Susan Boyle avdekker sitt glamorøse nye utseende mens sangeren grøfter for fab i Hollywood

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Susans stil har dramatisk endret seg siden hun først kom inn i våre liv for ti år siden



Susan Boyle så en verden vekk fra den nakne krøllete skotten vi ble introdusert for under den første runden av Britain's Got Talent i 2009 da hun avduket sitt glamorøse nye utseende i går.



Den 58 år gamle sangeren hadde en slank bob og perfekt sminket da hun kom for en forestilling på America's Got Talent live kvartfinale i går kveld.



Susan så elegant ut i en sølvjakke med cape-ermer og svart bluse med bundet hals mens hun gikk på den røde løperen på Hollywoods Dolby Theatre.

nyttårsaften ideer 2013

Hun fullførte utseendet med et par skinny-fit svarte bukser og semi-ren svart flekkete muldyr fra Zara.

Susan avduket sitt nye utseende da hun kom til America's Got Talent i Hollywood i går kveld (Bilde: Jen Lowery / SplashNews.com)



58-åringen så nydelig ut med en ny, elegant frisyre og frisk sminke (Bilde: Jen Lowery / SplashNews.com)

Susan, som pleide å være kjent for sitt sminke-utseende på scenen, har absolutt hatt en stilutvikling det siste tiåret, og valgte et rødt tonet sminke-utseende for showet sitt i går kveld.



Hun slo sammen sin glitrende jakke med sølvøreringer, en sølvring og matchende mansjett på håndleddet.

Susan så elegant ut i sin glitrende jakke og så rene loafers i Hollywood (Bilde: Jen Lowery / SplashNews.com)

Hun valgte en blazer i sølv i cape-stil og tynne sorte bukser for øyeblikket på den røde løperen (Bilde: Jen Lowery / SplashNews.com)

Stjernen så nesten ukjennelig ut fra hennes aller første opptreden på britiske TV -skjermer, og gikk på et helsespark i 2016 etter at leger advarte henne om at hennes type 2 -diabetes kunne stoppe henne fra å opptre.

Mens hun tapte på BGT -tittelen, har Susan hatt en veldig vellykket musikkarriere og antas å være verdt hele 26 millioner pund.

Susan ble tungt trollet for utseendet hennes da hun først dukket opp på Britain's Got Talent i 2009 (Bilde: REX/Shutterstock)

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Imidlertid bor den ydmyke stjernen fortsatt i foreldrenes tidligere rådhus i hjemfylket West Lothian, Skottland.

Hun kjøpte eiendommen fra inntjeningen i 2010.

Hennes åttende studioalbum, med tittelen 'Ten', ble utgitt i mai 2019 og inneholder The Greatest Showman -hit A Million Dreams som coverduett med Michael Ball.

Se Også: