Bratt anmeldelse: En sandkasse med snø som handler om turen

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Jeg skal få dette ut av veien nå: Steep er ikke SSX.



Når de første teasere og trailere for Ubisofts vintersportstittelen dukket opp, jeg hadde inderlig håpet at den skulle bli en slags åndelig etterfølger til EAs elskede, for det meste klønete (den 'seriøse' omstarten fra 2012 til side) snowboard-franchise.



I stedet unngår Steep latterlig fysikk og neon blomstrer for en litt mer jordet, men friformopplevelse. Det er ingen fysikkfokusert sim, men du vil ikke slipe utrolig lange skinner eller utføre åtte forskjellige triks i løpet av et enkelt hopp.



Bratt

Jeg håper ordspillene mine ikke får en iskald mottakelse (Bilde: Ubisoft)

Etter en opplæring får du friheten til et atmosfærisk amalgam av forskjellige alpine fjell, inkludert Mont Blanc og Matterhorn. Etter hvert som du utforsker, vil du avdekke det vanlige komplementet av løp og trikseventer, sammen med en rekke litt off-kilter mer unike utfordringer.

Det ene øyeblikket får du i oppgave å ødelegge noen truende snømenn som (som Fable 2s motbydelige gargoyler) liker å håne deg langveis fra. Den neste vil du finne deg selv å ta en naturskjønn rute fra topp til dalbunn mens selve fjellet 'snakker' til deg, og leverer en florerende monolog om naturens skjønnhet som høres ut som William Wordsworths The Prelude ved hjelp av Robert Frost (se mamma, den engelske graden har tross alt ikke gått til spille).



Ved å holde nede en støtfanger kan du umiddelbart bytte mellom snowboard, wingsuit eller paraglider (eller bare dine egne to ben, hvis du er så tilbøyelig). Du kan også velge ski hvis du har lyst, men med mindre du er opptatt av sporten, kan du finne lite insentiv til å gjøre det gitt mangelen på betydelig forskjell i håndtering. Pluss la oss innse det, snowboard ser bare mye kulere ut.

Bratt

Jeg har en tendens til å skyte fra hoften (Bilde: Ubisoft)



Hvis du virkelig vil la tyngdekraften gjøre jobben, gir vingedressens halsbrekkende akselerasjon og følelse av konstant fare noen av Steeps mer adrenalinpumpende øyeblikk.

Å kaste deg med hodet først av en topp med et aggressivt utseende, slutter aldri å være et tulling, mens du glir farefullt nær steinete utspring og trær som en sprø supermann, en hårsbredd fra katastrofe. Heldigvis betyr en rask tilbakestillingsknapp at du kan hoppe rett tilbake til handling etter et uklart hopp eller dårlig sving.

Bratt

På en vinge(dress) og en bønn (Bilde: Ubisoft)

Paragliding er derimot det stikk motsatte. Det bukter seg sakte gjennom himmelen og er Stannah-trappeheisen til vingedressens berg-og-dal-bane. Bortsett fra de spesifikke hendelsene knyttet til den, vil du sannsynligvis bare bruke den til å nå og låse opp noen av spillets høyere raske reisepunkter ('rask reise' er helt nøyaktig for en gangs skyld, med veipunkter som tilbyr øyeblikkelig topphopping uten å laste skjermer ).

Det er her Steeps forbehold begynner å presentere seg. Hvor mye moro du vil ha med den, avhenger av hvor mye du liker å være i den verden den har prøvd å bygge opp, i motsetning til å komme til studiepoengene. Klart det går sakte med paragliding, men det å se hittil uutforskede topper og nyte de ofte vakre utsiktene tilbyr sin egen rolige sjarm.

I mellomtiden, spillene utjevningssystemet serverer XP for spektakulære krasj så vel som løpsseire, og hvis du har lyst på et selskap, står du fritt til å slå deg sammen med noen venner for å ta utfordringer (når du finner ut av de tidvis klønete menyene).

Bratt

Du vil ikke få (vent på det) bord (Bilde: Ubisoft)

Men i stedet for bedre utstyr eller forbedret statistikk, låser nivåprogresjon ganske enkelt opp flere hendelser og kosmetiske alternativer for karakteren din. Å gå raskere og høyere er et spørsmål om å bare bli bedre i spillet, finne ut de beste banene og lære hvor mye terrenget lar deg slippe unna med. Pluss alle sjarmene flerspilleren har blekne i forhold til å gå solo, bare deg mot fjellet.

Å krysse målstreken først vil gi deg medaljer, men hvordan du kommer dit er den virkelige historien, og spillets gleder kommer fra følelsen av å bestre miljøet i stedet for timeren.

Når du har jobbet deg gjennom alle hendelsene, kan det hende du har liten grunn til å gå tilbake til spillets bakker. Men så lenge det varer, gir Steeps vinterlige lekeplass en tilfredsstillende, ofte fantastisk tur.

Plattform : Xbox One , PS4 , PC

Pris : £40,00 - £42,00

Siste spillanmeldelser
datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: