken deres, kort tid etter at Taylor skilte seg fra DJ Calvin Harris.

Se Også: