Soveromavgift: Hvordan appellere fordi et rom er for lite til å være et soverom

Soveromsavgift

Horoskopet Ditt For I Morgen

Sosial utleier Coast & Country anket vellykket soveromsskatten på vegne av en leietaker. Du kan også - skriv til din lokale bostøttekontor ved hjelp av Coast & Countrys malbokstaver:



Kjære Sirs,



Be om klage på din beslutning om å pålegge størrelseskriteriene



Sett inn navn:

Sett inn adresse:

Sett inn kravreferanse:



Jeg skriver om din beslutning om å pålegge størrelseskriteriene til min fordel, ettersom du tror jeg har ett eller flere ekstra soverom. Jeg ønsker en ny vurdering av avgjørelsen, et eller flere av disse rommene er for små til å kunne klassifiseres som soverom for skattemessige årsaker.

Selv om reglene for soveromsskatt ikke definerer hva et soverom er, ved å bruke ordet soverom og ved å spesifisere at en voksen eller to barn får et soverom, antyder de at et rom må være stort nok til at en voksen/to barn kan sove in. Faktisk har Institutt for arbeid og pensjoner foreslått at kravspesjoner som er berørt av soveromsavgiften, utleverer ekstra rom til en hytte - men hvis jeg tok inn en losjer, på grunn av størrelsen på rommet mitt, ville jeg vært effektivt overfylt og min utleier kunne kaste meg ut.



Boligloven 1985 sier at et rom på mindre enn 50 kvm ikke kan brukes som soverom, og et rom mellom 50 og 70 kvadratfot er bare et halvt soverom.

strengt tatt kommer dansende sex

Rommet du foreslår er et ekstra soverom som bare har en innvendig kvadratmeter brukbar gulvplass og kan ikke betraktes som et soverom for skattemessige formål.

Jeg vil påstå at ettersom soverommet mitt ikke er stort nok til å ta imot en voksen eller to barn, at det ikke kan betraktes som et soverom for soveromsskatt.

Jeg er klar over at jeg er utenfor tidsfristen på én kalendermåned for å be om klage og

ENTEN:

Jeg vil be deg om å forlenge denne fristen med den begrunnelse at det er av rettferdighetens interesse at anken går videre. Videre er det spesielle omstendigheter som gjorde at jeg ikke kunne komme med denne forespørselen tidligere. Årsakene til at jeg ikke kunne be om denne anken tidligere er legg til hvorfor her .

ELLER:

Jeg tror at da du hadde denne informasjonen om vårt behov for to soverom da du tok din beslutning, men ikke tok det i betraktning at en slik feil utgjør en offisiell feil, og som sådan kan avgjørelsen revideres når som helst.

Jeg ville derfor være takknemlig hvis du kunne revidere avgjørelsen din, eller hvis du føler at du ikke kan gjøre det, kan du sende denne anken til HM Courts and Tribunal Service.

Din kjære,

bitcoin denne morgenen Holly

Ditt navn her

Se Også: