Døm strengt Shirley Ballas klar til å gifte seg med kjæresten mens han erter forslag

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Shirley Ballas og kjæresten har vokst så nært under lockdown at han ertet ekteskapet.



Hun og hennes partner på to år Danny Taylor har vokst tett sammen siden den første lockdownen.



Og nå har Danny ertet at et forslag kanskje ikke er for langt unna.



jessica jones ben haenow

På spørsmål om ekteskapet var på kort snart, smilte Danny: Det er en flott institusjon. Så se på denne plassen.

Du vet bare ikke hva som kan være på trappene.

To ganger skilt Shirley, 60, som tidligere hadde antydet at hun kanskje tenkte på et forlovelse i 2021, var glad Danny, 48, var på samme side.



Hun sa: Og det kommer fra ham, ikke meg!

Paret kan ta forholdet sitt til neste nivå i 2021 (Bilde: Internett ukjent)



Forholdet deres har blomstret siden tidlig i år.

Vi må tilbringe hele lockdown sammen, sa Shirley. Så vi ble virkelig kjent med hverandre på et mer personlig plan. Vi så hverandre en gang i uken. Nå ser vi hverandre hver dag, så vi lærte mye om hverandre.

Det ville ikke være Shirleys første tur ned midtgangen. Hun var forlovet i alderen 16 med Nigel Tiffany, nå hennes økonomiske rådgiver, og var gift med dansepartneren Sammy Stopford, mellom 20 og 24 år, som nå bor tvers over veien fra henne. Jeg kan kaste en stein på inngangsdøren hans, sa hun.

Hun giftet seg deretter med sin neste dansepartner amerikanske Corky Ballas i 1985. De har sønnen Mark sammen, men hadde en fryktelig splittelse i 2007 etter noen vanskelige år sammen.

Shirley Ballas og partneren Danny Taylor kan si sitt løfte neste år (Bilde: Ken McKay/ITV/REX/Shutterstock)

Shirley hadde begynt å tro at hun aldri ville vite om tredje gang var en sjarm, før hun møtte skuespilleren Danny da de begge spilte hovedrollen i julepantoen Jack og The Beanstalk på Liverpool Empire for to år siden. Hun vil nå at andre skal huske at det aldri er for sent.

Ingen skal noensinne gi opp kjærligheten, sa hun. Jeg tror jeg hadde. Og så møtte jeg Danny. Men for alle der ute, og alle som fortsatt ser, vet du aldri hva som er rundt hjørnet.

Ettersom [Danny og jeg] sitter her i dag, er vi definitivt forelsket i hverandre, og det har vært en vakker reise.

Danny har nettopp kommet hjem fra en dash opp til hjembyen Wallasey i The Wirral for å samle Shirleys kjære mamma Audrey, 83.

Hun sliter for tiden med kreft, og har ikke vært i stand til å se Shirley siden lockdown. Danny klarte å bringe henne tilbake til hjemmet sitt i London like før byen gikk inn på nivå tre, slik at de kan tilbringe tre uker sammen over jul.

Shirley strålte fra øre til øre sammen med mamma og kjæresten (Bilde: GC Images)

Shirley presenterte henne på 's Jess Saying Facebook Live og sa: Dette er kvinnen som er ansvarlig for alt - hun er matriarken, den som trodde på meg.

Og nå får vi tilbringe jul sammen. Så hvordan ser julen ut i Ballas -husstanden? Karaoke og et par totties, lo Shirley.

Det er bare andre jul, etter i fjor, som Shirley har feiret siden broren David begikk selvmord 44 år gammel i desember 2003.

Som hun forteller i sin selvbiografi nye Behind The Sequins, var det en lang vei til bedring, for ikke å snakke om reisen fra et boligområde i The Wirral til å bli verdensmester, bare for å lide fryktelig mobbing i profesjonelle dansekretser og et tumultfylt ekteskap. , som gjorde at hun knapt spiste da hun først begynte i Strictly i 2017, så desperat at hun skulle se bra ut ved siden av venninnen Darcey Bussell.

Folk ser glamouren og øyevippene, og de skjønner ikke hvilken kamp livet har vært for meg, som å svømme oppstrøms, sa Shirley.

Da jeg først fikk Strictly -jobben, hadde jeg noen problemer med min egen kropp, og jeg tenkte at jeg måtte være tynn fordi den ville se bedre ut. Alt i mitt eget hode. Men siden har jeg blitt mye mer avslappet.

Shirley begynte å date skuespiller Daniel i 2019 etter å ha jobbet sammen i en Jack And The Beanstalk -pantomime (Bilde: PA)

Og nå har jeg fått denne flotte kjæresten. Så jeg kommer dit med mine egne personlige problemer.

Moren hennes, som har vetorett på alle Shirleys strikt antrekk, er ivrig etter at hun beholder glamouren og legger til at hun likte at Shirley kledde seg sexy.

Likevel vil det være finalistene som vender hodet på lørdag mens EastEnders ’Maisie Smith, popstjernen HRVY, Bill Bailey og Jamie Laing går inn i finalen

Jeg vil at alle fire skal vinne, sa Shirley. Det kan være hvilken som helst av dem. De er alle vinnere i boken min.

Shirleys utrolige bøker er ute nå

Den virkelige vinneren av denne serien var Anton du Beke som endelig fikk sitte i dommerpanelet mens Motsi Mabuse var ute. Men Shirley insisterer på at hun ikke vet noe om han kan komme tilbake igjen - eller som noen har foreslått å erstatte Bruno Tonioli, hvis han fortsatt sitter fast i USA neste år.

Han var absolutt en fryd å ha i panelet, men det er over lønnskarakteren min, sa hun. Jeg har absolutt oppriktig tillit og tro på BBC om at de vil velge de menneskene de vil tro er riktig for serien den gangen.

annabel jones peter jones

- Behind The Sequins: My Life av Shirley Ballas er ute nå

Se Også: