Subway lanserer ny 'Mega Meat Sub' i hovedmenyen til oktober

T-Bane

Horoskopet Ditt For I Morgen

Subway har massivt revidert menyen(Bilde: SOPA Images/LightRocket via Getty Images)



Subway har nettopp lagt til en ny sandwich - Mega Meat Sub - som en del av en større overhaling av menyen.



Mega Meat kombinerer kjøttboller Marinara og italiensk BMT, noe som betyr at du får skinke, krydret pepperoni, salami og kjøttboller med Subway sin signatur Marinara -saus i ett.



Hitlers høyre hånd

Men det er langt fra den eneste endringen, med Flamin & apos; Hot Dorritos er nå et alternativ for nachos sammen med den vanlige versjonen - og det tilfører enda mer mozzarellaost på toppen av begge.

For folk som leter etter lettere lunsjer, er det også gode nyheter - med kunngjøringen om at du nå kan bestille ingrediensene i en hvilken som helst del, omgjort til enten en salat eller pakke i stedet.

Den nye Mega Meat Sub i all sin prakt (Bilde: T -bane)



amelia bambridge lik funnet

'Hvis du noen gang har drømt om å nyte Cheesy Pepperoni som en deilig wrap, eller en italiensk BMT som lunsjsalat, kan alle dine ønsker nå oppfylles,' sa kjeden i en uttalelse.

'Subway's new' Make Any Sub A Wrap or A Salad 'menyoppstart betyr at for første gang kan enhver seks-tommers sub-fylling nå bestilles som en wrap eller salat-så fansen har nå flere valgmuligheter for å tilpasse måltider og tilfredsstille sulten deres. '



Og salatene ble bare bedre for miljøet også, med en ny bærekraftig salateskeemballasje, som erstatter salatskåler og lokk av plast med salatboks i papp.

'Understøtter merkets forpliktelse til å redusere forbruket av engangsplast, har Subway erstattet salatskålene og lokkene i plast med en ny bærekraftig salatboks i papp - og fjernet 461 tonn engangsplast fra forsyningskjeden i Storbritannia og Irland i prosessen,' Subway sa.

Alle 6-tommers subs kan nå gjøres om til wraps (Bilde: T -bane)

Salatbokser ble akkurat bærekraftige (Bilde: T -bane)

kenneth hume shirley bassey ektemann

I en annen endring introduserer Subway fire nye underkategorier: Heroes, Legends, Iconics og Classics.

Du kan også velge smørbrød basert på menyalternativer med høyt protein, plantebasert eller lite fett.

Alle Subways subs, wraps og salater kan også oppgraderes til et måltid med tillegg av en vanlig drink og enten en kake eller en pakke med chips, la kjeden til.

Se Også: