Storbritannias første virtuelle virkelighet CINEMA åpner i Manchester og lover 'flerdimensjonale' film- og spillopplevelser

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Imax har åpnet sitt første virtuelle virkelighetsopplevelsessenter i Storbritannia, hvor de håper å trekke yngre publikum til kinoen i større antall.



Åpning på Odeon-kinoen på intu Trafford Center i Manchester, er opplevelsen basert på en serie med pods for to personer og begge satt på VR-headset for å oppleve filmrelatert innhold og spillinnhold.



Senteret er det femte Imax som åpner, men det første i Europa.



Opplevelsen vil se besøkende gå inn i rommet og spille flerspillerspill eller oppleve underholdningsinnhold som knytter seg til filmer som vises på kino. Underholdningsselskapet sa at det håper tilstedeværelsen av VR kan trekke flere yngre mennesker til arenaer.

supermarkeder åpner nyttårsdag

(Bilde: WENN.com)

(Bilde: WENN.com)



Administrerende direktør for Imax Europe og Afrika, Giovanni Dolci, sa: 'Vi er glade for å slå oss sammen med vår mangeårige partner Odeon for å avsløre den neste utviklingen av oppslukende underholdning i Europa - som starter med lanseringen av Imax VR Center i Manchester.

'Imax VR bringer den beste VR-teknologien og innholdet sammen i en svært sosial og interaktiv setting som lar deg og vennene dine bli en del av opplevelsen som aldri før.'



Senteret har 10 av VR-podene.

(Bilde: WENN.com)

(Bilde: WENN.com)

betydningen av å se 911

Flere premium virtual reality-systemer til hjemmet eksisterer allerede, men de fleste – inkludert HTC Vive som brukes av Imax – krever en spill-PC med høy effekt for å kunne brukes hjemme.

Blant opplevelsene som tilbys – som varer mellom åtte og 15 minutter – vil være Star Trek: Bridge Crew at Perseph-spillet, hvor spillerne tar på seg rollen som Star Fleet-kaptein, og en ny Justice League-opplevelse basert på den nye filmen.

Odeon-gruppens administrerende direktør Mark Way sa: 'Vår Odeon på intu Trafford Center er allerede en av de mest innovative og populære kinoene i Europa, og nå vil lanseringen av Imax VR Experience gjøre den til en av de mest unike kinoene i verden .

(Bilde: PinPep)

perrie edwards og alex

«Gjestene våre vil bli overveldet av kraften til Imax-teknologien og kvaliteten på innholdet fra verdens mest kreative studioer og utviklere.

«Vi har en flott historie med å jobbe tett med partnerne våre på Imax for å gi gjestene den aller beste underholdningen, og dette er nok et stort skritt fremover.

'Vi er glade for at gjestene våre i Manchester vil være de første i Europa til å nyte det, og ser frem til å ønske alle velkommen til en uforglemmelig opplevelse.'

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: