10 beste kofferter for 2020 - Topp bagasjemerker å kjøpe hvis du reiser på ferie

Råd Om Shopping

Horoskopet Ditt For I Morgen

Sørg for at din neste koffert er en god(Bilde: Moment RF)



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Enten du snart skal på ferie, eller trenger en ny veske til endeløse forretningsreiser eller reiser hjem, kan det virke som en vanskelig oppgave å finne den riktige kofferten.



Mens noen poser koster en formue og kommer med alle bjeller og fløyter, er andre etuier mye rimeligere og kan fortsatt se like attraktive ut.

Så hvordan vet du hva som er verdt investeringen? Og hvilke som er dine beste innsatser for en god handel som vil komme gjennom selv de strengeste Ryanair -bagasjepolicyene.

Vi har avrundet de ti beste koffertene nedenfor fra Amazon , John Lewis og Borte , med alternativer som spenner fra budsjettkofferter med ti års garanti til premium -saker som har evnen til å vare livet ut. Noen kommer til og med med innovative tillegg som du aldri engang visste at du trengte (innebygd bærbar lader noen?).



1. Samsonite Neopulse

Hvis du er ute etter en trygg, sikker og holdbar pose som du kan være sikker på at ingen kan åpne, blir den ikke mer pålitelig enn en Samsonite.



Den selvforsterkede designen tillater en veldig lett, men sterk koffert, ledsaget av en praktisk kombinasjonslås som lar deg holde vesken lukket uansett hvor lenge den er borte fra deg.

Dimensjoner: Høyde: 55cm, Lengde: 40cm, Bredde: 20cm

Kjøp nå her fra Amazon

2. Aerolite Super Lettveske med 4 hjul

Dette alternativet er et absolutt røverkjøp for en skikkelig koffert, og kommer i tre, like attraktive farger: roségull, vin og gyllent sølv.

Det ser mye dyrere ut enn det faktisk er, og har mange femstjerners anmeldelser på Amazon nettsted .

Dimensjoner: Høyde: 55cm, Lengde: 20cm, Bredde: 35cm

Kjøp nå her fra Amazon

3. American Tourister Soundbox

Gjort materialer av høy kvalitet, dette er et tilfelle du vet kommer til å vare, og det kommer med alt det viktige tilbehøret, for eksempel en fast tresifret TSA kombinasjonslås for ekstra sikkerhet og doble hjul for jevn rullekomfort.

Disse Soundbox-koffertene er veldig forskjellige fra det vanlige monokrome alternativet, og de kommer i mange iøynefallende farger, slik at du vet nøyaktig hvilken bagasje som er din.

Dimensjoner: Høyde: 77cm, Dybde: 29,5cm, Bredde: 51,5cm

Kjøp nå her fra John Lewis

Fire. Tumi Tegra-Lite Max Continental Expandable Carry-on

Verdt hver krone (hvis du kan rettferdiggjøre å bruke så mye)

Sikkert en av de dyrere alternativene, denne spendy kofferten er en forretningsreisendes drøm, med en superjevn og stabil rulle, lett følelse og selvfølgelig er vanvittig holdbar.

Du kommer aldri til å angre på å kjøpe en Tumi -koffert - hvis du kan se forbi prisen, selvfølgelig - med merket kjent for sin meget godt designet bagasje.

Dimensjoner: Høyde: 56cm, Bredde: 40,5cm, Lengde: 23cm

Kjøp den her fra Amazon

5. Delsey Paris Montmartre AIR 2.0

Skal du reise med Ryanair? Denne 55x40x20 er for deg

Ryanair har de minste bagasjemålene på 55x40x20, og dette franske koffertmerket passer perfekt for lavprisflyselskapet.

Komplett med avtagbart og vaskbart fôr, mange rom og sikker glidelås, dette er det perfekte tilfellet for reisende som ønsker å dra på tur uten stress, uten å måtte bekymre seg for ulike bagasjeproblemer.

Dimensjoner: Høyde: 20cm, Bredde: 40cm, Lengde: 55cm

tallet 27 betyr

Kjøp den her fra Amazon

6. Trunki Ride-On koffert

Ok, så det er absolutt ikke for alle, men som alle de med små der ute vet, hvis det er én ting som får barnet ditt til å bære sin egen koffert, er det det genialt designet Trunki.

De eneste dårlige tingene med den er at 1) den ikke passer veldig godt inn, og 2) hvis du fremdeles er den som har den igjen, kan det bli ganske irriterende å dra rundt.

Dimensjoner: Høyde: 31cm, Lengde: 44,5cm, Bredde: 20,30cm

Kjøp den her fra Amazon

7. Tripp Medium 4 hjul koffert

Hvis du ikke vil bruke en formue på en sak med alle bjeller og fløyter, og bare er ute etter noe anstendig med fire hjul og et slitesterkt skall, kan dette enkle svarte nummeret være noe for deg.

Best av alt, dette Tripp -alternativet kommer også med en enorm fem års garanti, så du kan være sikker på at det vil vare lenge.

Dimensjoner: Høyde: 66cm, Bredde: 46cm, Dybde: 26cm

Kjøp den her fra Amazon

8. & apos; The Medium & apos; Bort koffert

Et ubrytelig skall av polykarbonat, interiørkomprimeringssystem, med to separate rom samt en avtagbar vaskepose, pluss den viktige kombinasjonslåsen som er godkjent av TSA. Det ser heller ikke så ille ut ...

Hvis du vil gjøre det ekstra fancy, kan du legge til en tag med monogram for en tenner.

Dimensjoner: Høyde: 66cm, Bredde: 47cm, Dybde: 28cm

Kjøp den her fra Away

9. H5 Horizn Studios koffert

Det kan ikke nektes for at dette er et av de mest attraktive merkene der ute når det gjelder kofferter, men det har også mye å skryte av på innsiden.

I tillegg til muligheten for en flyttbar smart lader (kabinen er godkjent for alle flyselskaper), har den også stille japanske 360 ​​° spinnerhjul - noe som betyr at du ikke mer skaller mens du tar deg til flyet.

Dimensjoner: Høyde: 55,1 cm, Lengde: 34,8 cm, Bredde: 22,9 cm

Kjøp her fra Horizn Studios

10. Slimbridge Fusion koffert

Et annet ekstremt pent alternativ, vi trodde dette tallet ville koste mye mer enn £ 27.

Selv om den ikke er den mest robuste saken, har den et veldig langt uttrekkbart håndtak, og ser absolutt ut. Flott for helgeturer unna.

Dimensjoner: Høyde: 55cm, Lengde: 35cm, Bredde: 20cm

Kjøp den her fra Amazon

Flybagasjenes dimensjoner

  • Ryanair håndbagasjemål: 55x40x20cm
  • Easyjet håndbagasjemål: 56x45x25cm
  • British Airways håndbagasjemål: 56x45x25cm

Se Også: