Strictly Come Dancing's Alex Scott slet seg for ikke å danse med Gorka Marquez

Strictly Come Dancing

Horoskopet Ditt For I Morgen

Strictly Come Dancing-stjernen Alex Scott har tatt en sveip på produsentene for å droppe profesjonelle Gorka Marquez fra hovedoppstillingen i år.



Den spanske hunken kommer ikke til å danse med en kjendis i år, og den tidligere engelske fotballspilleren Alex, 34, sier at hun er skuffet over ikke å få sjansen til å bli partner med ham.



Da NEWSAMOnline spurte om hun hadde øye med noen av proffene, sa hun: 'Jeg tror du må bryte den ned - det var Gorka, Neil [Jones], Kevin's [Clifton] min høyde ... og så Gorka er ikke med i år, så jeg liker seriøst? Ha et ord! & Apos;



'Så jeg må vente og se.'

Alex er 5/1 for å vinne Glitterball - men hennes største utfordring kan være å holde mamma rolig!

Hun la til: 'Jeg trodde mamma skulle få hjerteinfarkt! Hun skrek og alt, sa Alex. 'Hun elsker showet, og hun forteller meg allerede: Du må jobbe med dette. Hun vil være [på liveshowene] hver uke!



Alex kan ikke vente med å komme i gang - men hun foretrekker at Gorka var sammen med henne (Bilde: PA)

Gorka Marquez møtte kjæresten Gemma Atkinson på showet i 2017, og de ble nylig foreldre (Bilde: Instagram)



Alex insisterte på at hun håper seerne støtter henne under løpeturen - ettersom hun ikke er en spesielt trygg danser.

Hun la til: 'Jeg håper publikum går på reisen med meg. Jeg kan ikke dans - selv om jeg gjorde Sport Relief for to år siden, vet jeg ikke dans, jeg er en idrettsutøver. Det er meg hele tiden.

'Er jeg nervøs? Jeg er vant til å kritisere fotball - hver gang vi må ut av banen må vi analysere ting, så jeg vil bare nyte opplevelsen.

Men er hun bekymret for at folk med mer dansetrening har et forsprang?

'Jeg tror alle er på sin egen reise - [medkonkurrent] Kerim [Zeroual] kan ha dansetrening, men jeg kan legge til et annet element i showet.

Alex har en stor oppgave foran seg - å holde mamma i setet! (Bilde: Steve Bardens)

Les mer

Strictly Come Dancing 2020
Strengt tatt største byste ups Strengt tatt den største sexhemmeligheten Destruktiv strengt & apos; forbannelse & apos; GC kommer!

'Jeg sammenligner meg aldri med hvem som har trening - jeg er på reisen. Ja, vi er sammen, men når det er en-mot-en handler det om meg og min personlighet.

'Jeg ser ikke på ham, & apos; han har det lett'. Han er en så hyggelig fyr.

'Safran er [Barker] fin også, hun har virkelig studert rutinen på YouTube - for hun er en YouTuber. Men nei, jeg tror alle kommer til å bringe forskjellige dynamikker til showet, noe som er hyggelig. '

Se Også: