Steven Gerrards ærlige tanker om å erstatte Jurgen Klopp som Liverpool -manager

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Steven Gerrard har avgitt en sterk erklæring om å etterfølge Jurgen Klopp som Liverpool -manager blant økte spekulasjoner om fremtiden hans.



Gerrard har jevnlig blitt spioneringen som Klopps arving i Anfields varme sete etter å ha startet en strålende start på sin lederkarriere med Rangers.



The Reds-legenden ledet Gers til Scottish Premiership-tittelen forrige sesong, og klubbens resultater før sesongen har vært gode, med en fantastisk seier over Real Madrid etter uavgjort mot Arsenal og Brighton.



Nylige triumfer har bare økt Gerrards ledelsesbeholdning, men den tidligere engelske midtbanespilleren insisterer på at han er 'avgjort' og 'glad' i sin nåværende stilling på Ibrox.

chris love island shower
Gerrard har hellet kaldt vann på påstandene om at han vil erstatte Klopp som Liverpool -sjef

Gerrard har hellet kaldt vann på påstandene om at han vil erstatte Klopp som Liverpool -sjef (Bilde: Dean Mouhtaropoulos)

'Jeg kan ikke kontrollere noen mediespekulasjoner om posisjonen min,' sa Gerrard ESPN av forbindelsene hans til jobbene i Liverpool og England.



'Jeg ønsker det ikke velkommen, jeg legger ikke til det. Alt jeg gjør er å fokusere på jobben jeg har her, og jeg er veldig smigret og takknemlig for stillingen.

når er ballongen d eller

'Jeg er veldig glad her, jeg har sagt det ved flere anledninger, det er en stor klubb, jeg er fast, jeg er glad, og jeg kan fortsette å utvikle meg og fortsette å prøve å presse dette laget videre.'



Klopp har tre år igjen av kontrakten med Liverpool etter å ha ledet klubben til Champions League og Premier League -ære siden han begynte i 2015.

Tyskeren har tidligere redegjort for hans intensjon om å ta et år uten ledelse når avtalen hans utløper.

Dette kan bane vei for Gerrard for å komme tilbake til ungdomsklubben, men hans siste kommentarer tyder på at han kan være på Rangers i det lange løp mens han søker etter den vedvarende suksessen som unngikk ham som spiller.

john cooper seriemorder

Han la til: 'Det har blitt godt dokumentert at jeg aldri vant Premier League som spiller, og så dro jeg til LA (Galaxy) og begynte å gjøre trenermerkene mine på Liverpools ungdomslag, så det hadde gått mye tid uten mulighet til å konkurrere.

'Jeg tok denne jobben for drøyt tre år siden nå, og det ga meg muligheten igjen til å prøve å konkurrere og få den vinnende følelsen tilbake fra et personlig synspunkt.

union jack riktig vei opp

Vil du ha en eksklusiv forhåndssesong av klubben din - både i innboksen og gjennom brevkassen din? Gå hit for å finne ut mer og sikre kopien din.

'Og ventetiden var absolutt verdt det fordi det føltes så godt [å vinne tittelen].

'Det var åpenbart en stor lettelse å få det første store pokalen i sekken, men bare mimre og tenke tilbake på spillerkarrieren min, å føle den vinnende følelsen igjen og få en vinner & apos; medalje over halsen din, det var absolutt toppklasse.

'Men hvis du ser på tidligere ledere her, som Graeme Souness, Walter Smith og gutta som har gått før meg, er et trofé aldri nok. Kravet og ansvaret er alltid å øke suksessen. '

Se Også: