Supermarkeder i påskeeggpriskrig som noen slash 60% av sjokoladeegg

Påskeegg

Horoskopet Ditt For I Morgen

Supermarkeder har utløst en priskrig i et forsøk på å flytte påskegodis med en besparelse på opptil 60%.



Med temperaturer på 25 grader i dag, unngår familier som er i lockdown tradisjonelle sjokoladeegg for gode værvarer som burgere og pølser til grillen.



Fjorårets splurge på 1,1 milliarder pund i løpet av helligdagen vil falle til 902 millioner pund, viser tall fra prissammenligningssiden finder.com.



Og med hyller fremdeles stablet høyt med godbitene, fyrte Storbritannias største dagligvare Tesco den første salven med store merker som Aero Easter Egg (124g) slått ned fra £ 1,50 til en bunn på 75p.

Påskeegg til salgs i Tesco (Bilde: REUTERS)

Kjeden tilbyr også en sparing på £ 5 på noen linjer som Malteaster Bunny Luxury Easter Egg & Chocolate (265g) med £ 6 egg på to for £ 7.



Det er besparelser på opptil 60% på Sainsbury's hvor store Quality Street -egg (315 g) er kuttet med 1,50 til 2,25 pund.

Nyhet sjokolademerket Kinnerton Confectionery sa at kjøpere byttet påskeeggkjøp fra butikker til online.



Julia Catton, fra Zertus UK, morselskapet til Kinnerton sa: Med reisebegrensninger har forbrukerne slått seg for å bestille påskeegg på nett for levering til sine nærmeste. Noen av våre store kunder har økt sitt online -utvalg for å hjelpe kundene.

Les mer

Supermarkedets åpningstider i påsken 2020
Tesco påske 2020 åpningstider Aldi påske 2020 åpningstider Asda påske 2020 åpningstider Sainsbury's påske 2020 åpningstider

I mellomtiden har high street -kjeden Wilko donert 92 000 påskeegg til NHS, og Cadbury har samarbeidet med Deliveroo for å få 10 000 til sykehuspersonalet i frontlinjen.

Lidl har også sagt at de sender tusenvis av overskuddsegg til Great Ormond Street Hospital i London og til matbanker og veldedige organisasjoner i Manchester og Liverpool.

Se Også: